Galaxy Tab S3 9.7"

Samsung Galaxy Tab S3 9.7” tabletin suojakotelot ovat kaikista lisätarvikkeista tärkeimmät ja ne kannattakin hankkia ihan ensimmäisenä turvaamaan laitettasi kaikilta ikäviltä arkisilta sattumuksilta kuten kolhuilta ja naarmuilta. Samsung Galaxy Tab S3 suojakotelo ei haittaa laitteen käyttämistä millään tavalla, vaan tekee siitä itse asiassa jopa aiempaa helpompaa. Voit asettaa Galaxy Tab S3 9.7” tablettisi niskojasi miellyttävään katselukulmaan suojakotelon avulla, koska sen kansi taittuu laitteen alle muodostaen kätevän tuen laitteelle. Kun tilaat Samsung Galaxy Tab S3 9.7” suojakotelon verkkokaupastamme, toimitamme sen sinulle mahdollisimman nopeasti 1-3 arkipäivässä tilauksesta. Huomioithan, että sinun ei tarvitse maksaa kaupassamme minkäänlaisia postikuluja, koska ne ovat tasan 0€!

Galaxy Tab S3 9.7"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Tab S3 9.7” suojakotelo – paras lisätarvike tabletille

    Samsung Galaxy Tab S3 9.7” suojakotelo sopii täydellisesti laitteen päälle ja parantaa siitä saatavaa otetta sekä pitoa. Laitteessahan on normaalisti todella liukkaat reunat, joten sen putoaminen tai liukuminen ovat aina mahdollisia skenaarioita. Voit käyttää Galaxy S3 9.7” tablettiasi entistä huolettomammin, kun sinun ei tarvitse enää pelätä sen lipeämistä kädestä tai liukumista pöydän päältä, sillä luistamattomista materiaaleista valmistettu kotelo pysyy jämäkästi juuri siellä, minne se on asetettu.

    Samsung Galaxy Tab S3 9.7” kotelo on ehdottomasti paras ja tärkein lisätarvike, joten kotelon hankkiminen on varmasti ensimmäisiä asioita, mitä tehdä uuden laitteen ostamisen jälkeen. Edullisella kotelolla saat pidettyä Galaxy Tab S3 9.7” tablettisi ehjänä ja uudenveroisena jopa vuosia. Parhaat Samsung Galaxy Tab S3 9.7” kotelot on varustettu näytön päälle taittuvalla kansiläpällä, joka suojaa näyttöä iskuilta, naarmuilta ja lialta. Kannen saa taitettua pois edestä käytön ajaksi nopealla kääntämisellä, jolloin saat tablettisi parempaan katselukulmaan. Näin kätevän Galaxy Tab S3 9.7” suojakotelon avulla saat huomattavasti lisää suojaa, eikä hintakaan ole kummoinen: vain 24,95€! Myös värivaihtoehtoja on useita aina synkästä mustasta pirteään pinkkiin ja kirkkaaseen valkoiseen saakka.

    Samsung Galaxy Tab S3 9.7” suojakotelon kaveriksi muita tarvikkeita

    Tärkeintä on, että sinun Samsung Galaxy Tab S3 9.7” tabletti on suojattuna kotelolla, minkä jälkeen kannattaa harkita myös muita lisätarvikkeita. Ensimmäisenä kannattaa harkita, ostaisitko näyttösi suojaksi iskunkestävä

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä