Galaxy Tab S3 9.7" Kotelot

Samsung Galaxy Tab S3 9.7” tabletin suojakotelot ovat kaikista lisätarvikkeista tärkeimmät ja ne kannattakin hankkia ihan ensimmäisenä turvaamaan laitettasi kaikilta ikäviltä arkisilta sattumuksilta kuten kolhuilta ja naarmuilta

Tuotteet

4 tuotetta

Samsung Galaxy Tab S3 9.7” suojakotelo – paras lisätarvike tabletille

Samsung Galaxy Tab S3 9.7” suojakotelo sopii täydellisesti laitteen päälle ja parantaa siitä saatavaa otetta sekä pitoa. Laitteessahan on normaalisti todella liukkaat reunat, joten sen putoaminen tai liukuminen ovat aina mahdollisia skenaarioita. Voit käyttää Galaxy S3 9.7” tablettiasi entistä huolettomammin, kun sinun ei tarvitse enää pelätä sen lipeämistä kädestä tai liukumista pöydän päältä, sillä luistamattomista materiaaleista valmistettu kotelo pysyy jämäkästi juuri siellä, minne se on asetettu.

Samsung Galaxy Tab S3 9.7” kotelo on ehdottomasti paras ja tärkein lisätarvike, joten kotelon hankkiminen on varmasti ensimmäisiä asioita, mitä tehdä uuden laitteen ostamisen jälkeen. Edullisella kotelolla saat pidettyä Galaxy Tab S3 9.7” tablettisi ehjänä ja uudenveroisena jopa vuosia. Parhaat Samsung Galaxy Tab S3 9.7” kotelot on varustettu näytön päälle taittuvalla kansiläpällä, joka suojaa näyttöä iskuilta, naarmuilta ja lialta. Kannen saa taitettua pois edestä käytön ajaksi nopealla kääntämisellä, jolloin saat tablettisi parempaan katselukulmaan. Näin kätevän Galaxy Tab S3 9.7” suojakotelon avulla saat huomattavasti lisää suojaa, eikä hintakaan ole kummoinen: vain 24,95€! Myös värivaihtoehtoja on useita aina synkästä mustasta pirteään pinkkiin ja kirkkaaseen valkoiseen saakka.

Samsung Galaxy Tab S3 9.7” suojakotelon kaveriksi muita tarvikkeita

Tärkeintä on, että sinun Samsung Galaxy Tab S3 9.7” tabletti on suojattuna kotelolla, minkä jälkeen kannattaa harkita myös muita lisätarvikkeita. Ensimmäisenä kannattaa harkita, ostaisitko näyttösi suojaksi iskunkestävän näytön suojalasin. Lisäsuojan hankkiminen on suotavaa, sillä Galaxy Tab S3 9.7” kotelo ei suojaa näyttöä aivan kaikilta osumilta. Uuden näytön hankkiminen on myös huomattavan hinnakasta verrattuna parin kympin investointiin lasin kanssa. 

Samsung Galaxy Tab S3 9.7” tabletissa on uudenlainen USB-C liitäntä, joka tarvitsee myös uudet ja erilaiset kaapelit. Valitse siis sinulle sopivat USB-C kaapelit, joita on saatavana esimerkiksi Grateqin tai Cellyn valmistamana. Kun käytät lataus- tai synkronointikaapelia, sinun ei tarvitse irrottaa Galaxy Tab S3 9.7” suojakoteloa, sillä kaikkia lisätarvikkeita voidaan käyttää sen ollessa paikallaan.