Samsung Galaxy Tab S7 FE 12.4" Suojakotelot

Mahtavaa, että olet löytänyt meidän kattavan Samsung Galaxy Tab S7 FE suojakoteloiden pariin! Suojakoteloilla saat kaiken ilon irti upean Samsung Galaxy Tab S7 FE tabletin käytöstä, sillä saat asetettua sen juuri optimaaliseen asentoon työntekoa varten. Suojakotelot myös pitävät kallisarvoisen Samsung Galaxy Tab S7 FE tabletin turvassa kaikilta mahdollisilta iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta, joten voit jatkaa arjen parissa astetta rennommalla mielellä. Täydellisen suojauksen saat hankkimalla Samsung Galaxy Tab S7 FE kotelon kaveriksi panssarilasin, joka pitää näytön uutta vastaavassa kunnossa. Jos sinulla heräsi kysymyksiä, niin voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Mikäli tuotteiden hinta ostoskorissa ylittää 15 euroa, niin saat kaikki tuotteet myös täysin ilmaisella toimituksella. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy Tab S7 FE 12.4"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Tab S7 FE kotelot käytön tueksi

    Nykyään tabletteja käytetään elämän jokaisella osa-alueella: niin työelämässä, opiskellessa kuin vapaa-ajallakin. Tablettien pieni koko ja keveys ovat monille ratkaisevan tärkeitä ominaisuuksia, mutta niiden lisäksi on olennaista, että tabletilla pystyy myös esimerkiksi kirjoittamaan muistiinpanoja, pitämään kokouksia tai suoratoistamaan viihdettä käyttäjän ollessa tien päällä. Samsung Galaxy Tab S7 FE on varustettu monilla älykkäillä ominaisuuksilla ja ne on mukautettu vastaamaan käyttäjien päivittäisiä tarpeita. Samsung Galaxy Tab S7 FE on saatavilla 12,4-tuumaisella TFT-näytöllä, jossa on 2560 x 1600 resoluutio. Käyttö onnistuu sormen lisäksi mukana tulevan S Pen -kynän avulla. Käyttöä helpottaaksesi kannattaa hankkia suojakotelo, jonka avulla saat asetettua Samsung Galaxy Tab S7 FE tabletin juuri optimaaliseen asentoon työskentelyä tai sarjamaratoonia varten.

    Persoonalliset Samsung Galaxy Tab S7 FE kotelot

    Suosituin koteloiden väri on tähän mennessä ollut musta, mutta erottuaksesi joukosta kannattaa rohkeasti kokeilla myös muita värejä. Koska Samsung Galaxy Tab S7 FE kulkee todennäköisesti mukana monessa paikassa, niin sen voi huolella varustaa upean värisillä koteloilla ja ottaa käyttöön osaksi asustetta. Samsung Galaxy Tab S7 FE koteloiden pirteät värit erottuvat kivasti massan joukosta ja niillä voit tuoda esiin omaa aurinkoista persoonaasi. Värikkäät Samsung Galaxy Tab S7 FE kotelot myös erotat kovemmassakin kiireessä aamulla sohvatyynyjen joukosta, joten et myöhästy töistä etsiessäsi sitä. Kotelot toimivat myös samaan aikaan erinomaisena suojana laitteelle ja sopeutuvat esimerkiksi laitteen kuljetukseen erinomaisesti, sillä ne pitävät myös kallisarvoista näyttöä suojassa.<

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä