Galaxy Tab A 10.1" 2019 Kotelot

Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelon ostamista voidaan suositella erittäin lämpimästi, koska tabletti on luonnollisesti melko liukas ja siksi altis putoamisille. Nettiostosten tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa!.

Tuotteet

9 tuotetta

Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 – koteloita löytyy monina eri väreinä

Melko suurehkon Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 tabletin suojakotelot on valmistettu yhdistelemällä kahta kestävää materiaalia: iskuilta hyvin suojaavaa kovamuovia sekä kulutusta kestävää keinonahkaa. Aseta Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelon kovamuovisten reunusten väliin ja voit olla huoletta kohdatessasi pieniä tai vähän suurempiakin kolhuja. Keinonahan hyvänä puolena on sen miellyttävältä tuntuva pinta, joka tuntuu käsissä pehmeältä.

Koska osa Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelosta on valmistettu keinonahasta ja osa kovamuovista, muodostavat materiaalit myös hauskan värimaailman suojaan. Kovamuoviset mustat raidat menevät siellä täällä Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelon reunoilla ja keinonahkaiset muut osat muodostavat iloisen mustan, valkoisen, punaisen, pinkin, sinisen tai ruskean kokonaisuuden. Myös näppäinten kohdat on otettu huomioon, sillä Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelossa on aukot esimerkiksi äänenvoimakkuuden näppäinten kohdalla. Tällöin näppäimien painaminen on helppoa. Sopivan kokoiset aukot löytyvät myös latausportin kohdalta, joten voit liittää sopivan USB-C latauskaapelin paikoilleen hetkessä.

Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 – kotelon avulla tablettisi pysyy pystyssä

Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelot on kaikki varustettu nerokkaalla kansiläpällä, joka avaa sekä sulkee tabletin näytön riippuen siitä, onko kansi avoinna vai suljettuna. Sinun ei siis tarvitse erikseen aktivoidan näppäintä painamalla näyttöä! Kansiläppä imeytyy kiinni näyttöön ja pysyy paikoillaan erinomaisesti. Voitkin olla varma, että näyttö on turvassa kannen ollessa kiinni, eikä siihen silloin pääse tulemaan naarmuja, kolhuja tai likaa.

Voit asettaa Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelolla tabletin pystyasentoon noin 45 asteen kulmaan tai sitten vain hieman vaakatasoa pystympään, koska kansiläpässä on kätevät taitokset tätä varten. Taitokset pysyvät paikoillaan magneettisesti, joten kun asetat kannen tiettyyn asentoon, se myös pysyy siinä.

Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019

Sinun ei tarvitse huolestua, ettei Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelon kanssa voisi käyttää myös muita lisätarvikkeita. Voit nimittäin käyttää autolatureita ja varavirtalähteitä oikeinkin näppärästi yhdessä Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelon kanssa. Mikäli näyttösi on likainen, kannattaa se välillä puhdistaa turvallisilla ja asianmukaisilla puhdistusvälineillä. Kaikki nämä kotimaisesta Mobiilitukusta!