Galaxy Tab A 10.1" 2019

Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelon ostamista voidaan suositella erittäin lämpimästi, koska tabletti on luonnollisesti melko liukas ja siksi altis putoamisille. Ehkäise putoaminen sekä laitteen hajoaminen ja suojaa se saumattomasti paikoilleen istuvalla Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelolla! Se ei haittaa tabletin käyttöä pätkääkään, vaan itseasiassa jopa hieman helpottaa sitä. Voit taittaa Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelon kansiläpän laitteen taakse useampaan eri asentoon, jolloin niskasi eivät mene enää kipeäksi videosisältöä katsoessasi. Kaikki Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelot toimitetaan suoraan kotimaan varastosta. Parastahan on, että suurin osa tilauksista toimitetaan kotiin, omaan postilaatikkoon, eikä sitä sitten tarvitse hakea mistään. Nettiostosten tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 – koteloita löytyy monina eri väreinä

    Melko suurehkon Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 tabletin suojakotelot on valmistettu yhdistelemällä kahta kestävää materiaalia: iskuilta hyvin suojaavaa kovamuovia sekä kulutusta kestävää keinonahkaa. Aseta Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelon kovamuovisten reunusten väliin ja voit olla huoletta kohdatessasi pieniä tai vähän suurempiakin kolhuja. Keinonahan hyvänä puolena on sen miellyttävältä tuntuva pinta, joka tuntuu käsissä pehmeältä.

    Koska osa Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelosta on valmistettu keinonahasta ja osa kovamuovista, muodostavat materiaalit myös hauskan värimaailman suojaan. Kovamuoviset mustat raidat menevät siellä täällä Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelon reunoilla ja keinonahkaiset muut osat muodostavat iloisen mustan, valkoisen, punaisen, pinkin, sinisen tai ruskean kokonaisuuden. Myös näppäinten kohdat on otettu huomioon, sillä Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelossa on aukot esimerkiksi äänenvoimakkuuden näppäinten kohdalla. Tällöin näppäimien painaminen on helppoa. Sopivan kokoiset aukot löytyvät myös latausportin kohdalta, joten voit liittää sopivan USB-C latauskaapelin paikoilleen hetkessä.

    Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 – kotelon avulla tablettisi pysyy pystyssä

    Samsung Galaxy Tab A 10.1” 2019 suojakotelot on kaikki varustettu nerokkaalla kansiläpällä, joka avaa sekä sulkee tabletin näytön riippuen siitä, onko kansi avoinna vai suljettuna. Sinun ei siis tarvitse erikseen aktivoidan näppäintä painamalla näyttöä! Kansiläppä imeytyy kiinni näyttöön ja pysyy paikoillaan erinomaisesti. Vo

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä