Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7" Suojakotelot

Samsung Galaxy Tab A7 Lite tabletti kulkee aina mukanasi kompaktin koon ja kevyen rakenteen ansiosta. Kuljetusta varten esimerkiksi repussa tai laukussa suojakotelon rooli korostuu entisestään, sillä repun pohjalla näyttö on todella altis naarmuuntumiselle. Kotelon kansiläppä suojaa tehokkaasti Samsung Galaxy Tab A7 Lite tabletin näyttöä ja täydellisen suojan saat panssarilasin avulla. Suojakotelon avulla saat myös asetettua Samsung Galaxy Tab A7 Lite laitteen ergonomiseen asentoon vaikkapa työntekoa varten. Tilatessasi tuotteita yli 15 eurolla tarjoamme toimituksen täysin ilmaiseksi ja tottakai nopeasti suoraan kotiovellesi. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin iloinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Tervetuloa tutustumaan kattavaan Samsung Galaxy Tab A7 Lite suojakoteloiden ja muiden tuotteiden valikoimaamme kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy Tab A7 Lite 8.7"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Tab A7 Lite kotelolla enemmän irti

    Koe elokuvat ja pelit entistä vahvemmin ohutkehyksisellä ja leveällä 8,7” -tuumaisella näytöllä. Samsung Galaxy Tab A7 Lite tabletin kompakti muotoilu antaa mahdollisuuden pelata jopa tuntikausia käsien väsymättä. Valikoimamme suojakoteloilla saat asetettua Samsung Galaxy Tab A7 Lite tabletin huomattavasti mukavampaan asentoon, jolloin pääset nauttimaan lempi sarjoistasi vaikka aamiaispöydän ääressä. Tablettia voi käyttää helposti myös yhdellä kädellä. Sen elepohjainen valikko antaa mahdollisuuden siirtyä taaksepäin, katsoa viimeisimmät sovellukset ja palata kotivalikkoon yksinkertaisella peukalon pyyhkäisyllä. Samsung Galaxy Tab A7 Lite sisältää monia toimintoja, jotka onnistuvat kätevästi yhdellä kädellä kotelon kanssa tai ilman koteloa.

    Samsung Galaxy Tab A7 Lite koteloita upea valikoima

    Samsung Galaxy Tab A7 Lite tarjoaa sekä tyyliä että mukavuutta. Tabletti on 8,0 mm ohut ja 371 g kevyt. Sen painoa siis tuskin huomaa, kun pakkaat sen laukkuun. Voit valita tyylikkään harmaan tai hopeanvärisen mallin. Mikäli nämä värivaihtoehdot eivät omaa silmääsi niin paljoa miellytä, niin ei hätää! Valikoimamme koteloilla pääset muokkaamaan Samsung Galaxy Tab A7 Lite laitteen värimaailman täysin uusiksi. Valinnan pääset tekemään useiden upeiden värien seasta ja kannattaakin rohkeasti kokeilla jotain uutta. Pirteän värinen Samsung Galaxy Tab A7 Lite kotelo erottuu sohvatyynyjen seasta kovemmassakin aamukiireessä. Koteloissa on kätevä kansiläppä, joka suojaa upean tablettisi näyttöä.

    Täydellinen Samsung Galaxy Tab A7 Lite suojaus

    Tabletin suojaaminen kauttaaltaan ei ole lainkaan hankalaa saatikka kallista, sillä tarvitset vain kaksi tuotetta. Suojakot

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä