Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7" Suojakotelot

Samsung Galaxy Tab A7 Lite tabletti kulkee aina mukanasi kompaktin koon ja kevyen rakenteen ansiosta. Kotelon kansiläppä suojaa tehokkaasti Samsung Galaxy Tab A7 Lite tabletin näyttöä ja täydellisen suojan saat panssarilasin avulla.

Tuotteet

9 tuotetta

Samsung Galaxy Tab A7 Lite kotelolla enemmän irti

Koe elokuvat ja pelit entistä vahvemmin ohutkehyksisellä ja leveällä 8,7” -tuumaisella näytöllä. Samsung Galaxy Tab A7 Lite tabletin kompakti muotoilu antaa mahdollisuuden pelata jopa tuntikausia käsien väsymättä. Valikoimamme suojakoteloilla saat asetettua Samsung Galaxy Tab A7 Lite tabletin huomattavasti mukavampaan asentoon, jolloin pääset nauttimaan lempi sarjoistasi vaikka aamiaispöydän ääressä. Tablettia voi käyttää helposti myös yhdellä kädellä. Sen elepohjainen valikko antaa mahdollisuuden siirtyä taaksepäin, katsoa viimeisimmät sovellukset ja palata kotivalikkoon yksinkertaisella peukalon pyyhkäisyllä. Samsung Galaxy Tab A7 Lite sisältää monia toimintoja, jotka onnistuvat kätevästi yhdellä kädellä kotelon kanssa tai ilman koteloa.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite koteloita upea valikoima

Samsung Galaxy Tab A7 Lite tarjoaa sekä tyyliä että mukavuutta. Tabletti on 8,0 mm ohut ja 371 g kevyt. Sen painoa siis tuskin huomaa, kun pakkaat sen laukkuun. Voit valita tyylikkään harmaan tai hopeanvärisen mallin. Mikäli nämä värivaihtoehdot eivät omaa silmääsi niin paljoa miellytä, niin ei hätää! Valikoimamme koteloilla pääset muokkaamaan Samsung Galaxy Tab A7 Lite laitteen värimaailman täysin uusiksi. Valinnan pääset tekemään useiden upeiden värien seasta ja kannattaakin rohkeasti kokeilla jotain uutta. Pirteän värinen Samsung Galaxy Tab A7 Lite kotelo erottuu sohvatyynyjen seasta kovemmassakin aamukiireessä. Koteloissa on kätevä kansiläppä, joka suojaa upean tablettisi näyttöä.

Täydellinen Samsung Galaxy Tab A7 Lite suojaus

Tabletin suojaaminen kauttaaltaan ei ole lainkaan hankalaa saatikka kallista, sillä tarvitset vain kaksi tuotetta. Suojakotelo ja panssarilasi tuovat täydellisen suojan ja turvan joka puolelle mahtavaa Samsung Galaxy Tab A7 Lite tablettiasi. Panssarilasi ja kotelo sopivat yhteen kuin nenä päähän ja niiden kahden tuotteen avulla sinun ei enää tarvitse säikähtää jokaista pientä kolhua tai osumaa. Kun Samsung Galaxy Tab A7 Lite tabletti on suojattu oikeaoppisesti kotelon ja panssarilasin avulla, niin sen voi antaa rennolla mielellä myös lasten käyttöön. Tabletissa on lapsille suunnattu oma kätevä ominaisuus, jossa on mm. paljon hauskoja ja pedagogisia pelejä.