Galaxy Tab A 9.7" Kotelot

Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret.

Tuotteet

4 tuotetta

Samsung Galaxy Tab A 9.7” Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

Samsung Galaxy Tab A 9.7” on erinomainen viihdyttäjä ja seuralainen koko perheelle verkkosivujen selaamiseen, videoiden katsomiseen, sähköpostien kirjoittamiseen, pelien pelaamiseen ja lukemiseen. Samsung Galaxy Tab A 9.7” ansiosta laite pysyy pienessäkin kädessä ja Kids Mode -toiminto takaa, että perheen pienimpien ulottuvilla on vain heille sopivat puuhat ja sisällöt. Samsung Galaxy Tab A 9.7” on ulkoisilta mitoiltaan 242,5 x 166,8 x 7,5 mm kokoinen ja 450 g painoinen, minkä lisäksi siinä on tarpeeksi suorituskykyä vaativimmallekin käyttäjälle. Nopeat tietoliikenneyhteydet, mukavan kokoinen sisäinen muisti sekä hyvät kamerat takaavat, että viihdyt laitteen parissa pitkät tovit.

Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy Tab A 9.7” tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy Tab A 9.7” tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Suojakotelomalliset Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret sisältävät kehikon, johon laite kiinnitetään, sekä näyttöä suojaavan kansiläpän. Kansiläppä voidaan kääntää Samsung Galaxy Tab A 9.7” laitteen taakse tai katselutelineeksi laitteen alle. Monissa Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuorten kansiläpissä on näytön sulkeva ominaisuus, kun kansi laitetaan kiinni. Näyttö myös avautuu kannen avatessa. Mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret ovat kaikista suosituimpia värejä.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Samsung Galaxy Tab A 9.7” tabin kanssa näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti, kuorten ollessa tabin päällä. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu Samsung Galaxy Tab A 9.7” tablettiin.

Koska Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös tabletin tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopivat kuoret ja tee tabletistasi osa asustettasi!

Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin

Apple, Alcatel , Google, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Sony, OnePlus, ZTE