Galaxy Tab A 9.7"

Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Samsung Galaxy Tab A 9.7” tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Galaxy Tab A 9.7"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Tab A 9.7” Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

    Samsung Galaxy Tab A 9.7” on erinomainen viihdyttäjä ja seuralainen koko perheelle verkkosivujen selaamiseen, videoiden katsomiseen, sähköpostien kirjoittamiseen, pelien pelaamiseen ja lukemiseen. Samsung Galaxy Tab A 9.7” ansiosta laite pysyy pienessäkin kädessä ja Kids Mode -toiminto takaa, että perheen pienimpien ulottuvilla on vain heille sopivat puuhat ja sisällöt. Samsung Galaxy Tab A 9.7” on ulkoisilta mitoiltaan 242,5 x 166,8 x 7,5 mm kokoinen ja 450 g painoinen, minkä lisäksi siinä on tarpeeksi suorituskykyä vaativimmallekin käyttäjälle. Nopeat tietoliikenneyhteydet, mukavan kokoinen sisäinen muisti sekä hyvät kamerat takaavat, että viihdyt laitteen parissa pitkät tovit.

    Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy Tab A 9.7” tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy Tab A 9.7” tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy Tab A 9.7” kuoret suojaavat laitetta kolhuje

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä