Galaxy Tab S6 Lite 10.4" Kotelot

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" tabletille kehotamme hankkimaan siihen kuuluvia suojatarvikkeita, koska tabletti on luonnollisesti todella liukas ja siksi altis rikkoontumiselle

Tuotteet

9 tuotetta

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" - lisäapua kotelosta

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4"kotelot ovat mahtava lisäapu ja turva tablettisi suojaamiseen. Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" koteloiden parhaita ominaisuuksia on kotelon kannen monipuolisuus. Kannen avulla suljet ja avaat tablettisi näytön aina kun sitä käytät. Tämän lisäksi kotelon kansi taittuu kolmion muotoon niin, että saat asetettua Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4"tablettisi mukavampaan katseluasentoon tasaiselle pinnalle. Tämä auttaa kummasti, kun katselet tabletillasi elokuvia tai pelaat pelejä, kun kotelon voi kääntää näppärästi pystyyn vaaka-asentoon.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" - jokapäivä kädessäsi

Tablettisi on monipuolinen laite, joka on käytössäsi lähes jokainen päivä. Otat sillä kuvia, pelaat pelejä ja katselet videoita ja siksi sisältösi tekee tabletistasi täysin sinun. Mikset siis haluaisi yksilöidä laitettasi myös värikkäillä Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4"koteloilla. Valikoimistamme voit valita yli seitsemästä erilaisesti suojan väristä ja näin piristää päivääsi esimerkiksi klassisella mustalla suojalla tai hieman tutummalla ruskealla. Jos siltä tuntuu, voit hankkia vaikkapa useamman ja vaihdella mielen mukaan oman Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4"kotelon ulkoasua.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" - Suuuuuuuper nopea toimitus

Koko Mobiilitukun historian ajan olemme pyrkineet toimittamaan tuotteet nopeasti ja varmasti suoraan asiakkaidemme koteihin, ja vieläpä täysin ilmaisella toimituksella. Tähän kun yhdistetään loistava ja nopea asiakaspalvelumme, joka aidosti välittää siitä että asiakkaamme ovat tyytyväisiä, on lopputulos sellainen että voimme taata asiakkaillemme 100% tyytyväisyystakuun. Tervetuloa siis hankkimaan omat Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4"suojakotelot meiltä Mobiilitukusta!