Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" Suojakotelot

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" tabletille kehotamme hankkimaan siihen kuuluvia suojatarvikkeita, koska tabletti on luonnollisesti todella liukas ja siksi altis rikkoontumiselle. Voit ennaltaehkäistä  tabletin putoaminen sekä hajoaminen Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" suojakotelolla! Kotelo ei haittaa tabletin käyttöä laisinkaan, vaan itseasiassa jopa hieman helpottaa sitä. Voit taittaa Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" suojakotelon kansiläpän laitteen taakse, jolloin voit laittaa tabletin lepäämään vaakatasoon tasaiselle pinnalle. Kaikki Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" suojakotelot toimitetaan suoraan kotimaan varastosta. Parastahan on, että suurin osa tilauksista toimitetaan kotiin, omaan postilaatikkoon, eikä sitä sitten tarvitse hakea mistään. Nettiostosten tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa! Tutustu meihin tarkemmin verkkosivuillamme.

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" - lisäapua kotelosta

    Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4"kotelot ovat mahtava lisäapu ja turva tablettisi suojaamiseen. Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" koteloiden parhaita ominaisuuksia on kotelon kannen monipuolisuus. Kannen avulla suljet ja avaat tablettisi näytön aina kun sitä käytät. Tämän lisäksi kotelon kansi taittuu kolmion muotoon niin, että saat asetettua Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4"tablettisi mukavampaan katseluasentoon tasaiselle pinnalle. Tämä auttaa kummasti, kun katselet tabletillasi elokuvia tai pelaat pelejä, kun kotelon voi kääntää näppärästi pystyyn vaaka-asentoon.

    Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" - jokapäivä kädessäsi

    Tablettisi on monipuolinen laite, joka on käytössäsi lähes jokainen päivä. Otat sillä kuvia, pelaat pelejä ja katselet videoita ja siksi sisältösi tekee tabletistasi täysin sinun. Mikset siis haluaisi yksilöidä laitettasi myös värikkäillä Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4"koteloilla. Valikoimistamme voit valita yli seitsemästä erilaisesti suojan väristä ja näin piristää päivääsi esimerkiksi klassisella mustalla suojalla tai hieman tutummalla ruskealla. Jos siltä tuntuu, voit hankkia vaikkapa useamman ja vaihdella mielen mukaan oman Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4"kotelon ulkoasua.

    Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" - Suuuuuuuper nopea toimitus

    Koko Mobiilitukun historian ajan olemme pyrkineet toimittamaan tuotteet nopeasti ja varmasti suoraan asiakkaidemme koteihin, ja vieläpä täysin ilmaisella toimituksella. Tähän kun yhdistetään loistava ja nopea asiakaspalvelumme, joka aidosti välittää siitä että asiakkaamme ovat tyytyväisiä, on lopputulos sellainen että voimme taata asiakkaillemme 100% tyytyväisyystakuun. Tervetuloa siis hankkimaan omat Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4"suojakotelot meiltä Mobiilitukusta!

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä