Samsung Galaxy Tab S6 10.5" Suojakotelot

Samsung Galaxy Tab S6 10,5” tabletti on yksi tämän vuoden innovatiivisimmistä laitteista. Se tarjoaa sinulle samat tehot kuin tietokone, ja käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Käytätpä laitetta viihde- tai työkäytössä, tämä tabletti ei jätä kylmäksi. Lähes kehyksetön 10,5 tuuman AMOLED -näyttö sopii täydellisesti sisällön katseluun ja lukemiseen. Neljä kaiutinta takaavat mukaansatempaavan äänen, jonka ansiosta voit uppoutua omaan sisältöösi. Tabletissa mukana tuleva S Pen pysyy kuin itsestään mukanasi. Se kiinnittyy magneettisesti takapuolella olevaan pieneen syvennykseen, joten voit kirjoittaa ideasi muistiin milloin vain. S Pen alkaa aina latautua automaattisesti heti, kun kiinnität sen paikoilleen. Galaxy Tab S6:n tehokas ja suuri 7 040 mAh akku jaksaa toistaa videoita jopa 15 tunnin ajan. Voit siis jättää laturin rauhallisin mielin kotiin. Nopean USB Type C -latauksen avulla voit ladata akun nopeasti täyteen. Muista suojata tämä arvokas laite siihen sopivilla tuotteilla, jotka löydät tottakai kotimaisesta Mobiilitukusta! Nopeista toimituksista ja ystävällisestä asiakaspalvelusta meidät tunnistaa!

Galaxy Tab S6 10.5"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Markkinoiden yksi tehokkaimmista tableteista

    Samsung Galaxy Tab S6 10,5” on super tyylikäs ja tehokas tabletti, jossa on suuri 10,5 tuuman näyttö. Tabletti on superohut ja siroja, 5,7 mm paksu ja painaa vain 420 grammaa. Kyseinen tabletti toimii loistavasti työ- tai viihdekäytössä tehokkuuden ja suuren näytön ansiosta.

    Erittäin tarkka Super AMOLED -näyttö on mahtava elokuvien ja sarjojen katseluun. Katselunautinnon täydentävät neljä surround-kaiutinta. Tabletissa on myös suuri yli 7 tuhannen mAh:n akku. Yhdellä latauksella voit katsella jopa 15 tuntia elokuvia, ja tottakai tabletista löytyy pikalataus ominaisuus.

    Tabletin mukana tulee S Pen, joka pysyy aina mukanasi. Se kiinnittyy magneettisesti tabletin takapuolella olevaan pieneen syvennykseen, joten voit kirjoittaa ideasi muistiin milloin vain. S Pen alkaa latautua automaattisesti heti, kun kiinnität sen paikoilleen.

    Tabletin suojaaminen onnistuu samoin konstein kuin puhelimenkin!

    Yli puolella suomalaisista on asennettu panssarilasi puhelimen näytön päälle, jotta puhelin pysyisi ehjänä mahdollisimman pitkään, ja samoin myös suojakuoret tai – kotelo ympäröi puhelimien reunoja. Miksi siis et suojaisi kallisarvoista tablettiasikin, kuten puhelintasi? Meiltä Mobiilitukusta löydät valikoiman erilaisia tabletin suojakoteloita ja panssarilasit sinun Samsung Galaxy S6 10,5” tablettiin. Niiden asentaminen tablettiin on yhtä helppoa kuin puhelimeenkin.

    Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun! Meiltä saat vilpitöntä asiakaspalvelua ja huikean nopeat toimitukset suoraan kotiisi!

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä