Galaxy Tab S6 10.5" Kotelot

Samsung Galaxy Tab S6 10,5” tabletti on yksi tämän vuoden innovatiivisimmistä laitteista. Se tarjoaa sinulle samat tehot kuin tietokone, ja käyttömahdollisuudet ovat rajattomat.. Käytätpä laitetta viihde- tai työkäytössä, tämä tabletti ei jätä kylmäksi.

Tuotteet

4 tuotetta

Markkinoiden yksi tehokkaimmista tableteista

Samsung Galaxy Tab S6 10,5” on super tyylikäs ja tehokas tabletti, jossa on suuri 10,5 tuuman näyttö. Tabletti on superohut ja siroja, 5,7 mm paksu ja painaa vain 420 grammaa. Kyseinen tabletti toimii loistavasti työ- tai viihdekäytössä tehokkuuden ja suuren näytön ansiosta.

Erittäin tarkka Super AMOLED -näyttö on mahtava elokuvien ja sarjojen katseluun. Katselunautinnon täydentävät neljä surround-kaiutinta. Tabletissa on myös suuri yli 7 tuhannen mAh:n akku. Yhdellä latauksella voit katsella jopa 15 tuntia elokuvia, ja tottakai tabletista löytyy pikalataus ominaisuus.

Tabletin mukana tulee S Pen, joka pysyy aina mukanasi. Se kiinnittyy magneettisesti tabletin takapuolella olevaan pieneen syvennykseen, joten voit kirjoittaa ideasi muistiin milloin vain. S Pen alkaa latautua automaattisesti heti, kun kiinnität sen paikoilleen.

Tabletin suojaaminen onnistuu samoin konstein kuin puhelimenkin!

Yli puolella suomalaisista on asennettu panssarilasi puhelimen näytön päälle, jotta puhelin pysyisi ehjänä mahdollisimman pitkään, ja samoin myös suojakuoret tai – kotelo ympäröi puhelimien reunoja. Miksi siis et suojaisi kallisarvoista tablettiasikin, kuten puhelintasi? Meiltä Mobiilitukusta löydät valikoiman erilaisia tabletin suojakoteloita ja panssarilasit sinun Samsung Galaxy S6 10,5” tablettiin. Niiden asentaminen tablettiin on yhtä helppoa kuin puhelimeenkin.

Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun! Meiltä saat vilpitöntä asiakaspalvelua ja huikean nopeat toimitukset suoraan kotiisi!