Galaxy Tab A 10.5" Kotelot

Samsung Galaxy Tab A 10.5” kotelot suojaavat kallisarvoisen laitteesi ikäviä yllätyksiä vastaan. Kun et käytä tablettia, niin jämäkkä magneetti pitää kotelon kiinni ja käyttäessäsi tablettia saat taiteltua kotelon käteväksi katselutelineeksi.

Tuotteet

4 tuotetta

Eri värisiä Samsung Galaxy Tab A 10.5” koteloita jokaisen makuun

Samsung Galaxy Tab A 10.5” kotelot suojaavat laitettasi iskuja, kolhuja ja naarmuja vastaan. Ne ovat mitoitettu istumaan laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi näppäimet ja liittimet vapaiksi käyttöä varten. Valikoimastamme löydät Samsung Galaxy Tab A 10.5” koteloita useissa eri väreissä, kuten mustana, pinkkinä, punaisena sekä ruskeana. Kotelon voi yhdistää kätevästi puhelimen kuorien kanssa yhteensopivaksi tai vaikkapa osaksi sisustusta. Tai jos taloudessasi on useampia laitteita, niin erotat ne helposti toisistaan erivärisillä Samsung Tab A 10.5” koteloilla. Aamuisin töihin lähtiessä kirkkaan värinen Samsung Galaxy Tab A 10.5” kotelo erottuu huomattavasti helpommin sohvatyynyjen välistä, kuin tummempi värivaihtoehto. Mielestämme tärkeintä kuitenkin on, että valitsemasi väri on sinun omaan makuusi mieluinen.

Samsung Galaxy Tab A 10.5” kotelo toimii suojan lisäksi myös katselutelineenä

Suojaamisen lisäksi Samsung Galaxy Tab A 10.5” kotelo toimii loistavana katselutelineenä. Katsoessasi videoita tai lukiessasi aamulehteä tabletiltasi taittelet kotelon loistavaan katseluasentoon. Samsung Galaxy Tab A 10.5” onkin loistava kaveri myös ruoanvalmistukseen ja kokkaukseen, koska voit laittaa reseptin auki tabletillesi ja seurata reseptiä näytöltä. Silloin kun et käytä tablettiasi niin kotelo pysyy jämäkästi kiinni huomaamattomalla magneetilla, joten tabletin näyttö ei naarmuunnu sen ollessa repussasi tai laukussasi.

Samsung Galaxy Tab A 10.5” kotelo ja panssarilasi ovat tehokkain tapa suojaukseen

Vaikka Samsung Galaxy Tab A 10.5” kotelo suojaa laitettasi, niin näytön panssarilasi viimeistelee suojauksen. Näytön panssarilasi on helppo asentaa ja se suojaa laitteesi näytön iskuja, pudotuksia ja kolhuja vastaan. Se on ainoastaan 0.3 mm paksu, joten et huomaa edes sen paikalla olemista ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena kuin ilman panssarilasia. Suosittelemme lämpimästi näytön panssarilasin käyttöä kaikkien Samsung Galaxy Tab A 10.5” koteloiden kanssa, jotta laitteesi on suojattu kauttaaltaan.

Toimitamme kaikki Samsung Galaxy Tab A 10.5” kotelot, panssarilasit ja muut tilaukset nopealla toimituksella kotimaisesta varastostamme. Ja mikä parasta, meillä maksat ainoastaan tilaamistasi tuotteista, joten erillisiä toimitus-, vaihto- tai palautuskuluja ei ole! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!