Samsung Galaxy Tab S7+ 12.4" Suojakotelot

Ota kaikki irti tähän asti ylivoimaisesti parhaasta Samsungin Tab S7+ 12.4” laitteesta oikeanlaisten koteloiden kanssa! Samsung Tab S7+ 12.4” suojakotelot on tehty helpottamaan laitteen käyttöä, sillä kansiläpän saa kätevästi taitettua niin, että laite pysyy vaakatasossa

Tuotteet

8 tuotetta

Samsung Galaxy Tab S7+ 12.4” - paras Android pohjainen tabletti

Samsung Galaxy Tab S7+ 12,4” tuuman 2800x1752 -resoluutioinen ja 120 Hz virkistystaajuudella varustettu AMOLED-näyttö on markkinoiden ehdottomasti tehokkain, näyttävin ja liikkeiltään kaikista sulavin. Näytön lisäksi myös käyttöjärjestelmään on panostettu hurjasti, Qualcommin Snapdragon 865+ -järjestelmäpiiri on tehokkain, mitä Android-laitteissa on toistaiseksi nähty. Mielenkiintoisena lisänä Samsung Galaxy Tab S7+ 12.4” tabletissa on mukana tuleva S Pen -kynä, joka tukee uutta vain 9 millisekunnin viivettä. Todella pieni viive tekee kynän käytöstä entistäkin sujuvampaa ja se alkaakin jo muistuttaa perinteistä kynää ja paperia. Kynää voi säilyttää ja ladata tabletin takapinnalla, johon se kiinnittyy magneetin voimalla. Tämä on myös otettu huomioon suojakoteloita tekiessä, ja niihin on tehty juuri kynän mentävä aukko. Sinun ei siis tarvitse irrottaa suojakoteloa kun otat kynän käyttöön.

Samsung Galaxy Tab S7+ 12.4” kotelolla käytettävyys uudelle tasolle

Samsung Galaxy Tab S7+ 12.4” kotelot ovat mitä mainioin lisäapu tabletin käyttöä varten. Kotelot taittuvat näppäriksi telineiksi vaikka Netflix -sarjoja varten. Niiden avulla saat myös tabletin pysymään pystyssä, joten esimerkiksi työnteko tai piirtäminen helpottuu huomattavasti. Käytettävyyden lisäksi Samsung Galaxy Tab S7+ 12.4” kotelot tuovat turvaa ja suojaa arjen kolhuja vastaan, sillä kansiläppä pitää myös näytön suojattuna. Suojakoteloilla saat myös muokattua laitteesta sinun näköisesi, sillä värivaihtoehtoja on useita. Suosittelemme kuitenkin hankkimaan näyttöä varten nimenomaan panssarilasin, sillä tässä kyseisessä laitteessa on niin upea näyttö, jonka korjaaminen tuskin on ihan halvimmasta päästä.

Samsung Galaxy Tab S7+ koteloiden lisäksi kaapelit ja laturit kuntoon

Samsung Galaxy Tab S7+ tukee jopa 45 watin pikalatausta, mutta ostaessa laitteen paketin mukana tulee 15 watin laturi, eli ihan kaikkea tehoa tällä laturilla ei saa laitteesta irti. Meidän valikoimastamme kuitenkin löytyy latureita jopa 40 watin teholla, jolla lataat Samsung Galaxy Tab S7+ laitteen todella nopeasti. Meiltä löytyy myös esimerkiksi pidempiä ja kestävämpiä USB-C -kaapeleita, jotta laitteen käyttäminen olisi vaivattomampaa. Suojakotelot jättävät laitteen kaikki näppäimet ja liittimet vapaasti käytettäväksi, joten niitä ei tarvitse turhaan irrotella.