Samsung Galaxy Tab S7+ 12.4" Suojakotelot

Ota kaikki irti tähän asti ylivoimaisesti parhaasta Samsungin Tab S7+ 12.4” laitteesta oikeanlaisten koteloiden kanssa! Samsung Tab S7+ 12.4” suojakotelot on tehty helpottamaan laitteen käyttöä, sillä kansiläpän saa kätevästi taitettua niin, että laite pysyy vaakatasossa. Samsung Galaxy S7+ 12.4” tabletti on suunniteltu toimimaan optimaalisesti vaakatasossa, joten valikoimamme suojakotelot oikeasti sopivat tähän kuin nenä päähän! Tabletissa on myös tähän mennessä markkinoiden paras näyttö, joten senkään suojaamista ei kannata unohtaa. Näytön suojaamiseen paras vaihtoehto on panssarilasi, joka ottaa mahdolliset iskut ja kolhut vastaan. Tilatessasi tuotteet meiltä saat kaupan päälle supernopean toimituksen ja ammattitaitoista asiakaspalvelua, joka on aina valmis auttamaan sinua. Lämpimästi tervetuloa kotimaiseen verkkokauppaan!

Galaxy Tab S7+ 12.4"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Tab S7+ 12.4” - paras Android pohjainen tabletti

    Samsung Galaxy Tab S7+ 12,4” tuuman 2800x1752 -resoluutioinen ja 120 Hz virkistystaajuudella varustettu AMOLED-näyttö on markkinoiden ehdottomasti tehokkain, näyttävin ja liikkeiltään kaikista sulavin. Näytön lisäksi myös käyttöjärjestelmään on panostettu hurjasti, Qualcommin Snapdragon 865+ -järjestelmäpiiri on tehokkain, mitä Android-laitteissa on toistaiseksi nähty. Mielenkiintoisena lisänä Samsung Galaxy Tab S7+ 12.4” tabletissa on mukana tuleva S Pen -kynä, joka tukee uutta vain 9 millisekunnin viivettä. Todella pieni viive tekee kynän käytöstä entistäkin sujuvampaa ja se alkaakin jo muistuttaa perinteistä kynää ja paperia. Kynää voi säilyttää ja ladata tabletin takapinnalla, johon se kiinnittyy magneetin voimalla. Tämä on myös otettu huomioon suojakoteloita tekiessä, ja niihin on tehty juuri kynän mentävä aukko. Sinun ei siis tarvitse irrottaa suojakoteloa kun otat kynän käyttöön.

    Samsung Galaxy Tab S7+ 12.4” kotelolla käytettävyys uudelle tasolle

    Samsung Galaxy Tab S7+ 12.4” kotelot ovat mitä mainioin lisäapu tabletin käyttöä varten. Kotelot taittuvat näppäriksi telineiksi vaikka Netflix -sarjoja varten. Niiden avulla saat myös tabletin pysymään pystyssä, joten esimerkiksi työnteko tai piirtäminen helpottuu huomattavasti. Käytettävyyden lisäksi Samsung Galaxy Tab S7+ 12.4” kotelot tuovat turvaa ja suojaa arjen kolhuja vastaan, sillä kansiläppä pitää myös näytön suojattuna. Suojakoteloilla saat myös muokattua laitteesta sinun näköisesi, sillä värivaihtoehtoja on useita. Suosittelemme kuitenkin hankkimaan näyttöä varten nimenomaan p

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä