Galaxy Tab S5e 10.5" Kotelot

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5” tabletti on Samsungin uusimpia ja tehokkaimpia tabletteja. Kyseinen tabletti ilmestyi kauppoihin keväällä 2019, ja on tullut todella suosituksi viihdetabletiksi moniin koteihin.. Saat myös tablettisi suojattua kauttaaltaan.

Tuotteet

4 tuotetta

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5” on loistava reseptikirja, jos suojakotelo on käytössä

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5” kotelot ovat suuri ja tärkeä apu tablettisi suojaamiseen. Meidän valikoimasta löydät eriväriset ja malliset kotelot monipuolisesti sinunkin Samsung Galaxy Tab S5e 10.5" tabletillesi. Samsung Galaxy Tab S5e 10.5"koteloiden parhaita ominaisuuksia on kotelon kannen monipuolisuus. Kannen avulla suljet ja avaat tablettisi aina kun sitä käytät. Tämän lisäksi suojan kansi taittuu kätevästi kolmesta eri kohtaa niin, että saat asetettua Samsung Galaxy Tab S5e 10.5"tablettisi vaakatasoon katseluasentoon. Tämä on loistava ominaisuus, kun katselet tabletillasi elokuvia tai pläräät reseptejä kokatessasi.

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5” suojakotelot ovat valmistettu keinonahasta

Melko suurehkon Samsung Galaxy Tab S5e 10.5" tabletin suojakotelot on valmistettu yhdistelemällä kahta kestävää materiaalia: iskuilta hyvin suojaavaa kovamuovia sekä kulutusta kestävää keinonahkaa. Aseta Samsung Galaxy Tab S5e 10.5" suojakotelon kovamuovisten reunusten väliin ja voit olla huoletta kohdatessasi pieniä tai vähän suurempiakin kolhuja. Keinonahan hyvänä puolena on sen miellyttävältä tuntuva pinta, joka tuntuu käsissä pehmeältä.

Koska osa Samsung Galaxy Tab S5e 10.5" suojakotelosta on valmistettu keinonahasta ja osa kovamuovista, muodostavat materiaalit myös hauskan värimaailman suojaan. Kovamuoviset mustat raidat menevät siellä täällä Samsung Galaxy Tab S5e 10.5" suojakotelon reunoilla ja keinonahkaiset muut osat muodostavat iloisen mustan, valkoisen, punaisen, pinkin, sinisen tai ruskean kokonaisuuden. Myös näppäinten kohdat on otettu huomioon, sillä Samsung Galaxy Tab S5e 10.5" suojakotelossa on aukot esimerkiksi äänenvoimakkuuden näppäinten kohdalla. Tällöin näppäimien painaminen on helppoa. Sopivan kokoiset aukot löytyvät myös latausportin kohdalta, joten voit liittää sopivan USB-C latauskaapelin paikoilleen hetkessä.

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5" tuotteet saapuvat sinulle hetkessä, suoraan kotiovellesi

Tärkein syy kysymykseen on nopeus. Koko historiamme ajan olemme pyrkineet toimittamaan tuotteet nopeasti ja varmasti suoraan asiakkaidemme koteihin, täysin ilmaisella toimituksella. Tähän kun yhdistetään loistava ja nopea asiakaspalvelumme, joka aidosti välittää siitä että asiakkaamme ovat tyytyväisiä, on lopputulos sellainen että voimme taata asiakkaillemme 100% tyytyväisyystakuun. Tervetuloa siis hankkimaan omat Samsung Galaxy Tab S5e 10.5"suojakotelot meiltä Mobiilitukusta!