Galaxy Tab S5e 10.5"

Samsung Galaxy Tab S5e 10.5” tabletti on Samsungin uusimpia ja tehokkaimpia tabletteja. Kyseinen tabletti ilmestyi kauppoihin keväällä 2019, ja on tullut todella suosituksi viihdetabletiksi moniin koteihin. Yksi asia, joka tekee tästä tabletista ylivertaisien moniin muihin, on sen suuri ja kirkas AMOLED-näyttö. Samsung Galaxy Tab S5e 10.5” tabletissa on suuri, mutta herkkä näyttö, joka on hyvä suojata siihen tarkoitetulla panssarilasilla. Panssarilasi toimii tableteissa samalla lailla kuin puhelimissakin, joten miksi ei suojaisi sitä. Samsung Galaxy Tab S5e 10.5” tablettiin on myös hyvä hommata suojakotelo, tämän avulla saat tablettisi pysymään pöydällä vaaka- tai pystyasennossa. Saat myös tablettisi suojattua kauttaaltaan. Kaikki Samsung Galaxy Tab S5e 10.5” suojakotelot toimitetaan suoraan kotimaan varastosta. Parastahan on, että suurin osa tilauksista toimitetaan kotiin, omaan postilaatikkoon, eikä sitä sitten tarvitse hakea mistään.

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Tab S5e 10.5” on loistava reseptikirja, jos suojakotelo on käytössä

    Samsung Galaxy Tab S5e 10.5” kotelot ovat suuri ja tärkeä apu tablettisi suojaamiseen. Meidän valikoimasta löydät eriväriset ja malliset kotelot monipuolisesti sinunkin Samsung Galaxy Tab S5e 10.5" tabletillesi. Samsung Galaxy Tab S5e 10.5"koteloiden parhaita ominaisuuksia on kotelon kannen monipuolisuus. Kannen avulla suljet ja avaat tablettisi aina kun sitä käytät. Tämän lisäksi suojan kansi taittuu kätevästi kolmesta eri kohtaa niin, että saat asetettua Samsung Galaxy Tab S5e 10.5"tablettisi vaakatasoon katseluasentoon. Tämä on loistava ominaisuus, kun katselet tabletillasi elokuvia tai pläräät reseptejä kokatessasi.

    Samsung Galaxy Tab S5e 10.5” suojakotelot ovat valmistettu keinonahasta

    Melko suurehkon Samsung Galaxy Tab S5e 10.5" tabletin suojakotelot on valmistettu yhdistelemällä kahta kestävää materiaalia: iskuilta hyvin suojaavaa kovamuovia sekä kulutusta kestävää keinonahkaa. Aseta Samsung Galaxy Tab S5e 10.5" suojakotelon kovamuovisten reunusten väliin ja voit olla huoletta kohdatessasi pieniä tai vähän suurempiakin kolhuja. Keinonahan hyvänä puolena on sen miellyttävältä tuntuva pinta, joka tuntuu käsissä pehmeältä.

    Koska osa Samsung Galaxy Tab S5e 10.5" suojakotelosta on valmistettu keinonahasta ja osa kovamuovista, muodostavat materiaalit myös hauskan värimaailman suojaan. Kovamuoviset mustat raidat menevät siellä täällä Samsung Galaxy Tab S5e 10.5" suojakotelon reunoilla ja keinonahkaiset muut osat muodostavat iloisen mustan, valkoisen, punaisen, pinkin, sinisen tai ruskean kokonaisuuden. Myös näppäinten kohdat on otettu huomioon, sillä Samsung Galaxy Tab S5e 10.5" suojakotelossa on aukot esimerkiksi äänenvoimakkuuden näppäinten kohdalla. Tällöin näppäimien painaminen on

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä