Galaxy Tab A8 10,5" Suojakotelot

Tabletteja hyödynnetään jatkuvasti enemmän ja enemmän ihan arkisissakin asioissa, joten niiden suojaamisen tärkeys korostuu entisestään. Suojaamalla Samsung Galaxy Tab A8 tabletin kotelolla ja panssarilasilla varmistut siitä, että voit ottaa kaiken ilon irti upeasta laitteesta vielä pitkään! Valikoimassamme on toinen toistaan näyttävämpiä koteloita Samsung Galaxy Tab A8 laitteelle, joten jokaiselle löytyy taatusti jotakin. Tarjoamme kaupan päälle supernopean toimituksen ja mikäli tilauksesi summa ylittää 15 euroa, niin toimitus on myös täysin ilmainen. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää esimerkiksi Samsung Galaxy Tab A8 koteloista, niin iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy Tab A8 10,5"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Parhaat Samsung Galaxy Tab A8 kotelot

    Tabletin leveä 10,5" näyttö ja erityisen ohut 10,2 mm:n kehys antavat mahdollisuuden uppoutua eeppisiin elokuviin tai mieluisaan harrastukseen liittyviin ohjevideoihin. Suojakoteloiden avulla saat entistä enemmän irti upeasta laitteesta, sillä kotelon saa taitettua niin, että se pysyy pystyssä esimerkiksi pöydällä, jolloin pääset rauhassa nauttimaan vaikkapa lempisarjoistasi. Samsung Galaxy Tab A8 tarjoaa suurempia elämyksiä laajalla näkymällään. Tab A8:n tyylikäs metallirakenne ja vain 6,9 mm:n huippuohut profiili korostavat Samsungille tyypillistä tyylikästä muotoilua. Tabletin 7 040 mAh:n akku ja 15 W:n pikalataus antavat nopeasti tehoa ahkeraankin käyttöön, joten esimerkiksi työskentely laitteella sujuu ongelmitta.

    Samsung Galaxy Tab A8 koteloita jokaiseen makuun

    Suojakoteloiden ensisijainen tehtävä on nimenomaan pitää kallisarvoinen Samsung Galaxy Tab A8 tabletti turvassa iskuilta ja kolhuilta, mutta niistä on moneen muuhunkin. Koteloiden avulla saat tehtyä Samsung Galaxy Tab A8 tabletistasi juuri sen näköisen kuin haluat, sillä kattavasta valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Koteloista on kuitenkin tämän lisäksi muutakin hyötyä, sillä ne pitävät Samsung Galaxy Tab A8 tabletin turvassa esimerkiksi repun tai laukun pohjalla, kun sinun pitää kiireessä liikkua paikasta toiseen. Lisäksi Samsung Galaxy Tab A8 koteloissa on kätevä ja taittuva kansiläppä, jonka avulla saat asetettua tablettisi täydelliseen asentoon opiskelua, työskentelyä tai ihan vain rentoutumista varten.

    Suojauksen viimeistely

    Jotta upea Samsung Galaxy Tab A8 olisi suojattu täydellisesti, niin suojakotelon kaveriksi kannattaa ehdot

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä