Galaxy Tab A7 10.4" (2020) Kotelot

Lämpimästi suosittelemme hankkimaan Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) suojakotelon, sillä alkuperäinen laite on melkoisen liukas. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

9 tuotetta

Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) koteloista on moneksi

Hankkimalla kunnollisen suojakotelon kallisarvoiselle tabletillesi et ainoastaan suojaa laitettasi, vaan hankit samalla todella monikäyttöisen ja kätevän telineen. Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) laitteessa on todella komea näyttö, josta on erittäin mukava katsella sarjoja ja ohjelmia vaikkapa aamupalalla. Valikoimamme suojakotelot saa taitettua mukavasti niin, että tabletti pysyy tukevasti telinettä vasten ja sinä voit nautiskella aamupuurosta samalla kun katsot ohjelmia tai luet vaikkapa aamun lehteä laitteeltasi. Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) kotelo on myös erinomainen suoja naarmuja ja muita vahinkoja vastaan, joten voit huoletta kuljettaa tablettiasi repussa tai laukussa. Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) koteloita on myös saatavana useissa eri väreissä, joten se tuo suojan ja näppäryyden lisäksi väriä syksyn pimeneviin iltoihin! 

Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) panssarilasi viimeistelee suojauksen

Pelkkä suojakotelo antaa jo huomattavan määrän lisää suojaa ja turvallisuuden tunnetta, mutta se ei suojaa laitteesi arvokkainta aluetta, eli näyttöä. Samsung Galaxy Tab A7 (2020):ssä on upea 10.4¨ TFT LCD-näyttö, joka pudotessaan valitettavasti hyvin todennäköisesti särkyy. Näytön vaihtaminen ei ole tunnetusti se helpoin tai ainakaan edullisin operaatio, mutta hankkimalla panssarilasin voit välttyä kaikelta tältä. Panssarilasi ottaa kaikki mahdolliset iskut ja naarmut vastaan säilyttäen laitteesi näytön moitteettomassa kunnossa kotelon kanssa. Vaikka Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) panssarilasit ovat todella kestäviä, niin niiden ulkomuoto on todella ohut ja täysin läpinäkyvä, eli et edes huomaa lasin paikallaan oloa! 

Viimeistele suojaus lisätarvikkeilla

Hankittuasi Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) kotelon, sinun kannattaa päivittää kaapelit ja laturit kuntoon, jotta laitteesi on aina käyttövalmiina. Valikoimastamme löytyy erilaisia pikakaapeleita, todella kestäviä kaapeleita, sekä monia eri pituisia ja värisiä kaapeleita. Sieltä löytyy myös monia kuulokkeita, sillä haluamme tarjota juuri sinulle kaiken tarvittavan yhdestä ja samasta paikasta. Mikäpä sen mukavampaa, kun laittaa uudelta Samsung Galaxy A7 10.4¨ (2020) tabletilta lempisarjasi pyörimään, kuulokkeet korville ja rentoutua siinä hetki kiireisen arjen keskellä.