Samsung Galaxy Tab A7 10.4" (2020) suojakotelot

Lämpimästi suosittelemme hankkimaan Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) suojakotelon, sillä alkuperäinen laite on melkoisen liukas. Suojakotelo on myös mitä mainioin apuväline esimerkiksi sarjojen tai miksei elokuvienkin katseluun, sillä sen saa kätevästi taitettua niin, että Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) laite pysyy pystyssä niin pöydällä kuin sängyssäkin. Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) suojakotelot ja koko muu valikoimamme päivittyy jatkuvalla syötöllä, joten kannattaa olla hereillä ja tilata uutiskirjeemme, jotta pysyt aina tapahtumista ajan tasalla! Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin iloinen ja osaava asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan! Tarjoamme tilaukseesi kaupan päälle aina ilmaisen ja nopean toimituksen suoraan kotiovellesi. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Galaxy Tab A7 10.4" (2020)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) koteloista on moneksi

    Hankkimalla kunnollisen suojakotelon kallisarvoiselle tabletillesi et ainoastaan suojaa laitettasi, vaan hankit samalla todella monikäyttöisen ja kätevän telineen. Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) laitteessa on todella komea näyttö, josta on erittäin mukava katsella sarjoja ja ohjelmia vaikkapa aamupalalla. Valikoimamme suojakotelot saa taitettua mukavasti niin, että tabletti pysyy tukevasti telinettä vasten ja sinä voit nautiskella aamupuurosta samalla kun katsot ohjelmia tai luet vaikkapa aamun lehteä laitteeltasi. Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) kotelo on myös erinomainen suoja naarmuja ja muita vahinkoja vastaan, joten voit huoletta kuljettaa tablettiasi repussa tai laukussa. Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) koteloita on myös saatavana useissa eri väreissä, joten se tuo suojan ja näppäryyden lisäksi väriä syksyn pimeneviin iltoihin! 

    Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) panssarilasi viimeistelee suojauksen

    Pelkkä suojakotelo antaa jo huomattavan määrän lisää suojaa ja turvallisuuden tunnetta, mutta se ei suojaa laitteesi arvokkainta aluetta, eli näyttöä. Samsung Galaxy Tab A7 (2020):ssä on upea 10.4¨ TFT LCD-näyttö, joka pudotessaan valitettavasti hyvin todennäköisesti särkyy. Näytön vaihtaminen ei ole tunnetusti se helpoin tai ainakaan edullisin operaatio, mutta hankkimalla panssarilasin voit välttyä kaikelta tältä. Panssarilasi ottaa kaikki mahdolliset iskut ja naarmut vastaan säilyttäen laitteesi näytön moitteettomassa kunnossa kotelon kanssa. Vaikka Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) panssarilasit ovat todella kestäviä, niin niiden ulkomuoto on todella ohut ja täysin läpinäkyvä, eli et edes huomaa lasin paikallaan oloa! 

    Viimeistele suojaus lisätarvikkeilla

    Hankittuasi Samsung Galaxy Tab A7 10.4¨ (2020) kotelon, sinun kannattaa päivittää kaapelit ja laturit kuntoon

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä