Galaxy Tab S7 11" Kotelot

Tiedätkö mitä? Hankkimalla meidän suojakotelon Samsung Galaxy Tab S7 11” laitteelle parannat heti käyttökokemusta huomattavasti. Laite on viimeistelty upeilla ja tehokkailla ominaisuuksilla ja mm.

Tuotteet

10 tuotetta

Samsung Galaxy Tab S7 11” on erinomainen valinta

Samsung Galaxy Tab S7 11” on viritetty viimeisen päälle tehokkaalla järjestelmäpiirillä ja näytöllä, joten se on erittäin hyvä valinta uudeksi tabletiksi. Tabletti on sen verran komea tehopaketti, että se kannattaa ehdottomasti suojata kotelon avulla. Samsung Galaxy Tab S7 11” kotelot myös helpottavat laitteen käyttöä, sillä tabletti on optimoitu toimimaan nimenomaan vaakatasossa. Tabletin mukana tulevalla kynällä on näppärä piirtää tai työskennellä, kun laite pysyy vakaasti pystyssä kotelon ansiosta. Käytettävyyden lisäksi Samsung Galaxy Tab S7 11” kotelot tuovat turvaa ja suojaa kallisarvoiselle laitteellesi, joten voit käyttää sitä astetta rennommalla mielellä.

Samsung Galaxy Tab S7 11” koteloita jokaiseen makuun

Valikoimastamme löytyvät Samsung Galaxy Tab S7 11” kotelot eivät ainoastaan suojaa laitettasi, vaan niillä saat muokattua tabletista juuri sinun itsesi näköisen! Värivaihtoehtoja löytyy monia, joten kannattaa rohkeasti kokeilla esimerkiksi pirteää pinkkiä tai valloittavaa violettia, joilla tabletin tummansävyinen ulkonäkö päivittyy samointein. Samsung Galaxy Tab S7 11” koteloiden pirteät värit ovat mukava pieni piristysruiske tähän välillä hieman harmaaseen Suomen arkeen.

Samsung Galaxy Tab S7 11” koteloiden lisäksi löydät valikoimastamme myös panssarilasit, kaapelit, laturit ja vaikka mitä muita lisätarvikkeita laitteen käyttöä varten. Laite tukee jopa 45 watin pikalatausta, mutta valitettavasti paketin mukana tuleva laturi tukee vain 15 wattista latausta. Suosittelemme päivittämään laturin tehokkaampaan, jotta saat laitteesta kaiken irti. Myös pidempi USB-C kaapeli voi olla kätevä, jos haluat vapaasti käyttää laitetta samalla kun lataat sitä.

Miksi tilata Mobiilitukusta?

Me Mobiilitukun poppoo pyöritämme tätä verkkokauppaa juuri teitä asiakkaita varten. Pyrimme tekemään ostoskokemuksestanne mahdollisimman mukavan ja helpon, joten päivitämme sivujamme jatkuvasti. Tuotevalikoimamme päivittyy ja kasvaa myös lähes päivittäin, joten meiltä löydät Suomen kattavimman puhelintarvike valikoiman lisäksi paljon tuotteita myös juurikin tableteille. Tämän lisäksi tarjoamme ilmaisen ja supernopean toimituksen yli 15€ tilauksiin. Olemme myös aina valmiina auttamaan sinua ammattitaitoisen ja iloisen asiakaspalvelumme kautta. Joten eikun rohkeasti tutustumaan ja tekemään löytöjä mm. upealle Samsung Galaxy Tab S7 11” laitteelle vaikkapa suojakoteloiden muodossa!