Samsung Galaxy Tab S7 11" Suojakotelot

Tiedätkö mitä? Hankkimalla meidän suojakotelon Samsung Galaxy Tab S7 11” laitteelle parannat heti käyttökokemusta huomattavasti. Laite on viimeistelty upeilla ja tehokkailla ominaisuuksilla ja mm. optimoitu toimimaan vaakatasossa, joten Samsung Galaxy Tab S7 11” kotelon avulla suoriudut työnteosta tai ihan leffan katselusta astetta mukavammin. Samsung Galaxy Tab S7 11” kotelot on myös tehty kestämään mahdolliset iskut ja kolhut, joita meille jokaiselle silloin tällöin ihan arjessa sattuu. Näytön suojaus kannattaa siitä huolimatta pitää mielessä, ja siihen paras vaihtoehto on panssarilasi. Tilatessasi meiltä saat kaupan päälle supernopean toimituksen yli 15€ tilauksiin ja mikäli kaipailet apua johonkin, niin otathan rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen verkkokauppaan!

Galaxy Tab S7 11"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Tab S7 11” on erinomainen valinta

    Samsung Galaxy Tab S7 11” on viritetty viimeisen päälle tehokkaalla järjestelmäpiirillä ja näytöllä, joten se on erittäin hyvä valinta uudeksi tabletiksi. Tabletti on sen verran komea tehopaketti, että se kannattaa ehdottomasti suojata kotelon avulla. Samsung Galaxy Tab S7 11” kotelot myös helpottavat laitteen käyttöä, sillä tabletti on optimoitu toimimaan nimenomaan vaakatasossa. Tabletin mukana tulevalla kynällä on näppärä piirtää tai työskennellä, kun laite pysyy vakaasti pystyssä kotelon ansiosta. Käytettävyyden lisäksi Samsung Galaxy Tab S7 11” kotelot tuovat turvaa ja suojaa kallisarvoiselle laitteellesi, joten voit käyttää sitä astetta rennommalla mielellä.

    Samsung Galaxy Tab S7 11” koteloita jokaiseen makuun

    Valikoimastamme löytyvät Samsung Galaxy Tab S7 11” kotelot eivät ainoastaan suojaa laitettasi, vaan niillä saat muokattua tabletista juuri sinun itsesi näköisen! Värivaihtoehtoja löytyy monia, joten kannattaa rohkeasti kokeilla esimerkiksi pirteää pinkkiä tai valloittavaa violettia, joilla tabletin tummansävyinen ulkonäkö päivittyy samointein. Samsung Galaxy Tab S7 11” koteloiden pirteät värit ovat mukava pieni piristysruiske tähän välillä hieman harmaaseen Suomen arkeen.

    Samsung Galaxy Tab S7 11” koteloiden lisäksi löydät valikoimastamme myös panssarilasit, kaapelit, laturit ja vaikka mitä muita lisätarvikkeita laitteen käyttöä varten. Laite tukee jopa 45 watin pikalatausta, mutta valitettavasti paketin mukana tuleva laturi tukee vain 15 wattista latausta. Suosittelemme päivittämään laturin tehokkaampaan, jotta saat laitteesta kaike

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä