Galaxy Tab S4 10.5" Kotelot

Tablettien suojaaminen on nykypäivänä yhtä tärkeää kuin puhelimienkin, koska tabletitkin ovat herkkiä laitteita ja varsinkin näyttö on hyvä suojata panssarilasilla. Kuoret suojaavat laitettasi pudotuksia, likaa ja iskuja vastaan.

Tuotteet

4 tuotetta

Galaxy Tab S4 10.5” kotelot – kotelo voi olla pelastava tekijä, kun tablettisi tipahtaa

Galaxy Tab S4 10.5” julkaistiin Suomeen syksyllä 2018. Se on varustettu suurella 10.5” näytöllä ja on muodoltaan todella elegantin tuntuinen tabletti. Kuten puhelimetkin, on tabletit yhtä tärkeää suojata Galaxy Tab S4 10.5” kotelolla, jos haluat pitää laitteesi mahdollisimman pitkään puhtaana ja ehjänä. Kotelot suojaavat laitettasi iskuja, likaa ja pudotuksia vastaan ja saattaakin olla usein juuri se pelastava tekijä, joka pelastaa laitteesi rikkoontumiselta. 

Galaxy Tab S4 10.5” kotelot – löydät koteloita useina eri väreinä

Galaxy Tab S4 10.5” tablettia löytyy vain mustana tai valkoisena, joten kannattaa pohtia minkä värinen kotelo olisi sinun tabletillesi kauniin näköinen. Värikkäissä koteloissa on se hyvä puoli, että ne erottuvat muiden tableteista ja ne löytyvät todella helposti kotoa, jos ne on hukassa. Lisäksi värikkäät Galaxy Tab S4 10.5” kotelot piristävät arkeasi. Oletko koskaan miettinyt, että yhdistäisit kotelon osaksi asukokonaisuuttasi, yhteensopivaksi puhelimesi suojakuoren tai asuntosi sisustuksen kanssa? Tämä käy helposti valitsemalla Galaxy Tab S4 10.5” kotelon värissä, joka sopii yhteen haluamasi asian kanssa.

Jos taloudessasi on useampia tabletteja, niin on ne helposti erotettavissa erivärisillä koteloilla. Näin säästytään siltä, että joku nappaa vahingossa jonkun toisen tabletin mukaansa. Lisäksi erivärisillä koteloilla varmistat, ettet töihin lähtiessäsi nappaa vahingossa mukaasi kotitablettiasi työtablettisi sijaan, sillä mikä olisikaan harmittavampaa kuin töihin päästyä huomata, että tuli otettua väärä tabletti mukaan.

Galaxy Tab S4 10.5” – kotelosta on moneksi tueksi

Galaxy Tab S4 10.5” kotelo on suojaamista varten, mutta sen saa myös helposti taiteltua katselutelineeksi. Tämä onkin loistava ominaisuus esimerkiksi uutisia selatessasi tai katsoessasi Netflixiä. Monet tuntuvatkin tyytyvän tabletilla pelkästään näihin kahteen toimintoon, mutta Galaxy Tab S4 10.5” onkin erityisen kätevä kaveriksi esimerkiksi keittiöön, sillä siitä seuraat kätevästi reseptiä samalla kuin kokkaat. Aseta Galaxy Tab S4 10.5” kotelo haluamaasi asentoon, laita resepti esille ja kokkaa herkullista ruokaa! Toimitamme kaikki Galaxy Tab S4 10.5” kotelot ja tilaukset supernopealla 1-2 arkipäivän toimituksella.