Galaxy Tab S2 9.7"

Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Samsung Galaxy Tab S2 9.7” tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Galaxy Tab S2 9.7"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Tab S2 9.7” Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

    Samsung Galaxy Tab S2 9.7” on erittäin ohut ja kevyt tabletti, jota voit käyttää myös puhelimena tai kamerana. 8 megapikselin takakameralla otat tarkkoja kuvia ja videoita. 2,1 megapikselin etukamera kelpaa laadukkaisiin videopuheluihin. Samsung Galaxy Tab S2 9.7” tuuman Super AMOLED -näytöltä kelpaa katsella videoita ja selata nettiä. Realistinen värintoisto ja kirkas 2048 x 1536 resoluution tarkkuus tekevät kuvan laadusta ennennäkemättömän. Kätevän kokoisen (237,3 x 16,0 x 5,6 mm) Samsung Galaxy S2 9.7” tabletin kirjastoon mahtuu suuri määrä tiedostoja, sillä siinä on 32gb tai 64gb sisäistä muistia, jota voidaan kasvattaa helposti erillisellä muistikortilla.

    Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy Tab S2 9.7” tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy Tab S2 9.7” tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret suojaavat laitetta kolh

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä