Galaxy Tab S2 9.7" Kotelot

Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret.

Tuotteet

4 tuotetta

Samsung Galaxy Tab S2 9.7” Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

Samsung Galaxy Tab S2 9.7” on erittäin ohut ja kevyt tabletti, jota voit käyttää myös puhelimena tai kamerana. 8 megapikselin takakameralla otat tarkkoja kuvia ja videoita. 2,1 megapikselin etukamera kelpaa laadukkaisiin videopuheluihin. Samsung Galaxy Tab S2 9.7” tuuman Super AMOLED -näytöltä kelpaa katsella videoita ja selata nettiä. Realistinen värintoisto ja kirkas 2048 x 1536 resoluution tarkkuus tekevät kuvan laadusta ennennäkemättömän. Kätevän kokoisen (237,3 x 16,0 x 5,6 mm) Samsung Galaxy S2 9.7” tabletin kirjastoon mahtuu suuri määrä tiedostoja, sillä siinä on 32gb tai 64gb sisäistä muistia, jota voidaan kasvattaa helposti erillisellä muistikortilla.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy Tab S2 9.7” tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy Tab S2 9.7” tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Suojakotelomalliset Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret sisältävät kehikon, johon laite kiinnitetään, sekä näyttöä suojaavan kansiläpän. Kansiläppä voidaan kääntää Samsung Galaxy Tab S2 9.7” laitteen taakse tai katselutelineeksi laitteen alle. Monissa Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuorten kansiläpissä on näytön sulkeva ominaisuus, kun kansi laitetaan kiinni. Näyttö myös avautuu kannen avatessa. Mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret ovat kaikista suosituimpia värejä.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Samsung Galaxy Tab S2 9.7” tabin kanssa näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti, kuorten ollessa tabin päällä. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu Samsung Galaxy Tab S2 9.7” tablettiin. Koska Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös tabletin tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopivat kuoret ja tee tabletistasi osa asustettasi!

Samsung Galaxy Tab S2 9.7” kuoret ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin

Apple, Alcatel , Google, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Sony, OnePlus, ZTE