Galaxy Tab 4 8.0"

Samsung Galaxy Tab 4 8.0” kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Samsung Galaxy Tab 4 8.0” tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Galaxy Tab 4 8.0"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Tab 4 8.0” Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

    Samsung Galaxy Tab 4 8.0” on Android pohjainen taulutietokone, joka on julkaistu vuonna 2014. Huippusuositun käyttöjärjestelmän ansiosta laitteeseen saa ladattua huomattavan suuren määrän erilaisia sovelluksia. Samsung Galaxy Tab 4 8.0” on 1280 x 800 resoluutiolla varustettu pienikokoinen tablet (210 x 124 x 8,0 mm; 318g), jossa on reilun 3 megapikselin takakamera ja 1,3 megapikselin etukamera. Samsung Galaxy Tab 4 8.0” tabletissa on 16 gb sisäistä muistia, jota voidaan kasvattaa suuremmaksi erillisellä muistikortilla. Laitteen ulkomuoto ja design noudattaa vahvasti valmistajan klassisen tyylikästä linjaa, jossa jokaisen napin ja liitännän paikka on suunniteltu huolellisesti.

    Samsung Galaxy Tab 4 8.0” kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Samsung Galaxy Tab 4 8.0” kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Samsung Galaxy Tab 4 8.0” kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy Tab 4 8.0” kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy Tab 4 8.0” tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy Tab 4 8.0” tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy Tab 4 8.0” kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantu

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä