Samsung

Samsung on globaalisti toimiva eteläkorealainen monialayhtiö, joka tunnetaan erityisesti monipuolisena kulutuselektroniikan valmistajana. Samsung on maailman suurin matkapuhelinvalmistaja ja sen Android käyttöjärjestelmää hyödyntävä Galaxy tuotesarja on huippusuosittu ympäri maailman. Valmistaja tarjoaa monen hintaisia mobiililaitteita erilaisilla ominaisuuksilla, jotka täyttävät erilaisten käyttäjien lukuisat erilaiset tarpeet. Toimitamme Samsung lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Samsung

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Tablettien Suojakotelot ja -Kuoret

    Samsung on maailman suurin mobiililaitevalmistaja, jonka varmasti jokainen tietää. Googlen kehittämää Android käyttöjärjestelmää hyödyntävät Samsungin Galaxy tabletteja on saatavilla monen eri kokoisina, joista suosituimpia ovat 8-10 tuuman kokoiset laitteet. Tabletin suojakotelot ovat tärkeä lisätarvike taulutietokoneen kanssa, sillä parhaassa tapauksessa ne saattavat pelastaa laitteen rikkoontumiselta. Tablet suojakotelot pelastavat tabin useimmissa tilanteissa, minkä lisäksi ne helpottavat muutenkin päivittäistä käyttöä: aseta tabletti parempaan katselukulmaan pelatessa, nettiä selatessa tai videoita katseltaessa. Samsung tablet suojakotet eivät haittaa laitteen käyttöä pätkääkään, päinvastoin. Kun olet kerran käyttänyt tabletin suojakoteloa, et voi kuvitellakaan laitteen käyttöä ilman sitä. Samsung tabletteihin on saatavilla monipuolinen kirjo erilaisia lisätarvikkeita, joiden avulla käyttökokemus nousee uudelle tasolle.

    Samsung tabletin suojakotelo on erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen pysymistä ehjänä ja parantaa sen käyttöikää, sillä se suojaa tablettia hajoamiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Samsung tabletin suojakotelot suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta sekä lialta. Samsung tabletin suojakotelo parantaa laitteen selviytymismahdollisuuksia selvästi putoamisissa verrattuna tilanteeseen, jossa mitään ei olisi tabletin päällä. Mikäpä olisikaan ikävämpää, kun pudottaa arvokas laite ja särkeä se käyttökelvottomaksi. Lähestulkoon kaikki Samsung tabletin suojakotelot ovat kansiomallisia, eli ne suojaavat laitetta sekä sivuilta, takaa että myöskin edestä. Kansiomallisessa Samsung tabletin suojakotelossa laitteen näyttöä suojaa kansiläppä, joka voidaan kääntää kirjamaisesti laitteen taakse näytön näppäilyn helpottamisek

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä