Samsung Tablet Kotelot & Panssarilasit

Samsung on globaalisti toimiva eteläkorealainen monialayhtiö, joka tunnetaan erityisesti monipuolisena kulutuselektroniikan valmistajana. Toimitamme Samsung lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut yli 25€ tilauksiin!.

Tuotteet

100 tuotetta

Samsung Tablettien Suojakotelot ja -Kuoret

Samsung on maailman suurin mobiililaitevalmistaja, jonka varmasti jokainen tietää. Googlen kehittämää Android käyttöjärjestelmää hyödyntävät Samsungin Galaxy tabletteja on saatavilla monen eri kokoisina, joista suosituimpia ovat 8-10 tuuman kokoiset laitteet. Tabletin suojakotelot ovat tärkeä lisätarvike taulutietokoneen kanssa, sillä parhaassa tapauksessa ne saattavat pelastaa laitteen rikkoontumiselta. Tablet suojakotelot pelastavat tabin useimmissa tilanteissa, minkä lisäksi ne helpottavat muutenkin päivittäistä käyttöä: aseta tabletti parempaan katselukulmaan pelatessa, nettiä selatessa tai videoita katseltaessa. Samsung tablet suojakotet eivät haittaa laitteen käyttöä pätkääkään, päinvastoin. Kun olet kerran käyttänyt tabletin suojakoteloa, et voi kuvitellakaan laitteen käyttöä ilman sitä. Samsung tabletteihin on saatavilla monipuolinen kirjo erilaisia lisätarvikkeita, joiden avulla käyttökokemus nousee uudelle tasolle.

Samsung tabletin suojakotelo on erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen pysymistä ehjänä ja parantaa sen käyttöikää, sillä se suojaa tablettia hajoamiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Samsung tabletin suojakotelot suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta sekä lialta. Samsung tabletin suojakotelo parantaa laitteen selviytymismahdollisuuksia selvästi putoamisissa verrattuna tilanteeseen, jossa mitään ei olisi tabletin päällä. Mikäpä olisikaan ikävämpää, kun pudottaa arvokas laite ja särkeä se käyttökelvottomaksi. Lähestulkoon kaikki Samsung tabletin suojakotelot ovat kansiomallisia, eli ne suojaavat laitetta sekä sivuilta, takaa että myöskin edestä. Kansiomallisessa Samsung tabletin suojakotelossa laitteen näyttöä suojaa kansiläppä, joka voidaan kääntää kirjamaisesti laitteen taakse näytön näppäilyn helpottamiseksi. Samsung tabletin suojakotelo toimii samalla myös katselutelineenä, sillä kansiläppä voidaan taitella parilla eri tavalla, jolloin taulutietokone saadaan katselua helpottavaan asentoon. Netflixin, tv-sarjojen ja YouTube klippien katsominen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Useimmiten Samsung tabletin suojakotelo myös sammuttaa taulutietokoneen näytön samalla, kun se suljetaan. Näyttö myös avautuu automaattisesti Samsung tabletin suojakotelon avautuessa, mikä on näppärä ominaisuus.

Samsung tabletin suojakotelot on valmistettu tyypillisesti synteettisistä materiaaleista tai nahasta. Samsung tabletin suojakotelot istuvat taulutietokoneeseen erinomaisesti, eivätkä ne pääse liikkumaan tai irtoamaan. Tyypillisesti Samsung tabletin suojakotelossa on kovamuovinen kehys, johon laite istuu ja taitoksilla varustettu kansiläppä, joka on varustettu esitaitoksilla katselukulman parantamiseksi. Parhaassa tapauksessa Samsung tabletin suojakotelon kansi pysyy kiinni magneetin avulla, mutta on olemassa myös muita kiinnitystapoja, kuten taitos ja kuminauha. Musta, valkoinen, sininen, punainen, oranssi, pinkki ja ruskea ovat Samsung tabletin suojakoteloista suosituimmat värit, joten jokaisen mieltymyksiin löytyy varmasti oma värisävy. Samsung tabletin suojakotelo onkin siis edullinen tapa tehdä omasta tabista persoonallinen ja tyylikäs. Kevyen ja ohuen rakenteensa vuoksi Samsung tabletin suojakotelot ovat lähes huomaamattomia lisätarvikkeita, jotka toimivat tablettisi edullisena vakuutuksena, sillä korjaaminen tai uuden ostaminen on aina melko tyyristä puuhaa. Samsung tablet suojakotelot ovat paitsi tyylikkäitä, myös näppäriä käyttää ja parantaa itse tabin käyttökokemusta.

Samsung tabletin suojakoteloiden lisäksi tarjoamme monia muitakin lisätarvikkeita laitteeseesi, kuten latauskaapeleita, kosketusnäyttökyniä, varavirta voimapankkeja ja jopa näytön suojalaseja. Myös näitä löytyy monissa eri väreissä ja saat varmasti entistä enemmän irti laitteestasi

. Samsung tabletin suojakotelot ja muut lisätarvikkeet toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.