Samsung Galaxy S8+ kuoret

Samsung Galaxy S8+ kuoret suojaavat arvokkaan laitteesi kolhuja ja pudotuksia vastaan antaen loistavan näppituntuman liukkaaseen laitteeseesi. Samsung Galaxy S8+ kuoret kannattaakin hankkia jo heti kun tiedät, että aiot ostaa laitteen itsellesi. Tai viimeistään uuden laitteen ostettuasi, jotta saat sen suojaan mahdollisimman pian ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Samsung Galaxy S8+ kuoria valitessasi kannattaa miettiä tarkkaan tarvitsetko joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, vai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Yhdistä valitsemaasi malliin vielä haluamasi väri tai valitse läpinäkyvä vaihtoehto ja on Samsung Galaxy S8+ kuorien toimivuus ja mielekkyys sinulle taattu! Toimitamme kaikki tilaukset supernopealla 1-3 arkipäivän toimitusajalla! 

Galaxy S8+

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S8+ kuoret 

    Samsungin 6,3 tuumainen huippumalli on julkaistu vuonna 2017 vain vuosi Galaxy S7 puhelimen jälkeen. Näyttö puhelimessa on levitetty lähes koko puhelimen etupuolelle Samsungin uusien innovaatioiden ansiosta. Samsung Galaxy S8+ Puhelin on suuresta koostaan huolimatta erittäin kauniisti suunniteltu. Verrattuna aiempiin S-sarjan malleihin valikoimasta on hävinnyt kaareva Edge-malli, ja molemmat nyt lanseeratut puhelimet ovat kaareva näyttöisiä.

    Mikä suoja olisi ratkaisu sinulle?

    Kaareva näyttö aiheuttaa kieltämättä vaikeuksia Samsung Galaxy S8+ kuorien valintaan. Jos haluat suojata puhelimen näytön kokonaisuudessaan kaarevalla lasilla et voi käyttää kovasta muovista valmistettua suojakuorta, vaan materiaalin täytyy olla silikoninen, tai TPU-muovia, jotka joustavat lasia vasten, eivät irrota sitä paikaltaan.

    Jos haluat suojata puhelimen esimerkiksi lompakkokotelolla, kärsii taas näytön suojaus. Saatavilla on laseja, jotka suojaavat vain näytön tasaisen alueen. Tällöin hajoaminen on todennäköisempää näytön reunoille. Mutta toisaalta esimerkiksi lompakkokuori itsessään suojaa tehokkaasti koko Samsung Galaxy S8+ puhelinta lompakon läppäkuoren ansiosta.

    Näiden vaihtoehtojen väliltä on punnittava, kumpi ratkaisu on sinulle miellyttävämpi silmään, tai koet suojaavan arvokasta laitettasi paremmin.

    Inspiroidu Samsung Galaxy S8+ kuorten lisäksi myös muista tarvikkeista

    Heti alkuun voimme varmasti jokainen allekirjoittaa, että latureita ja latauskaapeleita ei ole koskaan liikaa, vaan lisäkappaleita on aina hyvä olla. Valitse esimerkiksi grateqin USB-C kaapeli, niin voit ladata Samsung Glaxy S8+ puhelinta samalla kun makoilet sohvalla. Autolla paljon liikkuvan ihmisen ehdoton valinta on au

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä