Samsung Galaxy S8+ kuoret

Samsung Galaxy S8+ kuoret suojaavat arvokkaan laitteesi kolhuja ja pudotuksia vastaan antaen loistavan näppituntuman liukkaaseen laitteeseesi. Samsung Galaxy S8+ kuoret kannattaakin hankkia jo heti kun tiedät, että aiot ostaa laitteen itsellesi.

Tuotteet

1 tuote

Samsung Galaxy S8+ kuoret 

Samsungin 6,3 tuumainen huippumalli on julkaistu vuonna 2017 vain vuosi Galaxy S7 puhelimen jälkeen. Näyttö puhelimessa on levitetty lähes koko puhelimen etupuolelle Samsungin uusien innovaatioiden ansiosta. Samsung Galaxy S8+ Puhelin on suuresta koostaan huolimatta erittäin kauniisti suunniteltu. Verrattuna aiempiin S-sarjan malleihin valikoimasta on hävinnyt kaareva Edge-malli, ja molemmat nyt lanseeratut puhelimet ovat kaareva näyttöisiä.

Mikä suoja olisi ratkaisu sinulle?

Kaareva näyttö aiheuttaa kieltämättä vaikeuksia Samsung Galaxy S8+ kuorien valintaan. Jos haluat suojata puhelimen näytön kokonaisuudessaan kaarevalla lasilla et voi käyttää kovasta muovista valmistettua suojakuorta, vaan materiaalin täytyy olla silikoninen, tai TPU-muovia, jotka joustavat lasia vasten, eivät irrota sitä paikaltaan.

Jos haluat suojata puhelimen esimerkiksi lompakkokotelolla, kärsii taas näytön suojaus. Saatavilla on laseja, jotka suojaavat vain näytön tasaisen alueen. Tällöin hajoaminen on todennäköisempää näytön reunoille. Mutta toisaalta esimerkiksi lompakkokuori itsessään suojaa tehokkaasti koko Samsung Galaxy S8+ puhelinta lompakon läppäkuoren ansiosta.

Näiden vaihtoehtojen väliltä on punnittava, kumpi ratkaisu on sinulle miellyttävämpi silmään, tai koet suojaavan arvokasta laitettasi paremmin.

Inspiroidu Samsung Galaxy S8+ kuorten lisäksi myös muista tarvikkeista

Heti alkuun voimme varmasti jokainen allekirjoittaa, että latureita ja latauskaapeleita ei ole koskaan liikaa, vaan lisäkappaleita on aina hyvä olla. Valitse esimerkiksi grateqin USB-C kaapeli, niin voit ladata Samsung Glaxy S8+ puhelinta samalla kun makoilet sohvalla. Autolla paljon liikkuvan ihmisen ehdoton valinta on autolaturi, joka asetetaan paikoilleen auton tupakansytytinpistokkeeseen. Kaikki lisätarvikkeet ovat siinä mielessä näppäriä, että niitä voi käyttää yhdessä Samsung Galaxy S8+ kuorten kanssa, eli sinun ei tarvitse irrottaa niitä muita tarvikkeita käyttäessäsi. 

Tilaus nopeasti kotiin

Meillä Mobiilitukussa kaikki myytävät tuotteet löytyvät omasta varastostamme, joten toimitusaikamme on aina lyhyet. Parhaimmillaan tilaamasi tuotteet ovat seuraavan arkipäivän aikana perillä kotonasi. Toimituskulumme ovat aina ilmaiset asiakkaalle. Saat Samsung Galaxy S8+ kuoret kotiin asti postiluukusta kannettuna. Jos tilaukseen tulee reilusti tavaraa, niin toimitamme lähetyksen postipakettina, ja lupauksemme mukaan veloituksetta. Jos tilauksen kanssa tulee ongelmia, niin olethan meihin yhteydessä. Me autamme mielellämme sinua!