Asus kuoret

Asus valmistaa Android käyttöjärjestelmällä varustettuja puhelimia ja onkin varsin uusi tulokas Suomen älypuhelinmarkkinoilla. Asus puhelimia on saatavana aina edullisista perus älypuhelimista todellisiin hc käyttäjän vaatimuksia vastaavaan laitteeseen.

Tuotteet

25 tuotetta

Asus puhelimien kuoret – must have ostos!

Asus puhelin taskussa ja kuoret ensimmäisenä hankintalistalla. Kuulostaa siltä, että olet tullut juuri oikeaan paikkaan, sillä verkkokaupastamme löydät monipuoliset puhelimen suojaustuotteet sekä tietysti myös muut mukavat lisätarvikkeet aina muistia kasvattavista muistikorteista puhelimen auton ikkunaan kiinnitettäviin autotelineisiin. Asus kuoret ovat kuitenkin ensimmäinen asia, mikä kannattaa hankkia puhelimen turvaksi.

Ei ole väliä onko kyseessä edullisen hinnan puhelin vai kenties todella arvokas huippuluuri, sillä yhtä lailla molemmat saattavat hajota todella helposti. Ja sitähän me emme halua! Kannattaakin hieman varautua ikäviin kolhuihin ja hankkia omaan käyttöön sopivat Asus kuoret pelastamaan puhelimesi väistämättä ennemmin tai myöhemmin tapahtuvalta osumalta.

Millaisia Asus kuoria on olemassa?

Asus kuorien tärkein tehtävä on, että ne pitävät puhelimen ehjänä ja helpottavat arkipäiväistä mobiililaitteen käyttöä tarjoamalla käyttäjälle esimerkiksi ylimääräistä tilaa korteille ja seteleille tai asettamalla puhelin parempaan asentoon videoiden katsomista varten. Lompakko suojakotelot ovat suosituin Asus kuorimalli, joten ne kannattaa ehdottomasti vilkaista lävitse. Nimensä mukaisesti lompakko suojakoteloissa on mukana lompakon ominaisuuksia: 1-4 korttipaikkaa kaikille tärkeimmille korteille sekä setelitasku käteiselle rahalle. Säästät taskuissasi näin helposti tilaa!

Jos kotelomallinen Asus kuori ei ole sinun palasi kakkua, niin kannattaa valita hieman kevyempi ja huomaamattomampi, pelkkää sivuja ja taustaa suojaavat yksinkertainen Asus suojakuori. Näitä on saatavan esim. S-Line tai Cover mallisena sekä ultraohuena. Nämä Asus kuoret on valmistettu lähes poikkeuksetta joustavasta ja kestävästä TPU geelistä, joka on super kestävää, näyttävää ja miellyttävää. Saat siis samassa paketissa kaiken tarvittavan!

Sinun käyttöösi sopiva Asus kuori on sinun valintasi ja asiakaspalvelumme auttaa mielellämme oikeanlaisen tuotteen löytämisessä. Voimme kuitenkin varauksettomasti suositella myös näytön suojaamista, sillä se on Akilleen kantapää suurinäytöllisissä puhelimissa. Paras tapa, Asus kuorten lisäksi, on asettaa näytön päälle iskunkestävä panssarilasi. Ohut ja huomaamaton lasi istuu paikoilleen täydellisesti etkä edes huomaa sen olemassaoloa. Pudotustilanteessa panssarilasi kuitenkin maksaa itsensä takaisin, joten ole ennalta viisas ja ehkäise tarpeeton näytönvaihto. Muistathan, että meillä ei ole toimituskuluja!