Asus kuoret

Asus valmistaa Android käyttöjärjestelmällä varustettuja puhelimia ja onkin varsin uusi tulokas Suomen älypuhelinmarkkinoilla. Asus puhelimia on saatavana aina edullisista perus älypuhelimista todellisiin hc käyttäjän vaatimuksia vastaavaan laitteeseen. Halvimmillaan tämän taiwanilaisen puhelinvalmistajan laitteen saa itselleen hieman alle parilla sadalla eurolla, kun taas kalleimmat laitteet ovat hintaluokaltaan jo lähempänä tuhannen euron hintalappua. Tästä kategoriasta löydät Asus puhelimien kuoret, kotelot ja muut lisätarvikkeet. Postitamme tilaukset viimeistään tilausta seuraavana päivänä, eikä verkkokaupassamme ole minkäänlaisia toimituskuluja!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Asus puhelimien kuoret – must have ostos!

    Asus puhelin taskussa ja kuoret ensimmäisenä hankintalistalla. Kuulostaa siltä, että olet tullut juuri oikeaan paikkaan, sillä verkkokaupastamme löydät monipuoliset puhelimen suojaustuotteet sekä tietysti myös muut mukavat lisätarvikkeet aina muistia kasvattavista muistikorteista puhelimen auton ikkunaan kiinnitettäviin autotelineisiin. Asus kuoret ovat kuitenkin ensimmäinen asia, mikä kannattaa hankkia puhelimen turvaksi.

    Ei ole väliä onko kyseessä edullisen hinnan puhelin vai kenties todella arvokas huippuluuri, sillä yhtä lailla molemmat saattavat hajota todella helposti. Ja sitähän me emme halua! Kannattaakin hieman varautua ikäviin kolhuihin ja hankkia omaan käyttöön sopivat Asus kuoret pelastamaan puhelimesi väistämättä ennemmin tai myöhemmin tapahtuvalta osumalta.

    Millaisia Asus kuoria on olemassa?

    Asus kuorien tärkein tehtävä on, että ne pitävät puhelimen ehjänä ja helpottavat arkipäiväistä mobiililaitteen käyttöä tarjoamalla käyttäjälle esimerkiksi ylimääräistä tilaa korteille ja seteleille tai asettamalla puhelin parempaan asentoon videoiden katsomista varten. Lompakko suojakotelot ovat suosituin Asus kuorimalli, joten ne kannattaa ehdottomasti vilkaista lävitse. Nimensä mukaisesti lompakko suojakoteloissa on mukana lompakon ominaisuuksia: 1-4 korttipaikkaa kaikille tärkeimmille korteille sekä setelitasku käteiselle rahalle. Säästät taskuissasi näin helposti tilaa!

    Jos kotelomallinen Asus kuori ei ole sinun palasi kakkua, niin kannattaa valita hieman kevyempi ja huomaamattomampi, pelkkää sivuja ja taustaa suojaavat yksinkertainen Asus suojakuori. Näitä on saatavan esim. S-Line tai Cover mallisena sekä ultraohuena. Nämä Asus kuoret on valmistettu lähes poikkeuksetta joustavasta ja kestävästä TPU geeli

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä