Sony Xperia kuoret

Sony on japanilainen viihde-elektroniikkavalmistaja, joka valmistaa muun muassa matkapuhelimia ja tablet taulutietokoneita. Sonyn puhelimet käyttävät Android käyttöjärjestelmää, ja ne ovat loistavasti viimeisteltyjä mobiililaitteita, jotka on tehty täyttämään kaikista vaativimmankin käyttäjän tarpeet niiden loistavilla ominaisuuksilla, kuten huippuluokan kameraoptiikalla ja loistavalla näyttöteknologialla. Toimitamme Sony lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Sony

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Sony Xperia puhelimien kuoret

    Sony on tunnettu huippulaadukkaista viihde-elektroniikkatuotteistaan ja tämä kokemuksen tuoma varmuus näkyy myös valmistajan älypuhelimissa. Sony puhelimet on viimeistelty innovatiivisilla ominaisuuksilla, laadukkaalla teknologialla sekä elegantilla tyylillä. Sony kuoret ja suojakuoret jatkavat samaa linjaa tarjoten laitteille entistä parempaa kestävyyttä ja käytettävyyttä. Valitse mieleisesi kuoret ja suojakuoret monien eri vaihtoehtojen joukosta, jotta saat viimeisteltyä kännykkäsi täydellisen kestäväksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Sony kuoret ja suojakuoret toimivat saumattomasti yhteen älypuhelimesi kanssa ja jopa parantavat käytettävyyttä. Esimerkiksi lompakko suojakotelon avulla voit jättää taskustasi painavan lompakon pois ja kuljettaa Sony puhelimen mukana tarvittavat kortit sekä setelit. Kuoret ja suojakuoret ovat yksi tärkeimmistä lisätarvikkeista, kun mietitään tärkeitä lisätarvikkeita.

    Sony puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Sony puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa Sony puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän. Parhaat Sony puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla. Sony puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ainoa esine, jonka tarvitset taskuusi avainten lisäksi. Sony puhelimen lompakko suojakotelot on tehty useimmiten joko aidosta tai PU-nahasta ja niiden

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä