Sony Xperia kuoret

Sony on japanilainen viihde-elektroniikkavalmistaja, joka valmistaa muun muassa matkapuhelimia ja tablet taulutietokoneita. Toimitamme Sony lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!.

Tuotteet

185 tuotetta

Sony Xperia puhelimien kuoret

Sony on tunnettu huippulaadukkaista viihde-elektroniikkatuotteistaan ja tämä kokemuksen tuoma varmuus näkyy myös valmistajan älypuhelimissa. Sony puhelimet on viimeistelty innovatiivisilla ominaisuuksilla, laadukkaalla teknologialla sekä elegantilla tyylillä. Sony kuoret ja suojakuoret jatkavat samaa linjaa tarjoten laitteille entistä parempaa kestävyyttä ja käytettävyyttä. Valitse mieleisesi kuoret ja suojakuoret monien eri vaihtoehtojen joukosta, jotta saat viimeisteltyä kännykkäsi täydellisen kestäväksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Sony kuoret ja suojakuoret toimivat saumattomasti yhteen älypuhelimesi kanssa ja jopa parantavat käytettävyyttä. Esimerkiksi lompakko suojakotelon avulla voit jättää taskustasi painavan lompakon pois ja kuljettaa Sony puhelimen mukana tarvittavat kortit sekä setelit. Kuoret ja suojakuoret ovat yksi tärkeimmistä lisätarvikkeista, kun mietitään tärkeitä lisätarvikkeita.

Sony puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Sony puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa Sony puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän. Parhaat Sony puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla. Sony puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ainoa esine, jonka tarvitset taskuusi avainten lisäksi. Sony puhelimen lompakko suojakotelot on tehty useimmiten joko aidosta tai PU-nahasta ja niiden kansiläppä pysyy kiinni magneetin avulla.

Silikonimaiset Sony puhelimen S-Line suojakuoret ovat varma valinta jokaiselle älypuhelimelle, koska niiden avulla laitteesta saa hyvän otteen ja siihen tulee tyylikäs värimaailma. Sony puhelimen S-Line kuoret ja suojakuoret nousevat hieman näytön yläpuolelle, joten putoamistilanteessa näyttö ei ole ensimmäinen kohde, johon isku kohdistuu. Sony puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat hyvä tapa suojata arvokas laite, mutta sen lisäksi suosittelemme myös iskunkestävää näytön suojalasia tai edes naarmuja ehkäisevää näytön suojakalvoa käytettäväksi kännykässä. Sony puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat helppo tapa muuttaa sen värimaailmaa hetkessä joko yksiväriseksi tai kuvioiduksi.

Sony kuoret ja suojakuoret ovat siis tapa viestiä omaa persoonaa, minkä vuoksi tarjolla on monipuolisesti eri värejä, kuten musta, valkoinen, punainen, pinkki, ruskea ja sininen. Mustat Sony puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat kaikista suosituimmat, värin tyylikkyyden vuoksi. Mikäli haluat, että Sony kuoret ja suojakuoret erottuvat massasta suosittelemme esimerkiksi kultaisia, mustia, pinkkejä tai hopeisia suojakuoria, jolloin puhelimesi muuttuu hetkessä suorastaan juhlavaksi. Ohuet Sony kuoret ja suojakuoret ovat aikaisempaa suositumpia, jonka vuoksi tarjoamme myös ultraohutta kännykän suojakuorta. Kun Sony puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat ohuet, voidaan laite laittaa helposti vyökoteloon tai autotelineeseen. Sony puhelimen kuoret ja suojakuoret kannattaa jokaisen hankkia, sillä ne lisäävät kännykän elinikää ja näyttävät tyylikkäältä. Sony puhelimien lisätarvikkeet ovat oiva tapa ottaa kaikki irti älypuhelimesta, joka on käytössä enemmän tai vähemmän koko ajan.

Sony puhelimen kuoret, suojakuoret ja muut lisätarvikkeet toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.