Nokia kuoret

Nokia on alun perin suomalainen tietoliikennealan yhtiö, jonka matkapuhelintoiminnot siirtyivät Microsoftille vuoden 2014 keväällä. Valmistajan Lumia –älypuhelimet käyttävät Windows Phone käyttöjärjestelmää, missä on monia tuttuja ominaisuuksia kuin tietokoneversiossa. Nokia puhelimet ovat pirteän värisiä laitteita, joissa on perinteisesti panostettu etenkin loistaviin kuvausominaisuuksiin. Toimitamme Nokia lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Nokia

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Nokia puhelimien kuoret

    Nokia on alkuperältään suomalainen yhtiö, joka on tullut tunnetuksi myös globaalisti puhelinvalmistajana. Vuonna 2014 yhtiö möi matkapuhelinliiketoimintansa yhdysvaltalaiselle Microsoftille. Viimeisimmissä Nokia puhelimissa yhtiö on käyttänyt Windows Phone käyttöjärjestelmää, joka on vaihtoehto muille käyttöjärjestelmille. Nokia kuoret ja suojakuoret sekä muut lisätarvikkeet ovat erinomainen lisä valmistajan älypuhelimiin, sillä niiden avulla puhelin kestää ehjänä pidempään ja sen käytettävyys paranee. Nokia kuoret ja suojakuoret ovat edullinen vakuutus arvokkaalle älypuhelimelle, joten valitse omaan käyttöösi sopivat kuoret ja suojakuoret laajasta lisätarvikevalikoimasta. Värikkäät kuoret ja suojakuoret tekevät kännykän ulkonäöstä entistä pirteämmän ja persoonallisemman, joten laitteesi erottuu harmaasta massasta. Nokia kuoret ja suojakuoret toimivat täydellisessä harmoniassa laitteen kanssa.

    Nokia puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Nokia puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa Nokia puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän. Parhaat Nokia puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla. Nokia puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ainoa esine, jonka tarvitset taskuusi avainten lisäksi. Nokia puhelimen lompakko suojakotel

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä