Nokia kuoret

Nokia on alun perin suomalainen tietoliikennealan yhtiö, jonka matkapuhelintoiminnot siirtyivät Microsoftille vuoden 2014 keväällä. Nokia puhelimet ovat pirteän värisiä laitteita, joissa on perinteisesti panostettu etenkin loistaviin kuvausominaisuuksiin.

Tuotteet

107 tuotetta

Nokia puhelimien kuoret

Nokia on alkuperältään suomalainen yhtiö, joka on tullut tunnetuksi myös globaalisti puhelinvalmistajana. Vuonna 2014 yhtiö möi matkapuhelinliiketoimintansa yhdysvaltalaiselle Microsoftille. Viimeisimmissä Nokia puhelimissa yhtiö on käyttänyt Windows Phone käyttöjärjestelmää, joka on vaihtoehto muille käyttöjärjestelmille. Nokia kuoret ja suojakuoret sekä muut lisätarvikkeet ovat erinomainen lisä valmistajan älypuhelimiin, sillä niiden avulla puhelin kestää ehjänä pidempään ja sen käytettävyys paranee. Nokia kuoret ja suojakuoret ovat edullinen vakuutus arvokkaalle älypuhelimelle, joten valitse omaan käyttöösi sopivat kuoret ja suojakuoret laajasta lisätarvikevalikoimasta. Värikkäät kuoret ja suojakuoret tekevät kännykän ulkonäöstä entistä pirteämmän ja persoonallisemman, joten laitteesi erottuu harmaasta massasta. Nokia kuoret ja suojakuoret toimivat täydellisessä harmoniassa laitteen kanssa.

Nokia puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Nokia puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa Nokia puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän. Parhaat Nokia puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla. Nokia puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ainoa esine, jonka tarvitset taskuusi avainten lisäksi. Nokia puhelimen lompakko suojakotelot on tehty useimmiten joko aidosta tai PU-nahasta ja niiden kansiläppä pysyy kiinni magneetin avulla. Silikonimaiset Nokia puhelimen S-Line suojakuoret ovat varma valinta jokaiselle älypuhelimelle, koska niiden avulla laitteesta saa hyvän otteen ja siihen tulee tyylikäs värimaailma. Nokia puhelimen S-Line kuoret ja suojakuoret nousevat hieman näytön yläpuolelle, joten putoamistilanteessa näyttö ei ole ensimmäinen kohde, johon isku kohdistuu. Nokia puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat hyvä tapa suojata arvokas laite, mutta sen lisäksi suosittelemme myös iskunkestävää näytön suojalasia tai edes naarmuja ehkäisevää näytön suojakalvoa käytettäväksi kännykässä.

Nokia puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat helppo tapa muuttaa sen värimaailmaa hetkessä joko yksiväriseksi tai kuvioiduksi. Nokia kuoret ja suojakuoret ovat siis tapa viestiä omaa persoonaa, minkä vuoksi tarjolla on monipuolisesti eri värejä, kuten musta, valkoinen, punainen, pinkki, ruskea ja sininen. Mustat Nokia puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat kaikista suosituimmat, värin tyylikkyyden vuoksi. Mikäli haluat, että Nokia kuoret ja suojakuoret erottuvat massasta suosittelemme esimerkiksi kultaisia, mustia, pinkkejä tai hopeisia suojakuoria, jolloin puhelimesi muuttuu hetkessä suorastaan juhlavaksi. Ohuet Nokia kuoret ja suojakuoret ovat aikaisempaa suositumpia, jonka vuoksi tarjoamme myös ultraohutta kännykän suojakuorta. Kun Nokia puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat ohuet, voidaan laite laittaa helposti vyökoteloon tai autotelineeseen. Nokia puhelimen kuoret ja suojakuoret kannattaa jokaisen hankkia, sillä ne lisäävät kännykän elinikää ja näyttävät tyylikkäältä.

Nokia puhelimien lisätarvikkeet ovat oiva tapa ottaa kaikki irti älypuhelimesta, joka on käytössä enemmän tai vähemmän koko ajan. Nokia puhelimen kuoret, suojakuoret ja muut lisätarvikkeet toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.