Honor kuoret

Honor on tunnettu yhtiö, joka valmistaa mobiililaitteita ja niiden lisätarvikkeita, ja sen omistaa Shenzhen Zhixin New Information Technology Co. Ltd. Se oli aiemmin kaikkien tunteman Huawei Technologiesin omistama, mutta irtaantui tästä 2020 syksyllä. Honor tarjoaa älypuhelimia, jotka on suunnattu nuorille kuluttajille, mutta on myös julkaissut taulutietokoneita ja puettavaa tekniikkaa. Honor puhelimet käyttävät supersuosittua Android käyttöjärjestelmää, ja heidän laitteet suoriutuvatkin kaikenlaisista tehtävistä, joita operoit laitteellasi päivittäin. Toimitamme Honor lisätarviketilaukset 1-4 arkipäivän sisällä!

Honor

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

  Inkit tuotteet

  Valitse suojakuoresi yli 100 uniikin designin valikoimastamme!
  Make it yours.
     Lue lisää

     Honor puhelimien kuoret

     Kaikki tietävät, että Honor valmistaa mobiililaitteita ja niiden lisätarvikkeita, ja sen omistaa Shenzhen Zhixin New Information Technology Co. Ltd. Se oli aiemmin tunnetun Huawei Technologiesin omistama, mutta irtaantui tästä 2020 syksyllä. Honor tarjoaa älypuhelimia, jotka on suunnattu nuorille kuluttajille, mutta on myös julkaissut taulutietokoneita ja puettavaa teknologiaa. Honor puhelimet käyttävät supersuosittua Android käyttöjärjestelmää, ja heidän laitteet suoriutuvatkin kaikenlaisista tehtävistä, joita operoit laitteellasi päivittäin.

     Laadukkailla ja oikeanlaisilla suoja- ja lisätarvikkeilla pidennät Honor laitteitteisi ikää helposti ja nopeasti! Suojakuoret ja – kotelot suojaavat puhelimesi, tablettisi ja kellosi hetkessä ja niiden asentaminen käy käden käänteessä. Suojakuoret suojaavat puhelimesi kulmat, reunat ja taka-osan, jolloin laitteesi pysyy ihanan ohuena ja sen käyttö on nopeaa. Suojakotelot puolestaan suojaavat myös laitteesi näytön taitettavan etukannen ansiota. Koteloissa on usein myös paikkoja korteille ja seteleille, joten se toimii myös lompakon lailla.

     Suojaamisen lisäksi Honor kuoret tekevät laitteestasi viimeistellyn ja persoonallisen näköisen. Niiden avulla erotat puhelimesi muiden puhelimista ja teet siitä juuri sen näköisen kuin itse haluat. Valikoimastamme löydätkin Honor kuoria useissa eri väreissä ja materiaaleissa, kuten esimerkiksi pinkkinä, mustana ja sinisenä. Niiden avulla yhdistät puhelimesi osaksi asukokonaisuuttasi tai vaikkapa yhteensopivaksi käsilaukkusi kanssa.

     Honor kuoret suojaavat laitettasi jo hyvin, mutta suojauksen viimeistelet näytön panssarilasilla. Näytön panssarilasi suojaa laitteesi herkimmän osan, eli näytön. Se on todella helppo asentaa ja näytötto tuntuu samalta kuin ilman lasia, joten et edes huomaa sen paikallaoloa. H

     Hyödynnä alekoodi

     Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

     Lunasta koodi

     Arvostele meidät

     Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

     Arvostele!

     Kysymyksiä?

     Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

     Ota yhteyttä