Motorola kuoret

Motorola on yhdysvaltalainen viestintävälineitä valmistava suuryritys, jonka matkapuhelinvalmistus on kulkeutunut Googlen kautta Lenovolle. Jokainen käyttäjä voi siis tehdä omasta laitteestaan mieleisen ja omanlaisen kokonaisuuden.

Tuotteet

282 tuotetta

Motorola puhelimen kuoret

Motorola on tunnettu yhdysvaltalainen mobiililaitevalmistaja, jonka lippulaiva puhelinmallit ovat erittäin monipuolisia ja laadukkaita laitteita. Motorolan Moto puhelimiin on saatavilla monipuolisia kuoria ja suojakuoria, jotka ovat monikäyttöisiä: ne suojaavat, piristävät ja helpottavat laitteiden käyttöä. Kuoret ja suojakuoret on valmistettu istumaan Motorola puhelimiin täydellisesti, jotta näppäinten painaminen, liitäntöjen ja kameran käyttäminen, olisi helppoa ja sujuvaa. Löydä omaan kännykkääsi sopivat kuoret ja suojakuoret, joiden avulla sinun ei tarvitse pitää välttämättä edes lompakkoa mukana. Motorola puhelimet käyttävät maailman suosituinta käyttöjärjestelmää, Androidia, johon on saatavissa lähes rajaton määrä erilaisia sovelluksia. Motorola kuoret ja suojakuoret ovat yksi osa laajaa lisätarvikevalikoimaa, joiden avulla viet puhelimen käytön uusiin sfääreihin.

Motorola puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Motorola puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa Motorola puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän. Parhaat Motorola puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla. Motorola puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ainoa esine, jonka tarvitset taskuusi avainten lisäksi. Motorola puhelimen lompakko suojakotelot on tehty useimmiten joko aidosta tai PU-nahasta ja niiden kansiläppä pysyy kiinni magneetin avulla. Silikonimaiset Motorola puhelimen S-Line suojakuoret ovat varma valinta jokaiselle älypuhelimelle, koska niiden avulla laitteesta saa hyvän otteen ja siihen tulee tyylikäs värimaailma. Motorola puhelimen S-Line kuoret ja suojakuoret nousevat hieman näytön yläpuolelle, joten putoamistilanteessa näyttö ei ole ensimmäinen kohde, johon isku kohdistuu. Motorola puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat hyvä tapa suojata arvokas laite, mutta sen lisäksi suosittelemme myös iskunkestävää näytön suojalasia tai edes naarmuja ehkäisevää näytön suojakalvoa käytettäväksi kännykässä.

Motorola puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat helppo tapa muuttaa sen värimaailmaa hetkessä joko yksiväriseksi tai kuvioiduksi. Motorola kuoret ja suojakuoret ovat siis tapa viestiä omaa persoonaa, minkä vuoksi tarjolla on monipuolisesti eri värejä, kuten musta, valkoinen, punainen, pinkki, ruskea ja sininen. Mustat Motorola puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat kaikista suosituimmat, värin tyylikkyyden vuoksi. Mikäli haluat, että Motorola kuoret ja suojakuoret erottuvat massasta suosittelemme esimerkiksi kultaisia, mustia, pinkkejä tai hopeisia suojakuoria, jolloin puhelimesi muuttuu hetkessä suorastaan juhlavaksi. Ohuet Motorola kuoret ja suojakuoret ovat aikaisempaa suositumpia, jonka vuoksi tarjoamme myös ultraohutta kännykän suojakuorta. Kun Motorola puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat ohuet, voidaan laite laittaa helposti vyökoteloon tai autotelineeseen. Motorola puhelimen kuoret ja suojakuoret kannattaa jokaisen hankkia, sillä ne lisäävät kännykän elinikää ja näyttävät tyylikkäältä.

Motorola puhelimien lisätarvikkeet ovat oiva tapa ottaa kaikki irti älypuhelimesta, joka on käytössä enemmän tai vähemmän koko ajan. Motorola puhelimen kuoret, suojakuoret ja muut lisätarvikkeet toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.