Yleiskäyttöiset puhelinlompakot sopivat pääasiassa minkä tahansa puhelimen kanssa käytettäväksi. Yleiskäyttöisiä, eli universaaleja, puhelinlompakoita on monenlaisia, moneen eri käyttötarkoitukseen.

Tuotteet

12 tuotetta

Yleiskäyttöiset Puhelinlompakot

Yleiskäyttöisiä puhelinlompakoita voi käyttää pääsääntöisesti minkä tahansa puhelimen kanssa, sillä nimensä mukaisesti niihin sopii oikeastaan kaikki markkinoilla olevat puhelimet. Sinun tarvitsee vain tietää oman puhelinmallisi ulkomitat, joiden perusteella voit valita mieleisen puhelinlompakon laitteesi ympärille. Valitse lompakko, jossa on kaikki lompakon ominaisuudet (korttipaikat, seteli- ja kolikkotasku), minkä lisäksi voit pitää siellä myös arvokasta älypuhelintasi suojassa rikkoontumiselta. Toinen ääripää on valita puhelinlompakko, jossa saat kannet mobiililaitteeseesi, jolloin puhelimesi on suojassa rikkoontumiselta.

Suurimpiin yleiskäyttöisiin puhelinlompakoihin sopii puhelimet myös kuorten ja suojakuorten kanssa. Pientä käsilaukkua muistuttavat suurimmat yleiskäyttöiset lompakkokotelot voit täyttää minkä tahansa valmistajan tuotteilla, esimerkiksi Apple, Google, Nexus, Microsoft, Nokia, Motorola, Alcatel, OnePlus, ZTE, Samsung, Sony ja Huawei puhelimet mahtuvat näihin puhelinlompakkoihin täysin ongelmitta. Suurikokoinen puhelinlompakko on erinomainen valinta esimerkiksi juhlapukeutumisessa, jolloin sinulla ei ole taskuja, jossa kantaa puhelinta. Tällöin kännykkä on helppo kaivaa hetkessä puhelinlompakosta esille ja ikuistaa mukavat hetket puhelimen kirjastoon. Yleiskäyttöisiä puhelinlompakoita on saatavilla sekä värillisinä että kuviollisina, joista musta, valkoinen, sininen, pinkki, punainen, ruskea ja oranssi ovat ehdottomasti suosituimmat värit.

Yleiskäyttöiset puhelinlompakot on valmistettu erilaisista materiaaleista, joista suositumpia ovat denim, genuine leather ja PU-nahka. Denim materiaalisissa puhelinlompakoissa on mahdollista painattaa monenlaisia kuvioita, kun taas aito genuine nahka puhelinlompakot luottavat nahan tyylikkääseen ja hienostuneeseen yleisilmeeseen. Valitse omaa asukokonaisuuttasi täydentävä puhelinlompakko helpottamaan kännykän kantamista paikasta ja tilanteesta toiseen.