Samsung Galaxy S7 kuoret

Samsung Galaxy S7 kuoret tekevät huippuhienosta laitteestasi myös huippukestävän laitteen, jonka kanssa voi kulkea vailla huolta kotona, kaupungilla, ulkona, metsässä tai urheilusuorituksessa. Tämä siksi, että suojaustarvikkeet lisäävät puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, eikä sinun tarvitse enää pelätä laitteesi puolesta. Suojaamalla puhelimesi voit myös piristää monesti todella tylsän näköisen puhelimen pintaa ja tuoda omaa persoonallisuuttasi laitteeseen, jota kuitenkin käytät monta tuntia päivässä. Voit valita monen erityyppisen suojan väliltä, olit sitten kotelo- tai kuori-ihminen. Tärkein vain on, että pidät oman Galaxy S7 suojauksesta huolta, ja hankit edullisimman mahdollisen vakuutuksen puhelimellesi: suojakuoret. Tilaamalla tuotteet saat nopean ilmaisen toimituksen sekä kaupan päälle loistavan asiakaspalvelun!

Galaxy S7

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Suojaa näyttö Samsung Galaxy S7:ssa suojakuorilla!

    Samsung Galaxy S7 julkaistiin Samsungille tyypilliseen tapaan alkuvuonna 2016. Edeltäjäänsä Samsung Galaxy S6 verrattuna se säilytti ulkomuotonsa, mutta näyttöön tuotiin uutta särmää kaartuvuudella. Laitteen ulkonäön kruunaakin sen kauniisti sivuille kaartuva näyttö, joka ei kuitenkaan ole niin kaareva kuin kaarevasta näytöstä tutun S7 Edgen puhelinmalli. Lisäksi puhelin on varusteltu muistikorttipaikalla toivotuilla ominaisuuksilla, joita ovat muistikorttipaikka, pikalataus ja langaton lataus.

    Miksi et suojaisi Galaxy S7 puhelintasi täydellisellä ulkonäöllä?

    Puhelimesi näyttää uutena oikeasti kauniilta ja naarmuttomalta. Sinulle on varmasti tuttu tunne, kuinka uusi puhelin ajan kuluessa naarmuuntuu, ja alkaa näyttää kuluneelta. Helppo ratkaisu puhelimen säilymiseen ehjänä on ostaa siihen kuoret, sekä panssarilasi. Valitse omaa tyyliäsi vastaava malli: haluatko näppärät korttipaikat, mahdollisimman ohuen vai loistavaa pitoa tarjoavan kuoren? Kaikkia suojia löytyy meiltä monessa värissä, joten valitse vain itsellesi sopiva väri!

    Pidä puhelimesi suojattuna ja ohuena

    Jos haluat pitää puhelimesi mahdollisimman ohuena suosittelemme harkitsemaan laitteesi turvaksi niin sanottua ultraohutta suojakuorta. Se on paksuudeltaan vain noin 0,5mm paksu ja pintamateriaaliltaan luistamatonta TPU-muovia. Puhelimesi ei siis pääse putoamaan pöydältä tai kädestä kovinkaan helposti. Ohut suojakuori ei ole tietenkään suojaavuudeltaan kaikista paras, mutta pitää puhelimesi perus varmassa turvassa rikkoontumiselta.

    Säästä satoja euroja hankkimalla suojakotelo!

    Kun olet laittanut useamman satasen puhelimeesi, sinun ei tarvitse käyttää rahaa enää kuin joitain euroja ja teet Sa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä