Samsung Galaxy S7 kuoret

Samsung Galaxy S7 kuoret tekevät huippuhienosta laitteestasi myös huippukestävän laitteen, jonka kanssa voi kulkea vailla huolta kotona, kaupungilla, ulkona, metsässä tai urheilusuorituksessa

Tuotteet

1 tuote

Suojaa näyttö Samsung Galaxy S7:ssa suojakuorilla!

Samsung Galaxy S7 julkaistiin Samsungille tyypilliseen tapaan alkuvuonna 2016. Edeltäjäänsä Samsung Galaxy S6 verrattuna se säilytti ulkomuotonsa, mutta näyttöön tuotiin uutta särmää kaartuvuudella. Laitteen ulkonäön kruunaakin sen kauniisti sivuille kaartuva näyttö, joka ei kuitenkaan ole niin kaareva kuin kaarevasta näytöstä tutun S7 Edgen puhelinmalli. Lisäksi puhelin on varusteltu muistikorttipaikalla toivotuilla ominaisuuksilla, joita ovat muistikorttipaikka, pikalataus ja langaton lataus.

Miksi et suojaisi Galaxy S7 puhelintasi täydellisellä ulkonäöllä?

Puhelimesi näyttää uutena oikeasti kauniilta ja naarmuttomalta. Sinulle on varmasti tuttu tunne, kuinka uusi puhelin ajan kuluessa naarmuuntuu, ja alkaa näyttää kuluneelta. Helppo ratkaisu puhelimen säilymiseen ehjänä on ostaa siihen kuoret, sekä panssarilasi. Valitse omaa tyyliäsi vastaava malli: haluatko näppärät korttipaikat, mahdollisimman ohuen vai loistavaa pitoa tarjoavan kuoren? Kaikkia suojia löytyy meiltä monessa värissä, joten valitse vain itsellesi sopiva väri!

Pidä puhelimesi suojattuna ja ohuena

Jos haluat pitää puhelimesi mahdollisimman ohuena suosittelemme harkitsemaan laitteesi turvaksi niin sanottua ultraohutta suojakuorta. Se on paksuudeltaan vain noin 0,5mm paksu ja pintamateriaaliltaan luistamatonta TPU-muovia. Puhelimesi ei siis pääse putoamaan pöydältä tai kädestä kovinkaan helposti. Ohut suojakuori ei ole tietenkään suojaavuudeltaan kaikista paras, mutta pitää puhelimesi perus varmassa turvassa rikkoontumiselta.

Säästä satoja euroja hankkimalla suojakotelo!

Kun olet laittanut useamman satasen puhelimeesi, sinun ei tarvitse käyttää rahaa enää kuin joitain euroja ja teet Samsung Galaxy S7:stä iskunkestävän laitteen. Kaikista edullisimmat kuoret ovat hinnaltaan vain 8,95€ ja jos budjettia nostaa esim. vain 20€ asti niin valittavissa on lukuisia erilaisia kuorimalleja lukuisine erilaisine värivaihtoehtoineen! Myöskään Samsung Galaxy S7:n suojalasit eivät ole hinnalla pilattuja 14,95€ suuruisella hinnalla. Ei paha hinta iskunkestävästä näytöstä!

Tilaa Galaxy S7 tarvikkeet 0€ postikuluilla!

Kun tilaat tarvitsemiasi tarvikkeita puhelimellesi, sinun ei tarvitse maksaa minkäänlaisia postimaksuja. Voit odottaa tilauksesi saapuvan sinulle parhaimmillaan jo tilausta seuraavana päivänä, mutta yleensä viimeistään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tuotteet toimitetaan suoraan kotiin postilaatikkoosi, paitsi jos päätät tilata ison kasan tarvikkeita, niin silloin lähetys on noudettavissa lähimmästä postitoimipisteestä.