Samsung Galaxy S7 Edge kuoret

Samsung Galaxy S7 Edge kuoret sopivat paremmin kuin hyvin tähän oman aikakautensa lippulaivapuhelimeen, eivätkä haittaa kaarevien reunojen, näppäinten tai minkään muidenkaan puhelimen ominaisuuksien käyttöä

Tuotteet

1 tuote

Miksi et suojaisi Galaxy S7 Edge puhelintasi täydellisellä ulkonäöllä?

Tykkäsit sitten mustasta, valkoisesta, ruskeasta, punaisesta, sinisestä tai jostain muusta väristä. On meiltä saatavilla sinulle kaikenlaisia kuoria Samsung Galaxy S7 Edge puhelimellesi. Valmistusmateriaaleista kaikista tyypillisimmät ovat kestävä ja tyylikäs keinonahka, sekä joustava ja pehmeä tpu muovi. Kumpikaan materiaali ei tee Samsung Galaxy S7 Edge kuorista toistaan parempaa, koska mielekkäät kuoret ovat jokaisen makuasia. Lompakkosuojakotelo on valmistettu keinonahkasta ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden kantaa mukana tärkeimmät kortit ja setelirahat.

S-line kuori Samsung Galaxy S7 Edge puhelimelle on taas tpu-geelistä valmistettu. Materiaali tuo mieleen silikoni-geelin. Ohuiden geelisuojien etuna on hyvä pito, jolloin puhelin ei vahingossa lipeä kädestä. 

Samsung Galaxy S7 Edge suojaus on järkevä sijoitus

 Kun olet laittanut useamman satasen puhelimeesi, sinun ei tarvitse käyttää rahaa enää kuin joitain euroja ja teet Samsung Galaxy S7:stä iskunkestävän laitteen. Kaikista edullisimmat kuoret ovat hinnaltaan vain 8,95€ ja jos budjettia nostaa esim. vain 20€ asti niin valittavissa on lukuisia erilaisia kuorimalleja lukuisine erilaisine värivaihtoehtoineen! Myöskään kaarevat Screenorin valmistavat Samsung Galaxy S7 Edgen suojalasit eivät ole hinnalla pilattuja 29,95€ suuruisella hinnalla. Ei paha hinta iskunkestävästä näytöstä, etenkin jos olet joutunut hankkimaan korvaajan esimerkiksi rikkoontuneelle S6 puhelimelle. 

Kun tilaat Samsung Galaxy S7 Edge kuoret, sinun ei tarvitse maksaa minkäänlaisia postimaksuja. Voit odottaa tilauksesi saapuvan sinulle parhaimmillaan jo tilausta seuraavana päivänä, mutta yleensä viimeistään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tuotteet toimitetaan suoraan kotiin postilaatikkoosi, paitsi jos päätät tilata ison kasan kuoria, niin silloin lähetys on noudettavissa lähimmästä postitoimipisteestä.

Uutiskirjeen tilauksella lisäalennusta Samsung Galaxy S7 Edge tarvikkeista

Tiesithän, että saat Samsung Galaxy S7 Edge kuoret ja muut lisätarvikkeet edullisemmin, kun liityt uutiskirjeemme tilaajaksi! Tällöin saat sähköpostiisi alennuskoodin, jota voit hyödyntää tilausvaiheessa ja höylätä 10% Samsung Galaxy S7 Edge kuorien hinnasta pois.