Samsung Galaxy S7 Edge kuoret

Samsung Galaxy S7 Edge kuoret sopivat paremmin kuin hyvin tähän oman aikakautensa lippulaivapuhelimeen, eivätkä haittaa kaarevien reunojen, näppäinten tai minkään muidenkaan puhelimen ominaisuuksien käyttöä. Samsung Galaxy S7 Edge kuoret on suunniteltu siten, että niiden reunojen muotoilu mahdollistaa kaarevien reunojen käyttämisen, mutta samalla etenkin kulmat, tausta ja päädyt ovat hyvin turvattuna iskujen varalta. Parhaat mahdolliset Samsung Galaxy S7 Edge kuoret peittävät myös näytön, koska näyttöhän se on kaikista herkimmin rikkoontuva kohta tässä suurikokoisessa laitteessa. Samsung Galaxy S7 Edge kuoret tuovat myös täysin uudet värimaailmat mahdolliseksi laitteeseen, joten puhelimesi ei tarvitse näyttää samalta, kun kaikkien muiden. Samsung Galaxy S7 Edge kuoret toimitetaan supernopeasti vain 1-3 arkipäivässä tilauksen vastaanottamisesta ja tiesithän, että erillisiä toimituskuluja ei kaupassamme ole!

Galaxy S7 Edge

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Miksi et suojaisi Galaxy S7 Edge puhelintasi täydellisellä ulkonäöllä?

    Tykkäsit sitten mustasta, valkoisesta, ruskeasta, punaisesta, sinisestä tai jostain muusta väristä. On meiltä saatavilla sinulle kaikenlaisia kuoria Samsung Galaxy S7 Edge puhelimellesi. Valmistusmateriaaleista kaikista tyypillisimmät ovat kestävä ja tyylikäs keinonahka, sekä joustava ja pehmeä tpu muovi. Kumpikaan materiaali ei tee Samsung Galaxy S7 Edge kuorista toistaan parempaa, koska mielekkäät kuoret ovat jokaisen makuasia. Lompakkosuojakotelo on valmistettu keinonahkasta ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden kantaa mukana tärkeimmät kortit ja setelirahat.

    S-line kuori Samsung Galaxy S7 Edge puhelimelle on taas tpu-geelistä valmistettu. Materiaali tuo mieleen silikoni-geelin. Ohuiden geelisuojien etuna on hyvä pito, jolloin puhelin ei vahingossa lipeä kädestä. 

    Samsung Galaxy S7 Edge suojaus on järkevä sijoitus

     Kun olet laittanut useamman satasen puhelimeesi, sinun ei tarvitse käyttää rahaa enää kuin joitain euroja ja teet Samsung Galaxy S7:stä iskunkestävän laitteen. Kaikista edullisimmat kuoret ovat hinnaltaan vain 8,95€ ja jos budjettia nostaa esim. vain 20€ asti niin valittavissa on lukuisia erilaisia kuorimalleja lukuisine erilaisine värivaihtoehtoineen! Myöskään kaarevat Screenorin valmistavat Samsung Galaxy S7 Edgen suojalasit eivät ole hinnalla pilattuja 29,95€ suuruisella hinnalla. Ei paha hinta iskunkestävästä näytöstä, etenkin jos olet joutunut hankkimaan korvaajan esimerkiksi rikkoontuneelle S6 puhelimelle

    Kun tilaat Samsung Galaxy S7 Edge kuoret, si

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä