Samsung Galaxy S6 kuoret

Samsung Galaxy S6 kuoret toimivat parhaassa tapauksessa hyvin edullisena vakuutuksena puhelimellesi, sillä ne estävät laitteesi rikkoontumisen useimmissa tapauksissa

Tuotteet

1 tuote

Tyylikäs laite, loistavalla teholla

Samsung Galaxy S6 on lasin ja metallin fuusio. Se henkii innovatiivista suunnittelua ja keksimisen iloa. Puhelimen ohut, sileä metallikehys on liitetty maailman toistaiseksi kirkkaimpaan Super AMOLED -näyttöön ja tuntuu ylelliseltä kädessä. Kestävä lasipinta antaa hologrammin kaltaista syvyyttä myös takapuolelle. Samanlainen näyttö on laitettu myös S6 Edgeen, jossa se tosin on kaareva.

Puhelimen monet käyttäjäystävälliset toiminnot ihastuttavat, kuten salamannopea kamera joka vangitsee suosikkikohteesi huipputarkkuudella, 10 minuutin pikalataus jolla saat kaksi tuntia elokuvan katseluaikaa ja tehokas suoritin. Lisäksi puhelimessa on langaton latausvalmius.

Samsung Galaxy S6 kuoret – pitää puhelimesi ehjänä

Samsung Galaxy S6 kuoret pelastavat puhelimesi monessa arkipäiväisessä tilanteessa. Olet ehkä itsekkin joutunut todistamaan hajonnutta puhelinta, tai vähintäänkin nähnyt tutun henkilön, jolla puhelimen lasi on sirpaleina. Nuo vahingot ovat helposti vältettävissä lähes kokonaan suojaamalla Samsung Galaxy S6 puhelin kuorilla, sekä suojalasilla.

Kuori suojaa puhelimen runkoa iskuilta ja naarmuuntumisilta tehokkaasti. Lompakkosuojakotelo kuori suojaa puhelinta tehokkaasti myös näytön puolelta, koska koska kotelo on varustettu Samsung Galaxy S6 puhelimen näyttöä suojaavalla kannella.

Samsung Galaxy S6 suojaus on järkevä sijoitus

Kun olet laittanut useamman satasen puhelimeesi, sinun ei tarvitse käyttää rahaa enää kuin joitain euroja ja teet Samsung Galaxy S6:stä iskunkestävän laitteen uusilla kuorilla. Kaikista edullisimmat kuoret ovat hinnaltaan vain 8,95€ ja jos budjettia nostaa esim. vain 20€ asti niin valittavissa on lukuisia erilaisia kuorimalleja lukuisine erilaisine värivaihtoehtoineen! Myöskään Samsung Galaxy S6:n Screenor suojalasit eivät ole hinnalla pilattuja 19,95€ suuruisella hinnalla. Ei paha hinta iskunkestävästä näytöstä!

Kun tilaat Samsung Galaxy S6 kuoret, sinun ei tarvitse maksaa minkäänlaisia postimaksuja. Voit odottaa tilauksesi saapuvan sinulle parhaimmillaan jo tilausta seuraavana päivänä, mutta yleensä viimeistään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksestasi. Tuotteet toimitetaan suoraan kotiin postilaatikkoosi, paitsi jos päätät tilata ison kasan kuoria, niin silloin lähetys on noudettavissa lähimmästä postitoimipisteestä.

Uutiskirjeen tilauksella lisäalennusta Samsung Galaxy S6 tarvikkeista 

Tiesithän, että saat Samsung Galaxy S6 kuoret ja muut lisätarvikkeet edullisemmin, kun liityt uutiskirjeemme tilaajaksi! Tällöin saat sähköpostiisi alennuskoodin, jota voit hyödyntää tilausvaiheessa ja höylätä 10% Samsung Galaxy S6 kuorien hinnasta pois.