Samsung Galaxy S6 kuoret

Samsung Galaxy S6 kuoret toimivat parhaassa tapauksessa hyvin edullisena vakuutuksena puhelimellesi, sillä ne estävät laitteesi rikkoontumisen useimmissa tapauksissa. Päivittäisessä arjessa myös puhelin joutuu koville: on suuria lämpötilaeroja, erilaisia pintoja ja huolimatonta käyttämistä, joten kannattaa vähentää rikkoontumisen riskiä ja hankkia suojaavat Samsung Galaxy S6 kuoret. Jämäkästi kulmista ja reunoista kiinnittyvät Samsung Galaxy S6 kuoret on helppo laittaa paikoilleen ja vaihtaa vain muutamassa sekunnissa. Saatkin siis täysin erilaisen puhelimen, kun vaihdat Samsung Galaxy S6 kuoret erivärisiksi tai erimallisiksi. Vaihtelu onkin mukavaa ja tervetullutta, niin jo hetken käytössä ollut luurikin tuntuu sitten taas uudelta ja ihmeelliseltä. Voit odottaa, että Samsung Galaxy S6 kuoret saapuvat perille 1-3 arkipäivässä tilauksestasi, mutta minkäänlaisia toimituskuluja sinun ei tarvitse maksaa, koska ne ovat 0€!

Galaxy S6

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Tyylikäs laite, loistavalla teholla

    Samsung Galaxy S6 on lasin ja metallin fuusio. Se henkii innovatiivista suunnittelua ja keksimisen iloa. Puhelimen ohut, sileä metallikehys on liitetty maailman toistaiseksi kirkkaimpaan Super AMOLED -näyttöön ja tuntuu ylelliseltä kädessä. Kestävä lasipinta antaa hologrammin kaltaista syvyyttä myös takapuolelle. Samanlainen näyttö on laitettu myös S6 Edgeen, jossa se tosin on kaareva.

    Puhelimen monet käyttäjäystävälliset toiminnot ihastuttavat, kuten salamannopea kamera joka vangitsee suosikkikohteesi huipputarkkuudella, 10 minuutin pikalataus jolla saat kaksi tuntia elokuvan katseluaikaa ja tehokas suoritin. Lisäksi puhelimessa on langaton latausvalmius.

     

    Samsung Galaxy S6 kuoret – pitää puhelimesi ehjänä

    Samsung Galaxy S6 kuoret pelastavat puhelimesi monessa arkipäiväisessä tilanteessa. Olet ehkä itsekkin joutunut todistamaan hajonnutta puhelinta, tai vähintäänkin nähnyt tutun henkilön, jolla puhelimen lasi on sirpaleina. Nuo vahingot ovat helposti vältettävissä lähes kokonaan suojaamalla Samsung Galaxy S6 puhelin kuorilla, sekä suojalasilla.

    Kuori suojaa puhelimen runkoa iskuilta ja naarmuuntumisilta tehokkaasti. Lompakkosuojakotelo kuori suojaa puhelinta tehokkaasti myös näytön puolelta, koska koska kotelo on varustettu Samsung Galaxy S6 puhelimen näyttöä suojaavalla kannella.

     

    Samsung Galaxy S6 suojaus on järkevä sijoitus

    Kun olet laittanut useamman satasen puhelimeesi, sinun ei tarvitse käyttää rahaa enää kuin joitain euroja ja teet Samsung Galaxy S6:stä iskunkestäv

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä