Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret

Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret on tehty sopimaan puhelimen päälle kuin nenä päähän, eli erinomaisesti. Rikkonainen älypuhelin on täysin hyödytön kapistus, eikä sillä voi tällöin heittää kunnolla edes vesilintua. Tällaisen rikkonaisen puhelimen –skenaarion voi kuitenkin välttää erittäin helposti ja edullisesti hankkimalla pudotuksilta ja muilta kolhuilta suojaavat Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret. Tiesithän, että Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret ovat malleiltaan aavistuksen erilaisia ja tarjoavat aavistuksen erilaisen käyttökokemuksen. Siinä missä yhdet Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret on varustettu näyttöä suojaavalla kansiläpällä, on toiset valmistettu pehmeäpintaisesta materiaalista, josta saa hyvän otteen. Toimitamme Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret 1-3 arkipäivässä perille – 0€ toimituskulut!

Galaxy S5 / S5 Neo

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy S5 / S5 Neo Puhelimen Kuoret

    Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimesta löytyy 2,5 gigahertsin neliydinsuoritin, kaksi gigatavua RAM-muistia ja 2 800 milli­ampeeri­tunnin akku. Sisäistä tallennustilaa Samsung Galaxy S5 / S5 Neossa on mallista riippuen joko 16 tai 32 gigatavua sisäistä muistia, jota voi kasvattaa yli 250 gigatavuun. Galaxy S5 / S5 Neo sisältää 16 mega­pikselin takakameran ja 2,1 megapikselin etukameran. Samsung Galaxy S5 suojakuoret sopivat myös S5 Neo puhelimeen, koska molemmat ovat kooltaan 142 x 72,5 x 8,1 mm ja painoltaan 145g. Laitteessa on 5.1 tuuman 1080 x 1920 pikselin Full HD näyttö, 2MP etu- ja 16 megapikselin takakamera.

    Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä