Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret

Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret on tehty sopimaan puhelimen päälle kuin nenä päähän, eli erinomaisesti. Rikkonainen älypuhelin on täysin hyödytön kapistus, eikä sillä voi tällöin heittää kunnolla edes vesilintua.

Tuotteet

1 tuote

Samsung Galaxy S5 / S5 Neo Puhelimen Kuoret

Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimesta löytyy 2,5 gigahertsin neliydinsuoritin, kaksi gigatavua RAM-muistia ja 2 800 milli­ampeeri­tunnin akku. Sisäistä tallennustilaa Samsung Galaxy S5 / S5 Neossa on mallista riippuen joko 16 tai 32 gigatavua sisäistä muistia, jota voi kasvattaa yli 250 gigatavuun. Galaxy S5 / S5 Neo sisältää 16 mega­pikselin takakameran ja 2,1 megapikselin etukameran. Samsung Galaxy S5 suojakuoret sopivat myös S5 Neo puhelimeen, koska molemmat ovat kooltaan 142 x 72,5 x 8,1 mm ja painoltaan 145g. Laitteessa on 5.1 tuuman 1080 x 1920 pikselin Full HD näyttö, 2MP etu- ja 16 megapikselin takakamera.

Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

Samsung Galaxy S5 / S5 Neo suojakuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Pehmeät kuoret ovat loistava valinta henkilölle, joka haluaa saada puhelimestaan paremman otteen ja varmistaa, ettei Samsung Galaxy S5 / S5 Neo liu’u pöydältä lattialle helposti. Pehmeät kuoret on tehty pääsääntöisesti tpu geelistä tai silikonista, minkä vuoksi ne tarjoavat monipuolisia värejä, jopa läpinäkyvyyttä, mutta ennen kaikkea kattavaa suojaa ja jämäkkää istuvuutta. Kovapintaiset Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret ovat tyylikkäät ja tarjoavat jopa villejä kuvioita ja värejä personoimaan mobiililaitettasi tyylikkäämmäksi. Mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret ovat kaikista suosituimpia värejä.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimen näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti, kuorten ollessa puhelimen päällä. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu Samsung Galaxy S5 / S5 Neo puhelimeen. Koska Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös puhelimen tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopivat kuoret ja tee puhelimestasi osa asustettasi!

Samsung Galaxy S5 / S5 Neo kuoret ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.