Samsung Galaxy Note9 kuoret

Samsung Galaxy Note9 kuoret suojaavat laitettasi ja varmistavat, että saat nauttia upeasta laitteestasi mahdollisimman kauan aikaa. Samsung Galaxy Note9 kuoria löydät useissa eri malleissa, kuten lompakko suojakoteloina sekä takaosan suojaavina.

Tuotteet

1 tuote

Samsung Galaxy Note9 kuoret luovat laitteestasi haluamasi näköisen

Samsung Galaxy Note9 ilmestyi kauppoihin elokuussa 2018 ja onkin Samsung Galaxy Note8 laitteen seuraaja. Ulkonäöllisesti laite on erittäin tyylikäs ja viimeistelty näyttävillä yksityiskohdilla ja suurella näytöllä, jolta on loistava katsella kuvia, videoita, sarjoja ja käyttää S pen -kosketusnäyttökynää. Vaihtoehtoina muistin puolesta löytyy 128 ja 512 gigatavun versiot, joten muistin loppumisesta ei tarvitse huolehtia hetkeen. 512 gigatavun versio soveltuukin loistavasti ihmiselle, joka käyttää puhelinta aktiivisesti myös työnteossa. Värimaailmasta löytyy sinistä, mustaa ja violettia värivaihtoehtoa, jotta jokainen löytää itselleen sopivimman värivaihtoehdon. Jos kuitenkaan mikään näistä värivaihtoehdoista ei ole sinulle mieluinen, niin muistathan, että yhteensopivat Samsung Galaxy Note9 kuoret muokkaavat laitteesi juuri sen näköiseksi kuin itse haluat.

Samsung Galaxy Note9 kuoret ovat mitoitettu täydellisesti puhelimesi mittoihin

Samsung Galaxy Note9 kuoret istuvat laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Valikoimastamme löydät Samsung Galaxy Note9 kuoria laidasta laitaan, jotta löydät itsellesi juuri sopivimman vaihtoehdon. Käyttöösi sopivimman kuoren etsiminen kannattaakin aloittaa miettimällä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset. Haluatko, että Samsung Galaxy Note9 kuori on mahdollisimman ohut, jotta puhelimen oma design säilyy? Vai haluatko, että suojan materiaali antaa sinulle loistavan otteen liukkaaseen puhelimeesi? Vai tykkäätkö lompakkomallisista Samsung Galaxy Note9 kuorista, joihin saa tärkeimmät maksukortit helposti mukaan. Mietittyäsi mitä ominaisuuksia Samsung Galaxy Note9 kuorilta tarvitset, on sinun helppo tutustua valikoimaan ja löytää käyttöösi sopivin vaihtoehto.

Samsung Galaxy Note9 kuoret ja panssarilasi suojaavat laitteesi kauttaaltaan

Käyttöösi sopivimmat Samsung Galaxy Note9 kuoret löydettyäsi muistathan suojata vielä laitteesi herkimmän osan, näytön. Se kannattaa suojata joko näytön panssarilasilla tai suojakalvoilla. Suojakalvot suojaavat laitteesi näyttöä naarmuilta ja ehkäisevät sormenjälkien tarttumista. Panssarilasi puolestaan suojaa laitteesi näyttöä iskuja, kolhuja ja naarmuja vastaan. Panssarilasi on helppo asentaa puhelimen näytölle ja sen jälkeen sinun ei tarvitse säikähtää jokaista puhelimen pudotusta! Suosittelemmekin näytönsuojan käyttämistä jokaisen Samsung Galaxy Note9 kuoren kanssa.

Toimitamme kaikki Samsung Galaxy Note9 kuoret ja muut tilaukset nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella kotimaisesta varastostamme. Ja muistathan, että meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten erillisiä toimitus-, vaihto- tai palautuskuluja ei ole! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!