Samsung Galaxy Note9 kuoret

Samsung Galaxy Note9 kuoret suojaavat laitettasi ja varmistavat, että saat nauttia upeasta laitteestasi mahdollisimman kauan aikaa. Samsung Galaxy Note9 kuoria löydät useissa eri malleissa, kuten lompakko suojakoteloina sekä takaosan suojaavina. Lompakko suojakoteloon saat kätevästi tärkeimmät maksukorttisi mukaan ja sen läppä suojaa laitteesi näyttöä. Takaosan suojaavat Samsung Galaxy Note9 kuoret puolestaan pitävät laitteesi ohuempana, joten puhelin mahtuu edelleen hyvin taskuusi. Lisäksi puhelimeen saapuviin ilmoituksiin on aina suora pääsy ja näkyvyys. Muistathan vielä viimeistellä laitteesi suojauksen näytön panssarilasilla tai kalvoilla. Suosittelemme näytönsuojan käyttämistä kaikkien Samsung Galaxy Note9 kuorien kanssa. Toimitamme kaikki tilaukset kotimaisesta varastostamme nopealla ja ilmaisella toimituksella. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

Galaxy Note9

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Note9 kuoret luovat laitteestasi haluamasi näköisen

    Samsung Galaxy Note9 ilmestyi kauppoihin elokuussa 2018 ja onkin Samsung Galaxy Note8 laitteen seuraaja. Ulkonäöllisesti laite on erittäin tyylikäs ja viimeistelty näyttävillä yksityiskohdilla ja suurella näytöllä, jolta on loistava katsella kuvia, videoita, sarjoja ja käyttää S pen -kosketusnäyttökynää. Vaihtoehtoina muistin puolesta löytyy 128 ja 512 gigatavun versiot, joten muistin loppumisesta ei tarvitse huolehtia hetkeen. 512 gigatavun versio soveltuukin loistavasti ihmiselle, joka käyttää puhelinta aktiivisesti myös työnteossa. Värimaailmasta löytyy sinistä, mustaa ja violettia värivaihtoehtoa, jotta jokainen löytää itselleen sopivimman värivaihtoehdon. Jos kuitenkaan mikään näistä värivaihtoehdoista ei ole sinulle mieluinen, niin muistathan, että yhteensopivat Samsung Galaxy Note9 kuoret muokkaavat laitteesi juuri sen näköiseksi kuin itse haluat.

    Samsung Galaxy Note9 kuoret ovat mitoitettu täydellisesti puhelimesi mittoihin

    Samsung Galaxy Note9 kuoret istuvat laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Valikoimastamme löydät Samsung Galaxy Note9 kuoria laidasta laitaan, jotta löydät itsellesi juuri sopivimman vaihtoehdon. Käyttöösi sopivimman kuoren etsiminen kannattaakin aloittaa miettimällä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitset. Haluatko, että Samsung Galaxy Note9 kuori on mahdollisimman ohut, jotta puhelimen oma design säilyy? Vai haluatko, että suojan materiaali antaa sinulle loistavan otteen liukkaaseen puhelimeesi? Vai tykkäätkö lompakkomallisista Samsung Galaxy Note9 kuorista, joihin saa tärkeimmät maksukortit helposti mukaan. Mietittyäsi mitä ominaisuuksia Samsung Galaxy Note9 kuorilta tarvitset, on sinun helppo tutustu

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä