Samsung Galaxy Note8 kuoret

Samsung Galaxy Note8 kuoret ovat nyt täällä! Upea Samsungin uutuus tekee älypuhelimesta entistä tehokkaamman ja monipuolisen älylaitteen mahtavalla 6,3" näytöllä ja 8-ydin prosessorilla

Tuotteet

1 tuote

Samsung Galaxy Note8 kuoret – pidä arvokas laitteesi turvassa!

Samsung Galaxy Note8 kuoret ovat luultavasti paras sijoitus, mitä puhelimen oston jälkeen voit tehdä! Tämä uutukaispuhelin on ominaisuuksiltaan markkinoiden paras ilmestyttyään 2017 syksyllä markkinoille. Puhelimen suojaus jää harmillisen usein liian pienellä huomiolle, kun uutta puhelinta otetaan käyttöön ja tästä syystä näytön vaihtofirmoille meneekin hyvin! Haluaistiko sinä maksaa hajonneen näytön vaihdosta yli 200€, vai ostaa muutamalla kympillä tyylikkäät Samsung Galaxy Note8 suojakuoret, jotka luultavasti parantavat myös puhelimen käytettävyyttä, sekä näytön suojaavan panssarilasin. Samsung Galaxy Note8 kuorilla luultavasti takaat paremman otteen puhelimesta, tarpeesi mukaan nappaat mukaan maksukortit ja setelit tai vaikkapa teet kuorilla puhelimesta kätevän minitelevision esimerkiksi suojakotelon kannen avulla tai kuorissa olevilla seisontajaloilla.

Samsung Galaxy Note8 kuoret – mitä tarvikkeita tehomyllyn työntekoon?

Samsung Galaxy Note8 kuorien lisäksi voit tarvita arkea helpottavia lisätarvikkeita pitämään puhelimen sinun vaatimustesi mukaisesti mukana. Monet asiakkaamme hankkivat puhelimen kaveriksi muutamia vakiovarusteita ja voisimme esitellä seuraavaksi näistä klassisimmat.

Tärkeimpinä tarvikkeina heti Samsung Galaxy Note8 suojakuorien jälkeen tulee tavat pitää puhelin virrassa. Koko ajan kasvavat näytöt ja siitä aiheutuva akun kulutus on yleinen ongelma, sillä akkuteknologia ei ole kehittynyt samaa vauhtia kuin muut puhelimen ominaisuudet ovat. Siitä syystä omasta mielestä tärkein lisätarvike hankittavaksi on Samsung Galaxy Note8 yhteensopiva varavirtalähde eli voimapankki. Samsung Galaxy Note8 puhelimessa on 3300mAh akku, joka tarkoittaa, että keskikokoisella varavirtalähteellä lataat puhelimesi täyteen jopa kolme kertaa.
Vaihtoehtoja voimapankeissa on, sillä niitä löydät kaupastamme aina 2000mAh kapasiteetistä jopa 20 000mAh kapasiteettiin asti.

Samsung Galaxy Note8 kuoret – puhdista näyttösi tarpeentullen!

Toinen näppärä ja äärettömän yksinkertainen lisätarvike puhelimellesi on vain 2,50€ maksava näytön mikrokuituliina! Mikrokuituliina on kauppamme suosituin yksittäinen tuote, ja se kulkeekin näppärästi esimerkiksi Samsung Galaxy Note8 kuorien välissä tai setelitaskussa. Liinalla pidät puhelimesi näytön puhtaana ja pidät Samsug Galaxy Note8 suojakuoret puhtaana. Muistathan, että meiltä Mobiilitukusta saat aina ilmaisen toimituksen ja loistavan asiakaspalvelun – kaupanpäälle!