Samsung Galaxy Note8 kuoret

Samsung Galaxy Note8 kuoret ovat nyt täällä! Upea Samsungin uutuus tekee älypuhelimesta entistä tehokkaamman ja monipuolisen älylaitteen mahtavalla 6,3" näytöllä ja 8-ydin prosessorilla. Samsun Galaxy Note8 kuoret pitävät myös puhelimen 16 megapikselin kameran turvassa kolhuilta ja iskuilta. Puhelimessa on valtava, reunoille asti yltävä, Infinity-näyttö, joka tarvitsee turvakseen sekä Samsung Galaxy Note8 suojakuoret, että myös kestosuosikin eli panssarilasin.  Näytön tarkkuus puhelimessa on huikaisevat 2160P eli näyttä on UltraHD tasoa. Muistathan siis turvata puhelimesi ja pidentää näin oman Samsung Galaxy Note8 puhelimesi elinkää omilla suojakuorilla. Meiltä Mobiilitukusta saat aina ILMAISEN ja NOPEAN toimituksen Suomen parhaalla asiakaspalvelulla, tervetuloa!

Galaxy Note8

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Note8 kuoret – pidä arvokas laitteesi turvassa!

    Samsung Galaxy Note8 kuoret ovat luultavasti paras sijoitus, mitä puhelimen oston jälkeen voit tehdä! Tämä uutukaispuhelin on ominaisuuksiltaan markkinoiden paras ilmestyttyään 2017 syksyllä markkinoille. Puhelimen suojaus jää harmillisen usein liian pienellä huomiolle, kun uutta puhelinta otetaan käyttöön ja tästä syystä näytön vaihtofirmoille meneekin hyvin! Haluaistiko sinä maksaa hajonneen näytön vaihdosta yli 200€, vai ostaa muutamalla kympillä tyylikkäät Samsung Galaxy Note8 suojakuoret, jotka luultavasti parantavat myös puhelimen käytettävyyttä, sekä näytön suojaavan panssarilasin. Samsung Galaxy Note8 kuorilla luultavasti takaat paremman otteen puhelimesta, tarpeesi mukaan nappaat mukaan maksukortit ja setelit tai vaikkapa teet kuorilla puhelimesta kätevän minitelevision esimerkiksi suojakotelon kannen avulla tai kuorissa olevilla seisontajaloilla.

    Samsung Galaxy Note8 kuoret – mitä tarvikkeita tehomyllyn työntekoon?

    Samsung Galaxy Note8 kuorien lisäksi voit tarvita arkea helpottavia lisätarvikkeita pitämään puhelimen sinun vaatimustesi mukaisesti mukana. Monet asiakkaamme hankkivat puhelimen kaveriksi muutamia vakiovarusteita ja voisimme esitellä seuraavaksi näistä klassisimmat.

    Tärkeimpinä tarvikkeina heti Samsung Galaxy Note8 suojakuorien jälkeen tulee tavat pitää puhelin virrassa. Koko ajan kasvavat näytöt ja siitä aiheutuva akun kulutus on yleinen ongelma, sillä akkuteknologia ei ole kehittynyt samaa vauhtia kuin muut puhelimen ominaisuudet ovat. Siitä syystä omasta mielestä tärkein lisätarvike hankittavaksi on Samsung Galaxy Note8 yhteensopiva varavirtalähde eli voimapankki. Samsung Galaxy Note8 puhelimessa on 3300mAh akku,

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä