Samsung Galaxy Note10+ kuoret

Samsung Galaxy Note10+ kuorilla on positiivinen vaikutus puhelimesi kestävyyteen. Puhelimesta löytyy valtaisa Dynamic Amoled 6,8" näyttö, älykäs S Pen styluskynä, sekä loistavat muutkin ominaisuudet kuten huippuluokan kolmoiskamerat. Tämä uutukainen tarjoaakin upean kännykän niin työ kuin viihdekäyttöön, sillä suuri näyttö ja tehokas sisusta takaavat miellyttävän. käyttökokemuksen. Valikoimastamme voit valita parhaat mahdolliset suojat ja näin pidentää samalla laitteen kestävyyttä merkittävästi. Löydät valikoimastamme esimerkiksi kattavan määrän lompakkokoteloita, jotka tarjoavat esimerkiksi kätevän katselutelineen töitä ja videoita varten sekä korttipakat korteille. Tervetuloa siis suojaamaan puhelimesi meille Mobiilitukkuun! Takaamme todella nopean toimituksen ja ilmaisen vaihto- ja palautusoikeuden.

Galaxy Note10+

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Suojaa puhelin rikkoontumiselta edullisesti

    Puhelimen suojaamisen ei tarvitse maksaa paljoa. Meillä Mobiilitukussa pyrimme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat ja nopean toimituksen. Toimme valikoimiimme myös Samsung Galaxy Note10+ suojatuotteet, joiden hinnat lähtevät noin kahdeksasta eurosta ylöspäin – toimitus mukaan lukien! Valikoimamme on yksi Suomen laajimmista ja löydätkin esimerkiksi kestävät TPU-suojat, jotka ovat ohut ja huomaamaton turva puhelimellesi. Puhelimen ei siis tarvitse paksuuntua juurikaan. Kun laitteen ulkopinnat on turvassa rikkoontumiselta, tarvitset ehdottomasti myös näytön panssarilasin, sillä näyttö rikkoontuu helposti. Panssarilaseja löytyy useaa eri vaihtoehtoa, mutta suomalaisen Screenorin lasit ovat ehdottomasti paras vaihtoehto näytön suojaamiseen. Hankkimalla noin 25€ arvoisen näytön suojan, voit välttyä pahimmillaan 400-500€ hintaiselta näytön vaihdolta – kuulostaa siis järkevältä!

    Turvaa puhelimen kameroille

    Kun kamerateknologia paranee, on objektiivien koko kasvanut myös puhelimissa. Laitteisiin sijoitetaan entistä suuremmilla aukoilla ja valovoimalla olevia kamerakomponentteja, joka tarkoittaa vääjäämättä sitä, että myös puhelimen koko kasvaa. Tässä Samsungin puhelimessa kamera tulee merkittävästi luurin takapuolen yläpuolelle, jolloin kamera on yleensä ensimmäinen asia maahan osuessaan. Tähän kannattaa varautua ja hankkia kameroiden turvaksi suojakotelo, joka nousee hieman kameroiden yläpuolelle. Näin kotelo pelastaa kamerat naarmuilta ja kolhuilta. Kaikki puhelinkotelot on muotoiltu suojaamaan puhelimen runko, mutta myös etukamera. Kansiläppä kääntyy nimittäin puhelimen näytön ja etukameran päälle. 

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä