Galaxy Note10+

Samsung Galaxy Note10+ kuorilla on positiivinen vaikutus puhelimesi kestävyyteen. Galaxy Note 10+ kuoret pitävät sisällään puhelimen, josta löytyy valtaisa Dynamic Amoled 6,8" näyttö, älykäs S Pen styluskynä, sekä loistavat muutkin ominaisuudet kuten huippuluokan kolmoiskamerat. Tämä uutukainen tarjoaakin loistavan laitteen niin työ kuin viihdekäyttöön, sillä suuri näyttö ja tehokas sisusta takaavat miellyttävän käyttökokemuksen. Valikoimastamme voit valita omanlaisesti suoja omalle puhelimellesi ja näin pidentää samalla laitteesi käyttöikää. Samsung Galaxy Note10+ suojakuorista löydät esimerkiksi kattavan lompakkokotelovalikoiman, joka vie puhelimesi uudelle tasolle tarjoten esimerkiksi kätevän katselutelineen töitä ja videoita varten. Tervetuloa siis suojaamaan puhelimesi meille Mobiilitukkuun! Takaamme todella nopean toimituksen jopa seuraavaksi arkipäiväksi!

Galaxy Note10+

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Note10+ kuoret ovat edullinen ratkaisu suojaamiseen. 

    Puhelimen suojaamisen ei tarvitse maksaa paljoa. Meillä Mobiilitukussa pyrimme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat, edullisella toimituksella. Toimme valikoimiimme myös Samsung Galaxy Note10 + kuoret ja edullisimmat tuotteet lähtevät noin 8€ hinnasta ylöspäin – toimitus mukaan lukien! Samsung Galaxy Note10+ suojakuorista löydät esimerkiksi edulliset TPU-suojat, jotka ovat ohut ja huomaamaton suojakerros puhelimellesi. Puhelimen ei siis tarvitse paksuuntua, vaikka haluaisit pitää sen suojassa mahdollisimman pitkään. Galaxy Note10+ kuorien lisäksi tarvitset ehdottomasti myös näytön panssarilasin, sillä näyttö onkin arvokkain osa rikkoutuessaan. Panssarilaseja löytyy useaa eri vaihtoehtoa, mutta suomalaisen Screenorin lasit ovat ehdottomasti paras vaihtoehto tälle puhelimelle. Hankkimalla noin 25€ arvoisen näytön suojan, voit välttyä pahimmillaan 400-500€ hintaiselta näytön vaihdolta – kuulostaa siis järkevältä!

    Samsung Galaxy Note10+ puhelimessa on laadukkaat kamerat, kuinka suojaan ne suojakuorilla?

     Kun kamerateknologia paranee koko ajan puhelimien ympärillä, on objektiivien koko kasvanut myös puhelimissa. Laitteisiin sijoitetaan entistä suuremmilla aukoilla ja valovoimalla olevia kamerakomponentteja, joka tarkoittaa vääjäämättä sitä, että myös puhelimen koko johonkin suuntaan kasvaa. Tässä puhelimessa se näkyy siinä, että kamera tulee merkittävästi puhelimen takapinnan yläpuolelle, jolloin kamera on yleensä ensimmäinen asia maahan osuessaan. Tämän vuoksi meiltäkin kysytään usein, tuleeko ohuimmatkin Samsung Galaxy Note10+ kuoret kameran linssin yläpuolelle ja voimmekin sanoa ilolla, että kyllä. Kaikki Galaxy Note10+ kuoret ovat muotoiltu niin, että

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä