Galaxy Note10

Samsung Galaxy Note10 puhelimen kuorilla tämä uutuus pysyy tukevasti turvassa. Tämä upea uusi lippulaivamalli sisältää uskomattoman valovoimaisen 6,3 tuuman näytön, jonka turvaaminen Galaxy Note10 kuorilla on ensimäinen asia, mitä sinun kannattaa ostamisen jälkeen tehdä. Puhelimesta löytyy huippuluokan kolmoiskamera sekä 12 megapikselin että 16 megapikselin kameroilla. Sisältä puhelimesta löytyy tehokas 8-ytiminen snapdragon prosessori, joka tarjoaa yhtä paljon tehoa kuin perinteinen pöytäkone. Kyseessä onkin loistava tehopakkaus aktiiviseen arki ja työkäyttöön. Siksi tämä tehomylly kannattaa turvata kattavasti ja hankkia siihen sopivat Galaxy Note10 kuoret ja suojat meiltä Mobiilitukusta. Muistathan, että tarjoamme todella nopean ilmaisen toimituksen sekä loistavan asiakaspalvelun kaupanpäälle. Tervetuloa ostoksille!

Galaxy Note10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Note10 kuorilla pidät kalliin puhelimen suojassa.

    Galaxy Note10 puhelin julkistettiin elokuussa 2019 ja puhelin näyttääkin todella hyvältä! Samsung Galaxy Note10 kuoret ja kotelot tulivat meillä valikoimiin heti julkaisun myötä ja valikoimistamme voitkin valita useista eri vaihtoehdoista, joilla suojata kallisarvoinen puhelimesi. Galaxy Note10 oli myyntiin tullessaan edullisimmillaankin 999€ hintainen eli näin kallis puhelin on ensiarvoisen tärkeää suojata monipuolisesti, vaikka laitteesta esimerkiksi Gorilla Glass näytön lasi löytyykin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö näyttö hajoaisi esimerkiksi asvaltille pudottuaan tai vaikka ihan kotona laattalattialle pudottuaan. Siksi juuri Sinunkin kannattaa valita puhelimellesi sopiva panssarilasi, kuten tämä Screenorin lasi, joka toimii loistavana lisänä Galaxy Note10 suojakuorille.

    Mikä Galaxy Note10 suojakuorissa oikein on parasta?

    Puhelimen suojissa on usein erilaisia ominaisuuksia, joiden pohjalta sitten päätetään miksi suoja oikein hankintaan. Meidän mielestämme ensiksi laite täytyy suojata riittävästi, jonka jälkeen puhelimeen ulkonäköä voidaan piristää kuorilla. Galaxy Note10 kuoret eivät ole missään nimessä ainoastaan vain suojaustapa vaan keino muuntaa puhelimen ulkonäkö oman persoonan mukaiseksi ja tehdä se vielä järkihintaan. Pyrimme tuomaan myös Galaxy Note10 puhelimelle todella suositun Inkit-suojakuorimallistomme, joka tuo upeat designit ja kuviot puhelimen pintaan edulliseen hintaan. Tällä hetkellä Inkit valikoimistamme löytyy yli 100 erilaista kuviota yli 45 puhelimelle ja valikoima kasvaa kovaa vauhtia uusiin malleihin. 

    Galaxy Note10 kuorien tilaaminen on helppoa ja nopeaa

    Verkkokaupastamme ostaminen on pyritty tekemään helpoksi ja nopeaksi. Jos et ole koskaan ennen tilannut kaupastamme mitään, voit tilatessa Galaxy Note10 suojakuoriasi tehdä asiakastilin kauppaamme. Tällöin liittyt TukkuClubiimme, jonka etuina ovat su

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä