Samsung Galaxy Note10 kuoret

Samsung Galaxy Note10 puhelimen kuorilla tämä uutuus pysyy tukevasti turvassa. Tämä upea uusi lippulaivamalli sisältää uskomattoman valovoimaisen 6,3 tuuman näytön, jonka turvaaminen on tärkein asia, mitä sinun kannattaa ostamisen jälkeen tehdä. Siksi valikoimistamme löydätkin kattavan valikoiman valikoiman näytön panssarilaseja, taustakuoria ja koteloita, sekä tietysti kaikki muutkin tarvittavat tarvikkeet kaapeleista latureihin. Muistathan, että tarjoamme todella nopean ilmaisen toimituksen sekä loistavan asiakaspalvelun kaupanpäälle. Nyt on siis aika suojata puhelimesi ja nauttia hyväkuntoisesta laitteesta entistä pidempään. Tervetuloa ostoksille!

Galaxy Note10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Note10 kuorilla pidät kalliin puhelimen suojassa.

    Galaxy Note10 puhelin julkistettiin elokuussa 2019 ja se näyttääkin todella hyvältä! Kyseisen puhelinmallin suojat ja kotelot tulivat meillä valikoimiin heti julkaisun myötä ja valikoimistamme voitkin valita useista eri vaihtoehdoista, joilla suojata kallisarvoinen puhelimesi. Puhelin oli myyntiin tullessaan edullisimmillaankin 999€ hintainen eli näin kallis puhelin on ensiarvoisen tärkeää suojata monipuolisesti, vaikka laitteesta esimerkiksi Gorilla Glass näytön lasi löytyykin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö näyttö hajoaisi esimerkiksi asvaltille tai vaikka ihan kotona laattalattialle. Siksi näytön ja yleisesti kännykän suojaaminen onkin halvin mahdollinen vakuutus, jonka voi mistään hankkia.

    Mikä puhelimen suojaamisessa on parasta?

    Puhelimen suojissa on usein erilaisia ominaisuuksia, joiden pohjalta sitten päätetään miksi se oikein hankintaan. Meidän mielestämme ensiksi laite täytyy suojata riittävästi, jonka jälkeen puhelimeen ulkonäköä voidaan piristää erilaisilla kuorilla. Galaxy Note10 puhelimen kuoret eivät ole missään nimessä pelkästään vain suojaustapa vaan keino muuntaa puhelimen ulkonäkö oman persoonan mukaiseksi ja tehdä se vielä järkihintaan. Pyrimme tuomaan myös tälle laitteelle todella suositun Inkit-smallistomme, joka tuo upeat designit ja kuviot puhelimen pintaan edulliseen hintaan. Tällä hetkellä Inkit valikoimistamme löytyy yli 100 erilaista kuviota yli 45 puhelimelle ja valikoima kasvaa kovaa vauhtia uusiin malleihin. 

    Suojakoteloiden tilaaminen on helppoa ja nopeaa

    Verkkokaupastamme ostaminen on pyritty tekemään helpoksi ja nopeaksi. Jos et ole koskaan ennen tilannut kaupastamme mitään, voit tilatessa tehdä asiakastilin kauppaamme. Tällöin liittyt TukkuClubiimme, jonka etuina ovat suoraan -5% alennushinta kaikista tuotteista, pi

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä