Samsung Galaxy J4+ kuoret

Samsung Galaxy J4+ kuoret pitävät trendikkään puhelimesi turvassa. J4+ puhelin julkistettiin vuonna 2018 ja nopeasti siitä onkin tullut suosittu puhelin keskihintaisten ja edullisten puhelinten kategoriassa. Siksi meiltä Mobiilitukusta löydätkin monipuolisen suojausvalikoiman niin Samsung Galaxy J4+ kuoria kuin muita suojakoteloita, panssarilaseja ja kaikki toivomasi lisätarvikkeet. Muistathan, että puhelimen suojaus tarkoittaa monipuolista suojausta, jossa niin puhelimen reunat, sivut, takaosa sekä erityisesti näyttö kannattaa suojata. Selaile siis valikoimaamme Galaxy J4 + kuorista ja hanki omasi. Meillä saat todella nopean ilmaisen* toimituksen, sekä aina ilmaisen vaihdon ja palautuksen. Lupaamme myös Suomen parhaan asiakaspalvelun joko chatin, puhelimitse tai sähköpostitse. Tervetuloa siis ostoksille Mobiilitukkuun!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy J4+ kuoret muokkaavat laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat

    Samsung Galaxy J4+ ilmestyi Suomessa kauppoihin lokakuussa 2018. Puhelimesta löytyy suurehko 6.0” näyttö, 13MP kamera ja 3300mAh akku. Värimaailmasta löytyy sekä kultaista että mustaa värivaihtoehtoa ja jos kumpikaan näistä väreistä ei ole sinun mieleesi niin ei hätää, koska Samsung Galaxy J4+ kuorilla muokkaat laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat. 

    Muistathan, että Samsung Galaxy J4+ kuoret ovat tekijä, jotka suojaavat laitteesi

    Samsung Galaxy J4+ kuoret ovat ainut tekijä, jotka suojaavat laitettasi ikävän iskun tai pudotuksen sattuessa ja suosittelemmekin lämpimästi niiden käyttöä. Jokainen varmasti tuntee jonkun, jonka puhelin on rikkoutunut, koska henkilö ei ole käyttänyt minkäänlaista suojaa puhelimen turvana. Ketään ei voi pakottaa käyttää kuoria puhelimen suojana, mutta se on hyvin suotavaa. Tuskin kukaan haluaa, että uusi puhelin näyttää pian entiseltä. Kaikki valikoimamme Samsung Galaxy J4+ kuoret suojaavat laitettasi ikäviä yllätyksiä vastaan. Toiset niistä suojaavat enemmän ja toiset vähemmän riippuen millaiset Samsung Galaxy J4+ kuoret valitset. Tärkeintä kuitenkin on se, että Samsung Galaxy J4+ kuoret ovat omaan käyttöösi sopivat ja näyttävät juuri sinulta itseltäsi.

    Samsung Galaxy J4+ kuoret ja panssarilasi varmistavat laitteesi ehjänä säilymisen

    Käyttöösi sopivimmat Samsung Galaxy J4+ kuoret klikattuasi ostoskoriin, niin suosittelemme sinua vielä tutustumaan näytön panssarilasiin. Näytön panssarilasi on helppo asentaa puhelimen näytölle ja onkin tekijä, joka suojaa puhelimesi herkimmän osan, eli näytön ikävän pudotuksen sa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä