Samsung Galaxy J4+ kuoret

Samsung Galaxy J4+ kuoret pitävät trendikkään puhelimesi turvassa. J4+ puhelin julkistettiin vuonna 2018 ja nopeasti siitä onkin tullut suosittu puhelin keskihintaisten ja edullisten puhelinten kategoriassa.. Tervetuloa siis ostoksille Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

1 tuote

Samsung Galaxy J4+ kuoret muokkaavat laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat

Samsung Galaxy J4+ ilmestyi Suomessa kauppoihin lokakuussa 2018. Puhelimesta löytyy suurehko 6.0” näyttö, 13MP kamera ja 3300mAh akku. Värimaailmasta löytyy sekä kultaista että mustaa värivaihtoehtoa ja jos kumpikaan näistä väreistä ei ole sinun mieleesi niin ei hätää, koska Samsung Galaxy J4+ kuorilla muokkaat laitteestasi juuri sen näköisen kuin itse haluat. 

Muistathan, että Samsung Galaxy J4+ kuoret ovat tekijä, jotka suojaavat laitteesi

Samsung Galaxy J4+ kuoret ovat ainut tekijä, jotka suojaavat laitettasi ikävän iskun tai pudotuksen sattuessa ja suosittelemmekin lämpimästi niiden käyttöä. Jokainen varmasti tuntee jonkun, jonka puhelin on rikkoutunut, koska henkilö ei ole käyttänyt minkäänlaista suojaa puhelimen turvana. Ketään ei voi pakottaa käyttää kuoria puhelimen suojana, mutta se on hyvin suotavaa. Tuskin kukaan haluaa, että uusi puhelin näyttää pian entiseltä. Kaikki valikoimamme Samsung Galaxy J4+ kuoret suojaavat laitettasi ikäviä yllätyksiä vastaan. Toiset niistä suojaavat enemmän ja toiset vähemmän riippuen millaiset Samsung Galaxy J4+ kuoret valitset. Tärkeintä kuitenkin on se, että Samsung Galaxy J4+ kuoret ovat omaan käyttöösi sopivat ja näyttävät juuri sinulta itseltäsi.

Samsung Galaxy J4+ kuoret ja panssarilasi varmistavat laitteesi ehjänä säilymisen

Käyttöösi sopivimmat Samsung Galaxy J4+ kuoret klikattuasi ostoskoriin, niin suosittelemme sinua vielä tutustumaan näytön panssarilasiin. Näytön panssarilasi on helppo asentaa puhelimen näytölle ja onkin tekijä, joka suojaa puhelimesi herkimmän osan, eli näytön ikävän pudotuksen sattuessa. Näytön panssarilasi on valmistettu yhdeksän kertaa tavallista lasia vahvemmasta lasista ja on ainoastaan 0.3mm paksu, joten et edes huomaa lasin paikallaoloa ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena kuin puhelimen omalla näytöllä. Samsung Galaxy J4+ kuorilla ja panssarilasilla suojattuna on suojattu kauttaaltaan, joten pienet pudotukset eivät enää säikäytä sinua!

Tarjoamme kaikkiin Samsung Galaxy J4+ kuori ja panssarilasi tilauksiin supernopean 1-2 arkipäivän toimituksen kotimaisesta varastostamme. Ja mikä parasta, meillä maksat ainoastaan tilaamistasi tuotteista, joten erillisiä toimitus-, vaihto- tai palautuskuluja ei ole!