Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret

Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret ovat helppo ja edullinen tapa säilyttää älypuhelimesi ehjänä huomattavasti tavallista pidempään. Puhelin voi olla entistä paremmin osa omaa tyyliäsi.

Tuotteet

1 tuote

Samsung Galaxy A5 (2016) Puhelimen Kuoret

Samsung Galaxy A5 (2016) on nopea, sillä paina vain kotipainiketta kaksi kertaa ja olet valmis kuvaamaan upeita otoksia. 13 megapikselin valovoimaisella kameralla saat upean teräviä kuvia myös hämärässä. Optinen kuvanvakautus terävöittää kuvia entisestään, eikä pieni heiluminen haittaa. Animoidut gif-selfiet onnistuvat myös. Samsung Galaxy A5 (2016):ssa on iso ja kirkas 5,2 tuuman 720 x 1280 pikselin tarkkuuden näyttö, joka toistaa värit vaikuttavasti, ja jämerän akun lataat täyteen 104 minuutissa. Turvallisuudesta huolehtii Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimen sormenjälkitunnistus. Muistin määrää saat kasvatettua lisäämällä erillisen microSD muistikortin. Samsung Galaxy A5 (2016) 8-ytiminen suoritin takaa tehokkaan multitaskaamisen joka tilanteessa.

Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

Samsung Galaxy A5 (2016) suojakuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Pehmeät kuoret ovat loistava valinta henkilölle, joka haluaa saada puhelimestaan paremman otteen ja varmistaa, ettei Samsung Galaxy A5 (2016) liu’u pöydältä lattialle helposti. Pehmeät kuoret on tehty pääsääntöisesti tpu geelistä tai silikonista, minkä vuoksi ne tarjoavat monipuolisia värejä, jopa läpinäkyvyyttä, mutta ennen kaikkea kattavaa suojaa ja jämäkkää istuvuutta. Kovapintaiset Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret ovat tyylikkäät ja tarjoavat jopa villejä kuvioita ja värejä personoimaan mobiililaitettasi tyylikkäämmäksi. Mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret ovat kaikista suosituimpia värejä.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimen näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti, kuorten ollessa puhelimen päällä. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimeen. Koska Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös puhelimen tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopivat kuoret ja tee puhelimestasi osa asustettasi!

Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin

Apple, Alcatel , Google, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Sony, OnePlus, ZTE