Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret

Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret ovat helppo ja edullinen tapa säilyttää älypuhelimesi ehjänä huomattavasti tavallista pidempään. Itseasiassa Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret parantavat laitteesi iskunkestävyyttä jopa niin paljon, että niitä voidaan pitää edullisena vakuutuksena puhelimellesi. On kuitenkin hyvä tietää, että Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret eivät haittaa puhelimen tavallista käyttöä millään tavalla, vaan voit käyttää näppäimiä, näyttöä, kameraa ja liitäntöjä aivan kuten ennenkin. Valitse valikoimastamme sinun käyttöösi sopivat Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret ja teet puhelimestasi paitsi kestävämmän, myös kätevämmän ja tyylikkäämmän kapistuksen. Puhelin voi olla entistä paremmin osa omaa tyyliäsi. Samsung Galaxy A5 kuoret toimitetaan 1-3 arkipäivässä sinulle, eikä sinun tarvitse maksaa toimituskuluja.

Galaxy A5 (2016)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy A5 (2016) Puhelimen Kuoret

    Samsung Galaxy A5 (2016) on nopea, sillä paina vain kotipainiketta kaksi kertaa ja olet valmis kuvaamaan upeita otoksia. 13 megapikselin valovoimaisella kameralla saat upean teräviä kuvia myös hämärässä. Optinen kuvanvakautus terävöittää kuvia entisestään, eikä pieni heiluminen haittaa. Animoidut gif-selfiet onnistuvat myös. Samsung Galaxy A5 (2016):ssa on iso ja kirkas 5,2 tuuman 720 x 1280 pikselin tarkkuuden näyttö, joka toistaa värit vaikuttavasti, ja jämerän akun lataat täyteen 104 minuutissa. Turvallisuudesta huolehtii Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimen sormenjälkitunnistus. Muistin määrää saat kasvatettua lisäämällä erillisen microSD muistikortin. Samsung Galaxy A5 (2016) 8-ytiminen suoritin takaa tehokkaan multitaskaamisen joka tilanteessa.

    Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy A5 (2016) kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy A5 (2016) puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä