Samsung Galaxy A3 kuoret

Samsung Galaxy A3 kuoret yhdistelevät kolmea tärkeää asiaa: suojaavuutta, tyyliä ja käytännöllisyyttä. Suojaavuus on ehkä tärkein asia, miksi sinun tulisi hankkia Samsung Galaxy A3 kuoret.

Tuotteet

1 tuote

Samsung Galaxy A3 kuoret – testivoittaja monen makuun! 

Samsung Galaxy A3 puhelin tuli markkinoille 2014 joulukuussa, ja nousi nopeasti yhdeksi myydyimmistä älypuhelimista markkinoilla. Puhelimen muotoilu oli siihen aikaan erityisen tyylikästä ja linjakasta ja keskihintaiseksi puhelimeksi myös ominaisuudet olivat hyvät. Samsung Galaxy A3 puhelin oli myös Samsungin ensimmäisiä puhelimia, joissa valmistaja itse rupesi panostamaan puhelimen kuoriin ja toikin markkinoille monia erilaisia Galaxy A3 suojakuoria. Puhelin oli ensimmäisiä laitteita, joissa oli valmistajan mukaan todella kestävä Gorilla Glass 4 näyttölasi, joka oletettavasti olisi entistä kestävämpi ja parempi. Näiden vuoksi Galaxy A3 voittikin mm Tekniikan maailman testejä parhaana hinta-laatusuhde puhelimena. Moneen makuun sopiva Galaxy A3 puhelin onkin loisto valinta, mutta muistathan hyvän säännön: puhelin kuin puhelin kannattaa suojata. Me toistamme vuodesta toiseen samaa mantraa, sillä ilman Samsung Galaxy A3 kuoria, puhelin voi rikkoontua huomattavasti helpommin!

Alkuperäiset Galaxy A3 kuoret vai ei alkuperäiset – siinäpä pulma?

Moni miettii ovatko puhelinvalmistajan kuoret parempi valinta, kuin sitten ns. tarvikekotelot ja tarvikkeet. Usein alkuperäiset suojakuoret ovat hieman kalliimpia kuin tarvikekotelot, sillä monessa tapauksessa nimi maksaa. Materiaaleiltaan alkuperäiset Samsung Galaxy A3 kuoret ovat yleensä kovamuovia, joka tahtoo hajoamaan melko helposti. Tarvikekoteloissa materiaaleina ovat usein TPU-muovi ja kangasmateriaalit, jotka tekevät suojakuorista kestäviä ja miellyttäviä käyttää. Näin on myös Samsung Galaxy A3 puhelimen kuorien kohdalla, sillä valikoimamme lompakkokotelot tai suojakuoret ovat pääasiassa valmistettu kestävästä TPU-muovista. Tämä materiaali kestää ja joustaa, jolloin kuorien käyttäminen on pitkäikäistä ja huomattavasti miellyttävämpää kuin kovamuovisten kuorien. Meidän suosituksemme siis onkin, että kovamuovia kannattaa mahdollisuuksien mukaan välttää, ja suosia erilaisia joustavia materiaaleja.

Mistä tiedän mikä Samsung Galaxy A3 malli minulla on?

Tiestikö, että A3 malleja on jo kolmea eri ikäluokkaa? Puhelimesta on tehty niin 2016 kuin 2017 vuosimallit, ja välillä sen tietäminen mikä puhelinmalli kullakin on, voi olla vaikeaa. Asian voi tarkistaa puhelimen asetuksista kohdasta ”tietoja” ja ”mallikoodi”. Jos sinulla on vanhempi Galaxy A3 puhelin, on mallikoodisi A300F tai A300FU.