Samsung Galaxy A3 kuoret

Samsung Galaxy A3 kuoret yhdistelevät kolmea tärkeää asiaa: suojaavuutta, tyyliä ja käytännöllisyyttä. Suojaavuus on ehkä tärkein asia, miksi sinun tulisi hankkia Samsung Galaxy A3 kuoret. Suurinäyttöiset puhelimet eivät kuitenkaan ole mitään maailman kestävimpiä kapistuksia, joten sen kestävyyteen kannattaa ehdottomasti panostaa. Samsung Galaxy A3 kuoret ovat edullinen keino pitää puhelimesi ehjänä tavanomaista pidempään. Suojaavuuden lisäksi tyyli ja käytännöllisyys ovat myös tärkeitä elementtejä, kun etsit omaan laitteeseesi sopivat Samsung Galaxy A3 kuoret. Esimerkiksi pankki- ja luottokorttipaikat tuovat käytettävyyttä huomattavasti lisää, kun sinun ei tarvitse kuljettaa enää erillistä lompakkoa mukanasi. Toimituskulut tilauksille ovat pyöreät 0€ ja toimitus supernopeaa. Voit odottaa, että Samsung Galaxy A3 kuoret saapuvat sinulle 1-3 arkipäivässä.

Galaxy A3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy A3 kuoret – testivoittaja monen makuun! 

    Samsung Galaxy A3 puhelin tuli markkinoille 2014 joulukuussa, ja nousi nopeasti yhdeksi myydyimmistä älypuhelimista markkinoilla. Puhelimen muotoilu oli siihen aikaan erityisen tyylikästä ja linjakasta ja keskihintaiseksi puhelimeksi myös ominaisuudet olivat hyvät. Samsung Galaxy A3 puhelin oli myös Samsungin ensimmäisiä puhelimia, joissa valmistaja itse rupesi panostamaan puhelimen kuoriin ja toikin markkinoille monia erilaisia Galaxy A3 suojakuoria. Puhelin oli ensimmäisiä laitteita, joissa oli valmistajan mukaan todella kestävä Gorilla Glass 4 näyttölasi, joka oletettavasti olisi entistä kestävämpi ja parempi. Näiden vuoksi Galaxy A3 voittikin mm Tekniikan maailman testejä parhaana hinta-laatusuhde puhelimena. Moneen makuun sopiva Galaxy A3 puhelin onkin loisto valinta, mutta muistathan hyvän säännön: puhelin kuin puhelin kannattaa suojata. Me toistamme vuodesta toiseen samaa mantraa, sillä ilman Samsung Galaxy A3 kuoria, puhelin voi rikkoontua huomattavasti helpommin!

    Alkuperäiset Galaxy A3 kuoret vai ei alkuperäiset – siinäpä pulma?

    Moni miettii ovatko puhelinvalmistajan kuoret parempi valinta, kuin sitten ns. tarvikekotelot ja tarvikkeet. Usein alkuperäiset suojakuoret ovat hieman kalliimpia kuin tarvikekotelot, sillä monessa tapauksessa nimi maksaa. Materiaaleiltaan alkuperäiset Samsung Galaxy A3 kuoret ovat yleensä kovamuovia, joka tahtoo hajoamaan melko helposti. Tarvikekoteloissa materiaaleina ovat usein TPU-muovi ja kangasmateriaalit, jotka tekevät suojakuorista kestäviä ja miellyttäviä käyttää. Näin on myös Samsung Galaxy A3 puhelimen kuorien kohdalla, sillä valikoimamme lompakkokotelot tai suojakuoret ovat pääasiassa valmistettu kestävästä TPU-muovista. Tämä materiaali kestää ja joustaa, jolloin kuorien käyttäminen on pitkäikäistä ja huomattavasti miellyttävämpää kuin kovamuovisten kuorien. Meidän suosituksemme siis onkin, että kov

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä