Samsung Galaxy A3 (2016) kuoret

Samsung Galaxy A3 (2016) kuoret ovat erinomainen valinta laitteesi suojaamista varten. Kuvittele tilanne, jossa koitat asettaa puhelimen ruokapöydälle mutta otteesi on aavistuksen huolimaton ja luuri putoaa keskelle keittiön kivilaattoja. Onpas ikävää, jos näyttösi halkeaa ja uuden puhelimen näyttö on käyttökelvoton. Vältä siis tällainen tilanne ja hanki itsellesi mieluisat Samsung Galaxy A3 (2016) kuoret. Mikäli valitset kansiläpälliset Samsung Galaxy A3 (2016) kuoret, on sinun puhelimesi ja sen näyttö hyvässä turvassa päivittäisiä kolhuja sekä naarmuja vastaan. Sen lisäksi, että hankit Samsung Galaxy A3 (2016) kuoret, suosittelemme myös hankkimaan näyttöä suojaavan panssarilasin. Muistathan, että meillä ei ole erillisiä toimituskuluja, sillä ne ovat 0€. Samsung Galaxy A3 (2016) kuoret toimitetaan sinulle 1-3 arkipäivässä tilauksestasi!

Galaxy A3 (2016)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy A3 (2016) kuoret

    Me täällä Mobiilitukussa uskomme, että parhaimmillaan puhelimen suojakuori voi olla persoonaa kuvastava esine, jota voi verrata jopa vaatteisiin. Sinullakin on varmasti lempiväri, tyyli tai jopa lempimerkki, jonka vaatteita käytät, joten miksi et pukisi myös Samsung Galaxy A3 (2016) puhelintasi persoonaasi kuvastavaan asuun. Jos olet yksinkertaisen tyylikäs ja arvostat käytännöllisyyttä, suosittelemme yksivärisiä lompakkosuojakoteloita tai Samsungin alkuperäiskoteloita, jotka ovat ns. flip cover tyyppisiä koteloita. Jos sinusta tuntuu, että tällaiset klassisen tyylikkäät kotelot ja Samsung Galaxy A3 (2016) kuoret eivät ole sinun makuusi, suosittelemme erilaisia kuviollisia koteloita. Olemme huomanneet, että parhaiten ihmisten mieleen ovat eläimiin ja kukkiin liittyvät suojat ja kotelot. Siksi esimerkiksi kuviolliset kuoret ja Kukkapuu kotelot ovatkin olleet todella suosittuja.

    Vaikka Samsung Galaxy A3 (2016) julkaistiin samaan aikaan kuin A5 (2016), eivät kuoret silti ole yhteensopivia ristikkäin. A5-sarjalainen, kun sattuu olemaan sen verran eri kokoinen verrattuna sisarpuhelimeensa. Monelle tämä saattaakin aiheuttaa sekaannusta, kun puhelimien mallinimet ovat keskenään hyvin lähellä toisiaan.

    Samsung Galaxy Galaxy A3 (2016) kuoret – mitä ohuempi sitä parempi? 

    Siinäpä vasta kysymys. Monesti Galaxy A3 (2016) suojaamisessa homma menee niin, että mitä paksumpi tuote, sitä paremmin puhelin pysyy turvassa, mutta samalla käytettävyys hieman saattaa kärsiä. Ohuessa suojakuoressa hyvää on se, että tuote sujahtaa taskuun helposti eikä Samsung Galaxy A3 (2016) kuori lisää paksuutta juurikaan. Tästä parhaana esimerkkinä on vaikkapa Galaxy A3 (2016) pu

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä