Samsung Galaxy A3 (2016) kuoret

Samsung Galaxy A3 (2016) kuoret ovat erinomainen valinta laitteesi suojaamista varten. Kuvittele tilanne, jossa koitat asettaa puhelimen ruokapöydälle mutta otteesi on aavistuksen huolimaton ja luuri putoaa keskelle keittiön kivilaattoja.

Tuotteet

1 tuote

Samsung Galaxy A3 (2016) kuoret

Me täällä Mobiilitukussa uskomme, että parhaimmillaan puhelimen suojakuori voi olla persoonaa kuvastava esine, jota voi verrata jopa vaatteisiin. Sinullakin on varmasti lempiväri, tyyli tai jopa lempimerkki, jonka vaatteita käytät, joten miksi et pukisi myös Samsung Galaxy A3 (2016) puhelintasi persoonaasi kuvastavaan asuun. Jos olet yksinkertaisen tyylikäs ja arvostat käytännöllisyyttä, suosittelemme yksivärisiä lompakkosuojakoteloita tai Samsungin alkuperäiskoteloita, jotka ovat ns. flip cover tyyppisiä koteloita. Jos sinusta tuntuu, että tällaiset klassisen tyylikkäät kotelot ja Samsung Galaxy A3 (2016) kuoret eivät ole sinun makuusi, suosittelemme erilaisia kuviollisia koteloita. Olemme huomanneet, että parhaiten ihmisten mieleen ovat eläimiin ja kukkiin liittyvät suojat ja kotelot. Siksi esimerkiksi kuviolliset kuoret ja Kukkapuu kotelot ovatkin olleet todella suosittuja.

Vaikka Samsung Galaxy A3 (2016) julkaistiin samaan aikaan kuin A5 (2016), eivät kuoret silti ole yhteensopivia ristikkäin. A5-sarjalainen, kun sattuu olemaan sen verran eri kokoinen verrattuna sisarpuhelimeensa. Monelle tämä saattaakin aiheuttaa sekaannusta, kun puhelimien mallinimet ovat keskenään hyvin lähellä toisiaan.

Samsung Galaxy Galaxy A3 (2016) kuoret – mitä ohuempi sitä parempi? 

Siinäpä vasta kysymys. Monesti Galaxy A3 (2016) suojaamisessa homma menee niin, että mitä paksumpi tuote, sitä paremmin puhelin pysyy turvassa, mutta samalla käytettävyys hieman saattaa kärsiä. Ohuessa suojakuoressa hyvää on se, että tuote sujahtaa taskuun helposti eikä Samsung Galaxy A3 (2016) kuori lisää paksuutta juurikaan. Tästä parhaana esimerkkinä on vaikkapa Galaxy A3 (2016) puhelimen ultraohut suojakuori, joka on vain 0,3mm paksu ja takaa hyvän otteen puhelimestasi joka hetki. Ultraohut suojakuori ei ole paras mahdollinen vaihtoehto, jos luulet tiputtelevan puhelinta usein ja korkealta, mutta muissa tilanteissa suoja toimii oikein hyvin. 

Galaxy A3 (2016) kuorien tilaaminen Klarna laskulla

Jotta voit huoletta tilata Samsung Galaxy A3 (2016) kaupastamme, tarjoamme 14vrk korotonta maksuaikaa Klarna Lasku maksutavalla. Laskulla sinun täytyy täyttää vain henkilötunnuksesi ja osoitetietosi tilauksen yhteydessä ja odottaa kirjeen kolahtamista postilaatikkoosi. Koska maksuaikaa annetaan palautusoikeuden verran, voit huoletta päättää, aiotko pitää Galaxy A3 (2016) kuoret vai et vasta, kun saat tuotteet kotiasi. Mikäli sinusta tuntuu, että kuoret, tai jos olisit tilannut vaikkapa puhelimen varavirtalähteen, eivät miellytä, mutta haluaisit vaihtaa tuotteen johonkin toiseen tuotteeseen kuten Galaxy A3 (2016) suojalasiin, voit vain ilmoittaa meille asiasta, niin homma hoituu yhdellä sähköpostilla!