iPad Mini 4 kotelot

Apple iPad Mini 4 kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret.

Tuotteet

4 tuotetta

Apple iPad Mini 4 Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

Näppärän kokoinen Apple iPad mini 4 on ohut ja kevyt (203,2 x 134,8 x 6,1 mm) ja se on kuin tehty kannettavaksi. Apple iPad mini 4 on vain 6.1 mm ohut, näin ollen saat jämäkän otteen sen alumiinikuoresta. Sopivan kokoinen Apple iPad mini 4 viihdyttää lapsia pitkällä matkalla ja sen loistavilla tietoliikenneominaisuuksilla soitat FaceTime-puheluita ystävien kanssa tai viimeistelet työprojektisi – missä ja milloin haluat. Kevyttä ja pienikokoista laitetta on helppo kantaa mukana minne tahansa ja sen iOS käyttöjärjestelmä on aina valmis palvelemaan sinua. Apple iPad Mini 4 tabletissa on 7.9 tuuman kokoinen 1536 x 2048 pikseliä sisältävä näyttö.

Apple iPad Mini 4 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän iOS käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Apple iPad Mini 4 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Apple iPad Mini 4 kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Apple iPad Mini 4 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Apple iPad Mini 4 tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Apple iPad Mini 4 tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Apple iPad Mini 4 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

Apple iPad Mini 4 kuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Apple iPad Mini 4 kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Suojakotelomalliset Apple iPad Mini 4 kuoret sisältävät kehikon, johon laite kiinnitetään, sekä näyttöä suojaavan kansiläpän. Kansiläppä voidaan kääntää Apple iPad Mini 4 laitteen taakse tai katselutelineeksi laitteen alle. Monissa Apple iPad Mini 4 kuorten kansiläpissä on näytön sulkeva ominaisuus, kun kansi laitetaan kiinni. Näyttö myös avautuu kannen avatessa. Mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät Apple iPad Mini 4 kuoret ovat kaikista suosituimpia värejä.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Apple iPad Mini 4 tabin kanssa näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti, kuorten ollessa tabin päällä. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu Apple iPad Mini 4 tablettiin. Koska Apple iPad Mini 4 kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös tabletin tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopivat kuoret ja tee tabletistasi osa asustettasi!

Apple iPad Mini 4 kuoret ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan

. Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin

Apple, Alcatel , Google, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Sony, OnePlus, ZTE