iPad Mini 4 kotelot

Apple iPad Mini 4 kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Apple iPad Mini 4 tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

iPad Mini 4

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Apple iPad Mini 4 Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

    Näppärän kokoinen Apple iPad mini 4 on ohut ja kevyt (203,2 x 134,8 x 6,1 mm) ja se on kuin tehty kannettavaksi. Apple iPad mini 4 on vain 6.1 mm ohut, näin ollen saat jämäkän otteen sen alumiinikuoresta. Sopivan kokoinen Apple iPad mini 4 viihdyttää lapsia pitkällä matkalla ja sen loistavilla tietoliikenneominaisuuksilla soitat FaceTime-puheluita ystävien kanssa tai viimeistelet työprojektisi – missä ja milloin haluat. Kevyttä ja pienikokoista laitetta on helppo kantaa mukana minne tahansa ja sen iOS käyttöjärjestelmä on aina valmis palvelemaan sinua. Apple iPad Mini 4 tabletissa on 7.9 tuuman kokoinen 1536 x 2048 pikseliä sisältävä näyttö.

    Apple iPad Mini 4 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän iOS käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Apple iPad Mini 4 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Apple iPad Mini 4 kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Apple iPad Mini 4 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Apple iPad Mini 4 tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Apple iPad Mini 4 tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Apple iPad Mini 4 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

    Apple iPad Mini 4 kuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri ma

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä