iPad Pro 11" (2020) kotelot

Applen uusin iPad Pro 11” tabletti on julkaistu vuonna 2020 ja se on tehty vastaamaan raskaisiin tarpeisiin. Kahdeksanytiminen näytönohjain tarjoaa sujuvan suorituskyvyn esimerkiksi 4K-videoiden editointiin ja lisättyyn todellisuuteen. Laitteessa on kehitetty esimerkiksi myös jäähdytintä, jotta suorituskyky pysyy huipputasolla pitkään käytettäessä ammattilaisappeja tai pelatessa raskaitakin pelejä.

Liquid retina näyttö sisältää huippu ominaisuuksia, kuten truetone-ominaisuus ja alan johtavan väritarkkuus. iPad Pro 11” tabletissa on uusista iPhone Pro puhelimista tutut Pro-kamerat. Kamerat yhdistettynä syvyyttä  mittaavaan LiDAR-skanneriin tekevät laitteesta maailman parhaan käyttämään lisätyn todellisuuden sovelluksia. Laitteesta löytyy usb-c latausportti joka mahdollistaa helpomman liitännän esimerkiksi kameraan tai ulkoiseen kovalevyyn. Meidän valikoimastamme löydät tarvittavat tuotteet iPad Pro 11 tabletin suojaukseen.

 

iPad Pro 11" (2020)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Applen uusin tabletti vastaa koviinkin vaatimuksiin

    Apple iPad Pro 11” tabletti tarjoaa todellista suorituskykyä aina ammattikäyttöön asti. Laite on varustettu markkinoiden parhaalla mobiilinäytöllä ja aiempiin malleihin tehojen lisäksi parannusta on kokenut jäähdytin. Tämä tarjoaa pitkäkestoista suorituskykyä ja esimerkiksi 4K-videon editointi hoituu laitteelle erittäin miellyttävästi.

    Mukava uudistus laitteessa on lightning liitännän muutos USB-C liitännäksi. Muutos helpottaa esimerkiksi kameran tai ulkoisen kiintolevyn yhdistämistä tablettiin. Tabletille on saatavilla lisävarusteina esimerkiksi Apple pen jolla tabletti muuttuu vaikka muistiinpanokirjaksi tai upeaksi suunnitteluvälineeksi. Apple Magic keyboard kotelo taas tarjoaa Apple iPad Pro 11 laitteelle upean suojan lisäksi taustavalaistun näppäimistön ja trackpad ohjauksen. Jos päätyisit tähän suojaan laitteellesi, niin valikoimastamme löytyy kuitenkin ainakin panssarilasi suojaamaan tabletin herkintä osaa eli näyttöä.

    Lisätarvikkeilla helpotusta käyttömukavuuteen

    Olet varmasti törmännyt useasti tilanteeseen jossa laturin kaapeli on yksinkertaisesti liian lyhyt, että voisit käyttää laitetta miellyttävästi sen ollessa latauksessa. Meiltä löytyy ratkaisu tähänkin ongelmaan. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima USB-C kaapeleita aina kolmen metrin pituuteen saakka. Niiden avulla tablettia voi käyttää mukavasti vaikka sohvalla, vaikka pistoke olisikin hieman kauempana huoneen nurkassa.

    Suojakotelot ovat kanssa lähes välttämätön tuote laitteen suojauksessa. Kotelon avulla arvokas ja liukas laite pysyy paremmin käsissäsi tai vaikka pöydällä. Suojakotelo suojaa tottakai laitetta myös, jos se vahingossa pääsee kolahtamaan. Apple iPad Pro 11 laitteen saa myös huomattavasti mukavamm

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä