iPad Pro 11" (2020) kotelot

Applen uusin iPad Pro 11” tabletti on julkaistu vuonna 2020 ja se on tehty vastaamaan raskaisiin tarpeisiin. Kahdeksanytiminen näytönohjain tarjoaa sujuvan suorituskyvyn esimerkiksi 4K-videoiden editointiin ja lisättyyn todellisuuteen

Tuotteet

10 tuotetta

Applen uusin tabletti vastaa koviinkin vaatimuksiin

Apple iPad Pro 11” tabletti tarjoaa todellista suorituskykyä aina ammattikäyttöön asti. Laite on varustettu markkinoiden parhaalla mobiilinäytöllä ja aiempiin malleihin tehojen lisäksi parannusta on kokenut jäähdytin. Tämä tarjoaa pitkäkestoista suorituskykyä ja esimerkiksi 4K-videon editointi hoituu laitteelle erittäin miellyttävästi.

Mukava uudistus laitteessa on lightning liitännän muutos USB-C liitännäksi. Muutos helpottaa esimerkiksi kameran tai ulkoisen kiintolevyn yhdistämistä tablettiin. Tabletille on saatavilla lisävarusteina esimerkiksi Apple pen jolla tabletti muuttuu vaikka muistiinpanokirjaksi tai upeaksi suunnitteluvälineeksi. Apple Magic keyboard kotelo taas tarjoaa Apple iPad Pro 11 laitteelle upean suojan lisäksi taustavalaistun näppäimistön ja trackpad ohjauksen. Jos päätyisit tähän suojaan laitteellesi, niin valikoimastamme löytyy kuitenkin ainakin panssarilasi suojaamaan tabletin herkintä osaa eli näyttöä.

Lisätarvikkeilla helpotusta käyttömukavuuteen

Olet varmasti törmännyt useasti tilanteeseen jossa laturin kaapeli on yksinkertaisesti liian lyhyt, että voisit käyttää laitetta miellyttävästi sen ollessa latauksessa. Meiltä löytyy ratkaisu tähänkin ongelmaan. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima USB-C kaapeleita aina kolmen metrin pituuteen saakka. Niiden avulla tablettia voi käyttää mukavasti vaikka sohvalla, vaikka pistoke olisikin hieman kauempana huoneen nurkassa.

Suojakotelot ovat kanssa lähes välttämätön tuote laitteen suojauksessa. Kotelon avulla arvokas ja liukas laite pysyy paremmin käsissäsi tai vaikka pöydällä. Suojakotelo suojaa tottakai laitetta myös, jos se vahingossa pääsee kolahtamaan. Apple iPad Pro 11 laitteen saa myös huomattavasti mukavammin aseteltua suojakotelon avulla esimerkiksi elokuvan katselua varten pöydälle. Kotelon kansi taittuu kolmioksi ja laitteen voi laskea tasolle videoiden tai esitysten katsomista varten ilman tarvetta tukea tablettia käsin. 

Näytön suojaamiseen ehdoton tuote on panssarilasi, joka on helppo asettaa näytön päälle. Jos näyttö saa kolhun niin panssarilasi suojaa tehokkaasti laitteen omaa lasipintaa. Panssarilasi on myös helppo vaihtaa uuteen sen hajotessa. 

Suosittelemme tutustumaan rauhassa koko valikoimaamme. Löydät varmasti meiltä kaikki tarvitsemasi lisätuotteet tabletin käyttöön. Meiltä Mobiilitukusta saat tarvittaessa ystävällistä ja asiantuntevaa apua sopivien tuotteiden valintaan. Lisäksi tarjoamme toimituksiimme ilmaiset postikulut. Tervetuloa ostoksille!