iPad Pro 9.7"

Apple iPad Pro 9,7” kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Apple iPad Pro 9,7” tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

iPad Pro 9.7"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Apple iPad Pro 9,7" kotelot – Onko suojaaminen pakollista?

    Apple iPad Pro 9,7" julkaistiin maaliskuussa 2016 Applelle tyypillisissä väreissä: ruusukultaisena, kultaisena, hopeana ja tähtiharmaana. Apple iPad Pro 9,7” tärkeä suojata siinä missä kaikki muutkin tabletit ja mobiililaitteet. Kukapa haluaisi, että uusi tabletti näyttääkin jo pian entiseltä? Jo pienellä hinnalla tablettiin nähden löydät valikoimastamme yhteensopivat kotelot ja takaat, että saat nauttia tabletistasi mahdollisimman kauan aikaa. Ketään ei voi pakottaa hankkimaan tarvittavaa suojaa laitteeseen – mutta onhan se suotavaa ja osa nykyaikaa. 

    Apple iPad Pro 9,7" kotelot – Mikä väri sopii minulle parhaiten?

    Apple iPad Pro 9,7" koteloita löydät valikoimastamme useissa eri väreissä, jotta löydät juuri sinulle mieluisimman vaihtoehdon. Musta on aina varma vaihtoehto, mutta kokeile vaihteeksi sinistä tai ruskeaa koteloa piristämään arkeasi. Värin valinnassa kannattaa myös miettiä, että jos omistat tai taloudessasi on enemmän tabletteja niin ne ovat helpommin tunnistettavissa eri värisillä koteloilla. Tai jos sinulla on esimerkiksi erikseen kotitabletti ja työtabletti, niin on ne helposti erotettavissa eri värisillä koteloilla. Mielestämme paras Apple iPad Pro 9,7" kotelo on juuri sinun itsesi näköinen. Kotelon lisäksi suosittelemme käytettäväksi näytön panssarilasia, sillä vaikka Apple iPad Pro 9,7” olisikin suojattu kotelolla, niin yleensä laitteen putoaminen käsistä tapahtuu laitteen ollessa käytössä. Panssarilasi on helppo asentaa ja tuntuma säilyy samanlaisena, kuin Apple iPad Pro 9,7” omalla näytöllä.

    Apple iPad Pro 9,7" kotelot – Näyttö puhtaaksi puhdistussuihkeella

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä