Apple iPad Air (2020 / 2022) kotelot

Apple iPad Air (2020 / 2022) suojakotelot on tehty helpottamaan sinun arkeasi. Niiden avulla pääset nauttimaan entistä laajemmin kaikista laitteen upeista ominaisuuksista.. Oikein lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

6 tuotetta

Apple iPad Air (2020 / 2022) koteloilla käytettävyys uudelle tasolle

Nykyaikaisissa tableteissa alkaa olla jo niin paljon suorituskykyä, että moni käyttää niitä esimerkiksi töiden hoitamiseen ainakin osittain. Ja miksipä ei, onhan Apple iPad Air (2020 / 2022) sen verran tehokas paketti, että se suoriutuu helposti raskaammistakin tehtävistä. Lisäksi se kulkee todella kätevästi mukana esimerkiksi laukussa. Tablettia kuljettaessa se on kuitenkin todella altis naarmuille ja muille vahingoille. Välttääksesi tällaiset tilanteet kannattaa se suojata koteloiden avulla. Apple iPad Air (2020 / 2022) kotelot pitävät kallisarvoisen laitteen turvassa kaikilta mahdollisilta iskuilta, naarmuilta, putoamisilta ja lialta.

Apple iPad Air (2020 / 2022) koteloista on kuitenkin muuhunkin kuin vain suojaamiseen. Niiden kansiläpän saa taitettua todella näppäräksi telineeksi, jolloin esimerkiksi työnteko tai ihan lempi Netflix-sarjojesi katselu on huomattavasti mukavampaa. Apple iPad Air (2020 / 2022) koteloita löytyy meidän valikoimastamme useissa erilaisissa ja pirteissäkin väreissä, joten pääset muokkaamaan tablettisi värimaailman uudelleen juuri sellaiseksi kuin haluat!

Täydennä suojaus panssarilasilla

Apple iPad Air (2020/2022) kotelot suojaavat kyllä mukavasti myös upean laitteesi näyttöä, mutta valitettavan usein tabletti pääsee putoamaan kädestä, jolloin näyttö on ikävän alttiina osumille. Välttääksesi ikävät huoltoreissut yms. ylimääräiset kulut, kannattaa näytönsuojaksi valita panssarilasi. Se ottaa kaikki mahdolliset iskut ja kolhut vastaan pitäen alkuperäisen näytön moitteettomassa kunnossa. Panssarilasi myös sopii täydellisesti Apple iPad Air (2020 / 2022) valikoimamme koteloiden kanssa yhteen. Suojakotelon ja panssarilasin avulla laitteesi elinikä kasvaa huomattavasti ja voit nauttia Apple iPad Air (2020 / 2022) käytöstä jälleen astetta rennommalla mielellä, kun jokaista kolhua ei tarvitse enää pelätä.

Superkestävä Lightning kaapeli

Oletko kyllästynyt ostamaan jatkuvasti uusia kaapeleita kun vanhat pääsevät jostain kumman syystä rikkoontumaan? Jos vastasit kyllä niin meillä on tähänkin vastaus! Valikoimamme Fuse Chicken Armour Lightning kaapeli on uskomattoman kestävä ja se on valmistettu 100% ruostumattomasta teräksestä. Fuse Chicken Lightning kaapelit ovat MFI-sertifioituja, eli ne vastaavat kaikkiin Applen asettamiin standardeihin. Kaapelia käytettäessä sinun ei edes tarvitse ottaa Apple iPad Air (2020 / 2022) suojakoteloa pois, vaan voit kätevästi ladata laitetta samaan aikaan. Tämä kaapeli kestää hamaan tulevaisuuteen saakka!