Apple iPad Air (2020 / 2022) kotelot

Apple iPad Air (2020 / 2022) suojakotelot on tehty helpottamaan sinun arkeasi. Niiden avulla pääset nauttimaan entistä laajemmin kaikista laitteen upeista ominaisuuksista. Suojakotelot myös pitävät huolen siitä, että kallisarvoinen Apple iPad Air (2020 / 2022) ei pääse vahingossakaan hajoamaan tai vahingoittumaan esimerkiksi pudotessa tai kuljetettaessa laukussa muiden tavaroiden seassa. Apple iPad Air (2020 / 2022) koteloiden avulla pääset myös muokkaamaan tabletin ulkonäköä juuri sellaiseksi kuin sinä haluat! Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua kiperimmissäkin tilanteissa. Lisäksi saat tuotteillesi aina supernopean toimituksen ja tilatessasi yli 20 eurolla toimitus on sinulle myös täysin ilmainen. Oikein lämpimästi tervetuloa tekemään löytöjä kotimaiseen Mobiilitukkuun!

iPad Air (2020 - 2022)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Apple iPad Air (2020 / 2022) koteloilla käytettävyys uudelle tasolle

    Nykyaikaisissa tableteissa alkaa olla jo niin paljon suorituskykyä, että moni käyttää niitä esimerkiksi töiden hoitamiseen ainakin osittain. Ja miksipä ei, onhan Apple iPad Air (2020 / 2022) sen verran tehokas paketti, että se suoriutuu helposti raskaammistakin tehtävistä. Lisäksi se kulkee todella kätevästi mukana esimerkiksi laukussa. Tablettia kuljettaessa se on kuitenkin todella altis naarmuille ja muille vahingoille. Välttääksesi tällaiset tilanteet kannattaa se suojata koteloiden avulla. Apple iPad Air (2020 / 2022) kotelot pitävät kallisarvoisen laitteen turvassa kaikilta mahdollisilta iskuilta, naarmuilta, putoamisilta ja lialta.

    Apple iPad Air (2020 / 2022) koteloista on kuitenkin muuhunkin kuin vain suojaamiseen. Niiden kansiläpän saa taitettua todella näppäräksi telineeksi, jolloin esimerkiksi työnteko tai ihan lempi Netflix-sarjojesi katselu on huomattavasti mukavampaa. Apple iPad Air (2020 / 2022) koteloita löytyy meidän valikoimastamme useissa erilaisissa ja pirteissäkin väreissä, joten pääset muokkaamaan tablettisi värimaailman uudelleen juuri sellaiseksi kuin haluat!

    Täydennä suojaus panssarilasilla

    Apple iPad Air (2020/2022) kotelot suojaavat kyllä mukavasti myös upean laitteesi näyttöä, mutta valitettavan usein tabletti pääsee putoamaan kädestä, jolloin näyttö on ikävän alttiina osumille. Välttääksesi ikävät huoltoreissut yms. ylimääräiset kulut, kannattaa näytönsuojaksi valita panssarilasi. Se ottaa kaikki mahdolliset iskut ja kolhut vastaan pitäen alkuperäisen näytön moitteettomassa kunnossa. Panssarilasi myös sopii täydellisesti Apple iPad Air (2020 / 2022)

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä