iPad Pro 10.5"

Apple iPad Pro 10,5” kotelot suojaavat laitettasi iskuja, kolhuja ja likaa vastaan. Ne ovat suunniteltu istumaan laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi näppäimet ja liittimet vapaiksi käyttöä varten. Apple iPad Pro 10,5” kotelot ovat valmistettu laadukkaasta ja kestävästä PU keinonahkasta ja kansi pysyy kätevästi kiinni magneetilla. Lisäksi Apple iPad Pro 10,5” kotelon saa kätevästi taitettua katselutelineeksi, joten sarjojen katselu ja aamulehden selailu onnistuvat loistavassa katselukulmassa. Herkimmän osan, eli näytön suojaat kätevästi näytön panssarilasilla, joka on helppo asentaa ja tuntuma on samanlainen, kuin laitteen omalla näytöllä. Suosittelemmekin panssarilasin käyttöä kaikkien Apple iPad Pro 10,5” koteloiden kanssa. Tervetuloa ostoksille täysin kotimaiseen Mobiilitukkuun!

iPad Pro 10.5"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Apple iPad Pro 10,5” kotelot varmistavat, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman kauan

    Apple iPad Pro 10,5” ilmestyi kauppoihin kesäkuussa 2017. Ulkoiset mitat ovat 250.6 x 174.1 x 6.1 mm, joten kyseessä on suurehko, mutta hyvin ohut laite. Se on varusteltu suurella ja erittäin tarkalla 10,5 tuuman Retina-näytöllä, joka ei jätä käyttäjää kylmäksi. Ulkomuodollisesti Apple iPad Pro 10,5” on helposti tunnistettavissa Applen laitteeksi. Värimaailmasta löytyy Applelle klassiset ja tunnetut värit; kulta, ruusukulta, hopea ja tähtiharmaa. Muistikorttipaikkaa ei laitteesta löydy, mutta Apple iPad Pro 10,5” laitetta saa ostettua jopa 512GB muistilla, joten muistitilan loppumisesta ei tarvitse huolehtia. Samoin akun loppumisesta ei tarvitse hetkeen huolehtia, sillä valtava 8143mAh akku riittää pidemmäksikin aikaa. Kuitenkin, jos haluat nauttia upeasta laitteestasi mahdollisimman pitkään, niin suosittelemme sinua ostamaan yhteensopivat Apple iPad Pro 10,5 kotelon.

    Apple iPad Pro 10,5” kotelot suojaavat laitteesi sekä tarjoavat muitakin loistavia ominaisuuksia

    Apple iPad Pro 10,5” kotelot istuvat laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Ennen kaikkea kotelot suojaavat laitettasi pudotuksia, kolhuja ja likaa vastaan, mutta sen lisäksi ne tekevät laitteestasi särmikkään ja persoonallisen. Valikoimamme Apple iPad Pro 10,5” kotelot on valmistettu laadukkaasta PU keinonahasta ja kovamuovista ja ne suojaavat laitteesi joka puolelta. Jos taloudessasi on useampi tabletteja, niin kätevä tapa erottaa tabletit toisistaan on ostaa eriväriset kotelot. Näin kiireessä töihin lähtiessä nappaa varmasti oikean tabletin mukaansa.

    Suojaamisen lisäksi Apple iPad Pro 10,5” kotelot taittuvat kätevästi katselutelineeksi. Näin aamulehden

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä