iPad Pro 10.5" Kotelot

Apple iPad Pro 10,5” kotelot suojaavat laitettasi iskuja, kolhuja ja likaa vastaan. Ne ovat suunniteltu istumaan laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi näppäimet ja liittimet vapaiksi käyttöä varten.

Tuotteet

7 tuotetta

Apple iPad Pro 10,5” kotelot varmistavat, että saat nauttia laitteestasi mahdollisimman kauan

Apple iPad Pro 10,5” ilmestyi kauppoihin kesäkuussa 2017. Ulkoiset mitat ovat 250.6 x 174.1 x 6.1 mm, joten kyseessä on suurehko, mutta hyvin ohut laite. Se on varusteltu suurella ja erittäin tarkalla 10,5 tuuman Retina-näytöllä, joka ei jätä käyttäjää kylmäksi. Ulkomuodollisesti Apple iPad Pro 10,5” on helposti tunnistettavissa Applen laitteeksi. Värimaailmasta löytyy Applelle klassiset ja tunnetut värit; kulta, ruusukulta, hopea ja tähtiharmaa. Muistikorttipaikkaa ei laitteesta löydy, mutta Apple iPad Pro 10,5” laitetta saa ostettua jopa 512GB muistilla, joten muistitilan loppumisesta ei tarvitse huolehtia. Samoin akun loppumisesta ei tarvitse hetkeen huolehtia, sillä valtava 8143mAh akku riittää pidemmäksikin aikaa. Kuitenkin, jos haluat nauttia upeasta laitteestasi mahdollisimman pitkään, niin suosittelemme sinua ostamaan yhteensopivat Apple iPad Pro 10,5 kotelon.

Apple iPad Pro 10,5” kotelot suojaavat laitteesi sekä tarjoavat muitakin loistavia ominaisuuksia

Apple iPad Pro 10,5” kotelot istuvat laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Ennen kaikkea kotelot suojaavat laitettasi pudotuksia, kolhuja ja likaa vastaan, mutta sen lisäksi ne tekevät laitteestasi särmikkään ja persoonallisen. Valikoimamme Apple iPad Pro 10,5” kotelot on valmistettu laadukkaasta PU keinonahasta ja kovamuovista ja ne suojaavat laitteesi joka puolelta. Jos taloudessasi on useampi tabletteja, niin kätevä tapa erottaa tabletit toisistaan on ostaa eriväriset kotelot. Näin kiireessä töihin lähtiessä nappaa varmasti oikean tabletin mukaansa.

Suojaamisen lisäksi Apple iPad Pro 10,5” kotelot taittuvat kätevästi katselutelineeksi. Näin aamulehden lukeminen, selaimen selailu ja sarjojen katsominen sujuvat huomattavasta mukavammin hyvässä katseluasennossa. Lisäksi ruokaa laittaessa reseptin seuraaminen sujuu huomattavasti helpommin Apple iPad Pro 10,5” kotelon ollessa sopivassa katseluasennossa.

Apple iPad Pro 10,5” kotelolla ja panssarilasilla on suojattu joka puolelta

Klikattuasi Apple iPad Pro 10,5” kotelon ostoskoriisi kannatta vielä miettiä näytön suojaamista. Näyttö on tunnetusti aina laitteen herkin osa, joten se kannattaa suojata näytön panssarilasilla. Panssarilasi on helppo asentaa näytölle ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena, kuin ilman panssarilasia. Suosittelemmekin panssarilasin käyttöä kaikkien Apple iPad Pro 10,5” koteloiden kanssa.

Toimitamme kaikki Apple iPad Pro 10,5” kotelot, panssarilasit ja muut tilaukset kotimaisesta varastostamme nopealla 1-2 arkipäivän toimituksella. Ja mikä parasta, meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten erillisiä vaihto-, palautus- tai toimituskuluja ei ole! Mobiilitukun poppoo toivottaa sinulle mukavia hetkiä kotimaisessa verkkokaupassamme!