Apple iPad 10,2" (2019) kotelot

Apple iPad 10,2” tabletti on Applen uusimpia tuotteita, jonka he julkaisivat 2019. Tämä suuri kokoinen tabletti löysi heti paikkansa monen kodista sen monikäyttöisyytensä ansiosta.

Tuotteet

13 tuotetta

Luovan ihmisen tabletti

Apple iPad 10,2” tabletti on loistava työkalu luovalle ihmiselle, joka tykkää piirtää ja suunnitella asioita tabletin näytölle. Apple Pencil kanssa yhteensopiva iPad 10,2” tabletti on suuri ja kirkas, jossa mahdollisuudet ovat rajattomat. Tabletti kuitenkin myös sopii työkäytön lisäksi viihdekäyttöön suuren näyttönsä ansiosta. Elokuvien ja sarjojen katsominen on mielekästä hyvien kaiuttimien ja tarkan ja suuren näytön kanssa. Jotta saisit tämän tabletin pöydälle tai tasaiselle alustalle vaakatasossa pysymään, tarvitset siihen sopivan suojakotelon, joka taittuu telineeksi. Meidän valikoiman tabletin suojakotelot ovat juurikin tällaisia. Taitat vain etukannen kolmion muotoon, ja tabletti pysyy vankasti pöydällä, ja eikä sinun tarvitse pitää tablettia käsin.

Jopa 3 metriä pitkiä kaapeleita löydät valikoimastamme

Kuten lähes kaikki Applen tuotteet, on iPad 10,2” myös Lightning liitännäinen. Eli samalla kaapelilla voit ladata puhelimesi ja tablettisi. Suosittelemmekin hankkimaan kotiisi mahdollisimman pitkän Lightning kaapelin, koska ei ole mikään ärsyttävämpää kuin se, että latauskaapeli ei yllä vaikka sohvalle, jossa tablettia operoi. Meidän valikoimasta löytyykin, jopa 3 metriä pitkiä kaapeleita, niin sinun ei tarvitse enää koskaan mennä töpselin viereen istumaan, kun tabletista akku on vähissä. Kuten aikaisimmen mainitsimme, kaapelilla onnistuu myös iPhonesi lataaminen.

Tule tutustumaan meidän Apple iPad 10,2” tuotteisiin. Löydät laajan valikoiman erivärisiä koteloita, joiden avulla suojaat tablettisi ja saat sen pysymään pystyssä. Viimeistele suojaus vielä panssarilasilla, niin tablettisi on suojattu kauttaaltaan. Muista myös sopivat lisätarvikkeet, esimerkiksi Lightning-kaapelit, kuulokkeet, vesitiiviit suojapussit ja muut. Meillä Mobiilitukulla toimittaminen on aina ilmaista, joten maksat vain tuotteista! Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun!