Apple iPad 10,2" (2019) kotelot

Apple iPad 10,2” tabletti on Applen uusimpia tuotteita, jonka he julkaisivat 2019. Tämä suuri kokoinen tabletti löysi heti paikkansa monen kodista sen monikäyttöisyytensä ansiosta. Suurella ja tehokkaalla tabletilla on helppo työskennellä, ja vielä kaiken lisäksi Apple Pen toimii kyseisen tabletin kanssa, jolloin esimerkiksi luovan työntekiminen ja suunnittelu on todella vaivatonta. Tämä iPad 10,2” sopii loistavasti myös viihdekäyttöön, koska näyttö on suuri ja kirkas. On tärkeää suojata tällaiset kallisarvoiset laitteet, koska ne ovat hyvin alttiita tapaturmille, koska ne ovat käytössä ja mukana päivittäin. Tule tutustumaan meidän tabletin suojakotelo valikoimaamme ja ihastu! Meiltä löydät myös sopivat panssarilasit ja pitkät Lightning-kaapelit Apple iPad 10,2” tabletille! Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

iPad 10.2" (2019)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Luovan ihmisen tabletti

    Apple iPad 10,2” tabletti on loistava työkalu luovalle ihmiselle, joka tykkää piirtää ja suunnitella asioita tabletin näytölle. Apple Pencil kanssa yhteensopiva iPad 10,2” tabletti on suuri ja kirkas, jossa mahdollisuudet ovat rajattomat. Tabletti kuitenkin myös sopii työkäytön lisäksi viihdekäyttöön suuren näyttönsä ansiosta. Elokuvien ja sarjojen katsominen on mielekästä hyvien kaiuttimien ja tarkan ja suuren näytön kanssa. Jotta saisit tämän tabletin pöydälle tai tasaiselle alustalle vaakatasossa pysymään, tarvitset siihen sopivan suojakotelon, joka taittuu telineeksi. Meidän valikoiman tabletin suojakotelot ovat juurikin tällaisia. Taitat vain etukannen kolmion muotoon, ja tabletti pysyy vankasti pöydällä, ja eikä sinun tarvitse pitää tablettia käsin.

    Jopa 3 metriä pitkiä kaapeleita löydät valikoimastamme

    Kuten lähes kaikki Applen tuotteet, on iPad 10,2” myös Lightning liitännäinen. Eli samalla kaapelilla voit ladata puhelimesi ja tablettisi. Suosittelemmekin hankkimaan kotiisi mahdollisimman pitkän Lightning kaapelin, koska ei ole mikään ärsyttävämpää kuin se, että latauskaapeli ei yllä vaikka sohvalle, jossa tablettia operoi. Meidän valikoimasta löytyykin, jopa 3 metriä pitkiä kaapeleita, niin sinun ei tarvitse enää koskaan mennä töpselin viereen istumaan, kun tabletista akku on vähissä. Kuten aikaisimmen mainitsimme, kaapelilla onnistuu myös iPhonesi lataaminen.

    Tule tutustumaan meidän Apple iPad 10,2” tuotteisiin. Löydät laajan valikoiman erivärisiä koteloita, joiden avulla suojaat tablettisi ja saat sen pysymään pystyssä. Viimeistele suojaus vielä panssarilasilla, niin tablettisi on suojattu kauttaaltaan. Muista myös sopivat lisätarvikkeet, esimerkiksi Lightning-kaapelit, kuulokkeet, vesitiiviit suojapussit ja muut. Meillä Mobiilitukulla toimittaminen on aina ilmaista, joten maksat v

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä