iPad Air (2019)

Apple iPad Air sai päivitetyn version keväällä 2019, tästä syystä nimikin on iPad Air (2019). Tässä uudessa Applen iPad Airissa on nyt huipputarkka 10,5 tuuman näyttö ja laitteen turvaaminen suojakoteloilla ja kuorilla onkin nyt entistä tärkeämpään. Tabletti on myös ohut ja siro kuten aikaisempi mallin, mutta huomattavasti tehokkaampi A12 chipsetin ansiosta. Apple iPad Air (2019) koteloita on moneen makuun, sillä värejä meiltä löytyy useita, sekä eri tyyppisiä koteloita Targukselta. Muistathan, että saat meiltä aina ilmaisen (0€) ja todella nopea toimituksen sekä varmasti Suomen parhaan asiakaspalvelun. Valitse alta vain tabletillesi sopiva suoja, autoilutarvike tai vaikka laturi, ja jää odottamaan postilaatikon kolahdusta!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Apple iPad Air (2019) tulee suojata kuten iPhonekin

    Apple iPad Air (2019) on todella tärkeä suojata yhteen sopivalla kotelolla siinä missä kaikki muutkin tabletit ja puhelimet. Kun kotelo on suojaamassa tablettia, sitä ei iskut paljoa haittaa. Tabletin suojakansi paitsi suojaa näyttöä, se myös voidaan taittaa katselutelineeksi. Saat siis Apple iPad Air (2019) tablettisi parempaan asentoon kotelon avulla, ja esimerkiksi pöydällä on helppo lukea aamunuutiset kun kotelo pysyy vaakatasossa pöydällä. Kansiläppä sulkeutuu magneetilla ja pysyy jämäkästi kiinni. Apple iPad Air (2019) koteloita löydät useissa eri väreissä, joten voit yhdistää sen osaksi asukokonaisuuttasi tai kotisi sisustusta. Tai jos taloudessasi on useampi tabletti, niin erivärisillä koteloilla on helppo tunnistaa, että mikä tabletti on mikäkin. Musta on aina klassinen varma valinta, mutta persoonallisiakin värejä löydät valikoimastamme.

    Apple iPad Air (2019) panssarilasi on ”halpa vakuutus”

    Valittuasi sinulle sopivan Apple iPad Air (2019) kotelon kannattaa miettiä vielä tabletin herkimmän osan, eli näytön suojausta. Vaikka kotelo suojaa jo tablettiasi, niin yleensä tabletti tipahtaa sitä käyttäessä ja tällöin kotelon näyttö on ilman suojausta. Tuntuma panssarilasissa on samanlainen kuin tabletin näytössä, joten et edes huomaa superohuen lasin paikallaoloa. Apple iPad (2019) panssarilasin saat hintaan 19,95€, joka on ns. ”halpa vakuutus” kun miettii paljon näytön korjaamista liikkeessä. Apple iPad Air (2019) kotelolla ja panssarilasilla varusteltuna on suojattu kauttaaltaan ja siksi tämä onkin loistava valinta suojaksi!

    Apple iPad Air (2019) tabletil

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä