iPad 9.7" (2017 - 2018) kotelot

Apple iPad kotelot ja itse laite uudistui jälleen vuonna 2017 ja nimeämisessä mentiikin nyt alkuperäiseen pelkkään iPad termiin takaisin. Tabletti on myös entistä ohuempi ja sirompi, mutta samalla myös tehokkaampi.

Tuotteet

11 tuotetta

Apple iPad 9,7" (2017) kotelot – Suojaaminen kannattaa aina

Apple iPad 9,7" (2017) on erityisen tärkeä suojata yhteen sopivalla kotelolla siinä missä kaikki muutkin tabletit. Kotelolla suojattu tabletti on suojassa pudotuksia ja naarmuja vastaan. Tabletin suojakansi paitsi suojaa näyttöä, se myös voidaan taittaa katselutelineeksi. Saat siis Apple iPad 9,7" (2017) tablettisi parempaan asentoon kotelon avulla, ja esimerkiksi ruokaa tehdessä reseptiä on helppo seurata tablettisi näytöltä. Kansiläppä sulkeutuu magneetilla ja pysyy jämäkästi kiinni. Apple iPad 9,7" (2017) koteloita löydät useissa eri väreissä, joten voit yhdistää sen osaksi asukokonaisuuttasi tai kotisi sisustusta. Tai jos taloudessasi on useampi tabletti, niin erivärisillä koteloilla on helppo tunnistaa, että mikä tabletti on mikäkin. Musta on aina klassinen varma valinta, mutta sininen tai vaikkapa punainen vaihtoehto tuo piristystä arkeesi.

Apple iPad 9,7" (2017) kotelot – Panssarilasi viimeistelee suojauksen

Valittuasi sopivimman värisen Apple iPad 9,7" (2017) kotelon kannattaa miettiä vielä tabletin herkimmän osan, eli näytön suojausta. Vaikka kotelo suojaa jo tablettiasi, niin yleensä tabletti tipahtaa sitä käyttäessä ja tällöin kotelon näyttö on ilman suojausta. Tuntuma panssarilasissa on samanlainen kuin tabletin näytössä, joten et edes huomaa superohuen lasin paikallaoloa. Apple iPad 9,7" (2017) panssarilasin saat hintaan 19,95€, joka on ns. ”halpa vakuutus” kun miettii paljon näytön korjaamista liikkeessä. Apple iPad 9,7" (2017) kotelolla ja panssarilasilla varusteltuna on suojattu kauttaaltaan.

Apple iPad 9,7" (2017) kotelot – Hyvillä kuulokkeilla jaksat katsoa sarjoja tauotta!

Jos tykkäät katsella sängyssä, sohvalla tai vaikkapa työmatkallasi sarjola Apple iPad 9,7" (2017) tabletiltasi, niin suosittelen hankkimaan mukavat kuulokkeet, jotka eivät tunnin päästä jo paina korvia. Monilla nappikuulokkeiden käyttö alkaa jonkin ajan päästä painamaan korvia ja tiellä olevat johdot ärsyttävät kaikkia, joten hyvä vaihtoehto on langattomat Bluedio H+ Turbine Blueooth sankakuulokkeet. Bluedio H+ kuulokkeet näyttävät ja kuulostavat upeilta sen lisäksi, että ne ovat erityisen mukavat käytössä. Apple iPad 9,7" (2017) kotelot, panssarilasit ja kaikki tarvitsemasi lisävarusteet tilaat hetkessä suoraan kotiisi Mobiilitukusta!