Apple iPad Pro 12,9" (2020) kotelot

Applen uusin iPad Pro 12,9” tabletti on julkaistu vuonna 2020 ja se on tehty vastaamaan raskaisiin tarpeisiin. Uusi A12Z Bionic -siru tekee tabletista tehokkaamman kuin useimmat kannettavat tietokoneet.

Tuotteet

3 tuotetta

Applen uusin tabletti ammattikäyttöön

Apple iPad Pro 12,9” tabletti tarjoaa todellista suorituskykyä arkiaskareista aina ammattilaisen tarpeisiin asti. Laitteen suuri näyttö tarjoaa miellyttävän kokemuksen esimerkiksi lehtien lukemiseen, pelaamiseen, piirtämiseen tai esimerkiksi esityksen näyttämiseen asiakkaalle suoraan laitteelta. Applen uusin iPad Pro 12,9” tabletti on julkaistu vuonna 2020 ja se on tehty vastaamaan raskaisiin tarpeisiin. 

Uusi A12Z Bionic -siru tekee tabletista tehokkaamman kuin useimmat kannettavat tietokoneet. Se taittaa kevyesti arkisten askareiden lisäksi vaativat graafiset käsittelyt ja 4K-videoiden editoinnit. Kamerat ja ulkoiset kiintolevyt yhdistyvät tablettiin nyt myös kätevästi kun tabletti on varustettu USB-C liitännällä Lightningin sijaan.

Lisätarvikkeilla kaikki irti tabletista

Suojakotelot ovat kanssa lähes välttämätön tuote tabletin suojauksessa. Kotelon avulla arvokas ja liukas laite pysyy paremmin käsissäsi tai vaikka pöydällä. Suojakotelo suojaa tottakai laitetta myös, jos se vahingossa pääsee kolahtamaan. Apple iPad Pro 12,9” laitteen saa myös huomattavasti mukavammin aseteltua suojakotelon avulla esimerkiksi elokuvan katselua varten pöydälle. Kotelon kansi taittuu kolmioksi ja laitteen voi laskea tasolle videoiden tai esitysten katsomista varten ilman tarvetta tukea tablettia käsin. 

Näytön suojaamiseen ehdoton tuote on panssarilasi, joka suojaa itse näyttöä tehokkaasti iskuja vastaan. Ohut panssarilasi on helppo asentaa näytön päälle ja tarvittaessa vaihtaa uuteen. 

Meiltä Mobiilitukusta löydät laajan valikoiman tuotteita suojaamaan tablettiasi, sekä tekemään sen käytöstä miellyttävämpää. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen verkkokauppaan, joka lupaa sinulle aina ystävällisen asiakaspalvelun!