iPad Air 2

Apple iPad Air 2 kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Apple iPad Air 2 tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

iPad Air 2

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Apple iPad Air 2 Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

    Apple iPad Air 2 tabletissa on entistä ohuempi ja parempi näyttö. Näytön paksuus on vain 6,1 mm (muut mitat: 240 x 169,5; 435g). Näytön värit ovat entistä elävämmät ja kontrasti suurempi, verrattuna aikaisempiin versioihin. Lisäksi näytössä on parannettu heijastuksia vähentävää pinnoitetta, jonka ansiosta Apple iPad Air 2 tabletissa on maailman vähiten heijastava tabletin näyttö. Uusi A8X-siru tarjoaa tehokkaamman prosessorin ja graafisen suorituskyvyn. Apple iPad Air 2 tabletin Wi-Fi on tuplasti nopeampi edelliseen sukupolveen verrattuna, joten nopeus laitteessa riittää myös kaikista vaativimmallekin käyttäjälle. Apple iPad Air 2 tabletin näyttö on 9.7 tuuman kokoinen sisältäen 1536 x 2048 pikseliä.

    Apple iPad Air 2 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän iOS käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Apple iPad Air 2 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Apple iPad Air 2 kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Apple iPad Air 2 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Apple iPad Air 2 tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Apple iPad Air 2 tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Apple iPad Air 2 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmu

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä