iPad Air Kotelot

Apple iPad Air kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret.

Tuotteet

8 tuotetta

Apple iPad Air Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

Apple iPad Air on vain 7,5 millimetriä ohut ja painaa alle puoli kiloa (0,469g), joten se tuntuu uskomattoman kevyeltä kädessäsi. Siinä on 9,7 tuuman Retina-näyttö, 64-bittinen A7-siru, huippunopeat langattomat yhteydet, tehokkaat ohjelmat ja jopa 10 tuntia akun käyttöaikaa. Valmistajan omaa iOS käyttöjärjestelmää hyödyntävälle Apple iPad Air tabletille on mahdollista ladata lähes rajaton määrä omaan käyttöön tärkeitä sovelluksia. Voit siis tehdä laitteesta juuri niin yksilöllisen näköisen kuin vain ikinä haluat. Apple iPad Air tabletissa on 5 megapikselin takakamera sekä 1.2 megapikselin etukamera, joka on erittäin hyvä esimerkiksi videopuheluissa. Valitse itsellesi sopiva Apple iPad Air versio 16, 32, 64 ja 128 gigaisten laitteiden joukosta.

Apple iPad Air kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän iOS käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Apple iPad Air kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Apple iPad Air kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Apple iPad Air kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Apple iPad Air tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Apple iPad Air tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Apple iPad Air kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

Apple iPad Air kuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Apple iPad Air kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Suojakotelomalliset Apple iPad Air kuoret sisältävät kehikon, johon laite kiinnitetään, sekä näyttöä suojaavan kansiläpän. Kansiläppä voidaan kääntää Apple iPad Air laitteen taakse tai katselutelineeksi laitteen alle. Monissa Apple iPad Air kuorten kansiläpissä on näytön sulkeva ominaisuus, kun kansi laitetaan kiinni. Näyttö myös avautuu kannen avatessa. Mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät Apple iPad Air kuoret ovat kaikista suosituimpia värejä.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Apple iPad Air tabin kanssa näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti, kuorten ollessa tabin päällä. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu Apple iPad Air tablettiin. Koska Apple iPad Air kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös tabletin tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopivat kuoret ja tee tabletistasi osa asustettasi!

Apple iPad Air kuoret ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin

Apple, Alcatel , Google, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Sony, OnePlus, ZTE.