iPad Mini 2019 kotelot

Apple iPad Mini 2019 sai päivitetyn version keväällä 2019, tästä syystä nimikin on iPad Mini 2019. Tässä uudessa Applen iPad Mini:ssä on 7.9” tuuman näyttö, joka on samaa kokoa kuin edeltäjänsä.

Tuotteet

4 tuotetta

Apple iPad Mini 2019 - suojakotelo tekee muutakin kuin suojaa

Apple iPad Mini 2019 kotelot suojaavat laitettasi iskuja, kolhuja ja naarmuja vastaan. Kotelo istuu laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi näppäimet ja liittimet vapaiksi käyttöä varten. Valikoimastamme löydät Apple iPad Mini 2019 koteloita useissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena, punaisena sekä sinisenä. Kotelon voi yhdistää kätevästi puhelimen kuorien kanssa yhteensopivaksi tai vaikkapa osaksi sisustusta. Tai jos taloudessasi on useampia laitteita, niin erotat ne helposti toisistaan erivärisillä Apple iPad Mini 2019 koteloilla. Suojaamisen lisäksi Apple iPad Mini 2019 kotelo toimii loistavana katselutelineenä. Katsoessasi videoita tai lukiessasi aamulehteä tabletiltasi taittelet kotelon vaakatasoon katseluasentoon. Apple iPad Mini 2019 onkin loistava kaveri myös ruoanvalmistukseen ja kokkaukseen, koska voit laittaa reseptin auki tabletillesi ja seurata reseptiä näytöltä. Silloin kun et käytä tablettiasi niin kotelo pysyy jämäkästi kiinni huomaamattomalla magneetilla, joten tabletin näyttö ei naarmuunnu sen ollessa repussasi tai laukussasi.

Apple iPad Mini 2019 kotelo

Suojakotelo suojaa tablettiasi kauttaaltaan, mutta panssarilasin avulla saat viimeisen silauksen tehtyä. Kun kotelon kansi on auki, niin näyttö jää täysin paljaaksi ja on altis iskuille. Panssarilasi asennettuna sinun ei tarvitse enää murehtia, jos tablettiisi tulee osumia. Näytön panssarilasi on helppo asentaa ja se suojaa laitteesi näytön iskuja, pudotuksia ja kolhuja vastaan. Se on ainoastaan 0.3 mm paksu, joten et huomaa edes sen paikalla olemista ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena kuin ilman panssarilasia. Suosittelemme lämpimästi näytön panssarilasin käyttöä kaikkien Apple iPad Mini 2019 koteloiden kanssa, jotta laitteesi on suojattu jokaisesti ilmansuunnasta.
Tervetuloa tutustumaan Mobiilitukun valikoimaan, ja löydä itsellesi ja laitteellesi sopivat suoja- ja lisätarvikkeet. Meillä on nopeat toimitukset ja ystävällinen asiakaspalvelu, joka auttaa aina!