iPad Mini 2019 kotelot

Apple iPad Mini 2019 sai päivitetyn version keväällä 2019, tästä syystä nimikin on iPad Mini 2019. Tässä uudessa Applen iPad Mini:ssä on 7.9” tuuman näyttö, joka on samaa kokoa kuin edeltäjänsä. Muotoilukin on millilleen sama kuin iPad Mini 4 mallissa, ja tästä niihin sopii samat suojatarvikkeet. Tabletti on kuitenkin huomattavasti tehokkaampi A12 chipsetin ansiosta. Apple iPad Mini 2019 koteloita löydät valikoimastamme monista eriväreistä, joten etsi ja löydä sinulle sopivin. Muistathan, että saat meiltä aina ilmaisen (0€) ja todella nopea toimituksen sekä varmasti Suomen parhaan asiakaspalvelun. Valitse alta vain tabletillesi sopiva kotelo, autoilutarvike tai vaikka laturi, ja jää odottamaan lähetyksen saapumista!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Apple iPad Mini 2019 - suojakotelo tekee muutakin kuin suojaa

    Apple iPad Mini 2019 kotelot suojaavat laitettasi iskuja, kolhuja ja naarmuja vastaan. Kotelo istuu laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi näppäimet ja liittimet vapaiksi käyttöä varten. Valikoimastamme löydät Apple iPad Mini 2019 koteloita useissa eri väreissä, kuten mustana, valkoisena, punaisena sekä sinisenä. Kotelon voi yhdistää kätevästi puhelimen kuorien kanssa yhteensopivaksi tai vaikkapa osaksi sisustusta. Tai jos taloudessasi on useampia laitteita, niin erotat ne helposti toisistaan erivärisillä Apple iPad Mini 2019 koteloilla. Suojaamisen lisäksi Apple iPad Mini 2019 kotelo toimii loistavana katselutelineenä. Katsoessasi videoita tai lukiessasi aamulehteä tabletiltasi taittelet kotelon vaakatasoon katseluasentoon. Apple iPad Mini 2019 onkin loistava kaveri myös ruoanvalmistukseen ja kokkaukseen, koska voit laittaa reseptin auki tabletillesi ja seurata reseptiä näytöltä. Silloin kun et käytä tablettiasi niin kotelo pysyy jämäkästi kiinni huomaamattomalla magneetilla, joten tabletin näyttö ei naarmuunnu sen ollessa repussasi tai laukussasi.

    Apple iPad Mini 2019 kotelo

    Suojakotelo suojaa tablettiasi kauttaaltaan, mutta panssarilasin avulla saat viimeisen silauksen tehtyä. Kun kotelon kansi on auki, niin näyttö jää täysin paljaaksi ja on altis iskuille. Panssarilasi asennettuna sinun ei tarvitse enää murehtia, jos tablettiisi tulee osumia. Näytön panssarilasi on helppo asentaa ja se suojaa laitteesi näytön iskuja, pudotuksia ja kolhuja vastaan. Se on ainoastaan 0.3 mm paksu, joten et huomaa edes sen paikalla olemista ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena kuin ilman panssarilasia. Suosittelemme lämpimästi näytön panssarilasin käyttöä kaikkien Apple iPad Mini 2019 koteloiden kanssa, jotta laitteesi on suojattu jokaisesti ilmansuunnasta.
    Tervetuloa tutustumaan Mobiilitukun valikoimaan, ja löydä itsellesi ja laitteellesi sopivat suoja

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä