iPad Mini 2/3

Apple iPad Mini 2 / 3 kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Apple iPad Mini 2 / 3 tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

iPad Mini 2/3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Apple iPad Mini 2 / 3 Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

    Apple iPad mini 2 / 3 mahduttaa 3,1 miljoonaa pikseliä 7,9 tuuman Retina-näyttöön. Siinä on tehokas 64-bittinen A7-siru, iSight-kamera, FaceTime HD -kamera, nopeat langattomat yhteydet, iOS käyttöjärjestelmä, iCloud ja jopa 10 tuntia akun käyttöaikaa. Sen mukana tulee myös mainioita ohjelmia luovaan ja tuottavaan työhön. Ja App Storesta löytyy paljon lisää ohjelmia. Sekä Apple iPad Mini 2 että Apple iPad Mini 3 ovat saman kokoisia (220 x 134,7 x 7,2 mm; 331g), joten molempiin laitteisiin sopii kaikki samat lisätarvikkeet ristikkäin. Apple iPad Mini 2 / 3 on näppärän kokoinen tabletti, jota on ilo kuljettaa mihin tahansa sen pienen kokonsa vuoksi.

    Apple iPad Mini 2 / 3 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän iOS käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Apple iPad Mini 2 / 3 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Apple iPad Mini 2 / 3 kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Apple iPad Mini 2 / 3 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Apple iPad Mini 2 / 3 tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Apple iPad Mini 2 / 3 tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Apple iPad Mini 2 / 3 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

    Apple iPad Mini 2 / 3 kuoria on olemassa eri

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä