iPad 2/3/4

Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Apple iPad 2 / 3 / 4 tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

iPad 2/3/4

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Apple iPad 2 / 3 / 4 Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

    Apple iPad 2 on tablet taulutietokone, joka julkaistiin 2. maaliskuuta 2011. Laite sisältää kamerat etu- ja takapuolella sekä Apple A5 -tuplaydinsuorittimen. Apple iPad 2 on saatavilla mustana tai valkoisena ja sen ulkoiset mitat ovat 241,2 x 185,7 x 8,8 mm ja paino n. 600 grammaa, myös Apple iPad 3 ja iPad 4 ovat saman kokoisia, joten samat lisätarvikkeet sopivat kaikkiin kolmeen laitteeseen. Apple iPad 2 / 3 / 4 käyttää valmistajan omaa iOS käyttöjärjestelmää, johon löytyykin lukematon määrä erilaisia sovelluksia. Tablet on erinomainen laite, joka helpottaa videoiden katsomista, internetin selaamista ja sosiaalisen median päivittämistä kaikkialla.

    Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän iOS käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Apple iPad 2 / 3 / 4 tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Apple iPad 2 / 3 / 4 tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

    Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoria on olemassa erilaisia: toiset on teh

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä