iPad 2/3/4 Kotelot

Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret.

Tuotteet

1 tuote

Apple iPad 2 / 3 / 4 Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

Apple iPad 2 on tablet taulutietokone, joka julkaistiin 2. maaliskuuta 2011. Laite sisältää kamerat etu- ja takapuolella sekä Apple A5 -tuplaydinsuorittimen. Apple iPad 2 on saatavilla mustana tai valkoisena ja sen ulkoiset mitat ovat 241,2 x 185,7 x 8,8 mm ja paino n. 600 grammaa, myös Apple iPad 3 ja iPad 4 ovat saman kokoisia, joten samat lisätarvikkeet sopivat kaikkiin kolmeen laitteeseen. Apple iPad 2 / 3 / 4 käyttää valmistajan omaa iOS käyttöjärjestelmää, johon löytyykin lukematon määrä erilaisia sovelluksia. Tablet on erinomainen laite, joka helpottaa videoiden katsomista, internetin selaamista ja sosiaalisen median päivittämistä kaikkialla.

Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän iOS käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Apple iPad 2 / 3 / 4 tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Apple iPad 2 / 3 / 4 tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Suojakotelomalliset Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret sisältävät kehikon, johon laite kiinnitetään, sekä näyttöä suojaavan kansiläpän. Kansiläppä voidaan kääntää Apple iPad 2 / 3 / 4 laitteen taakse tai katselutelineeksi laitteen alle. Monissa Apple iPad 2 / 3 / 4 kuorten kansiläpissä on näytön sulkeva ominaisuus, kun kansi laitetaan kiinni. Näyttö myös avautuu kannen avatessa. Mustat, valkoiset, punaiset, siniset, kirkkaat ja läpinäkyvät Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret ovat kaikista suosituimpia värejä.

Kuoret on suunniteltu siten, että voit käyttää Apple iPad 2 / 3 / 4 tabin kanssa näppäimiä ja liitäntöjä täysin ongelmattomasti, kuorten ollessa tabin päällä. Myös kameran käyttö onnistuu normaalisti, kun kuoret on asetettu Apple iPad 2 / 3 / 4 tablettiin. Koska Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret on helppo vaihtaa hetkessä, onnistuu myös tabletin tyylin vaihtaminen nopeasti tilanteeseen sopivaksi. Valitse esimerkiksi ulkoiluun, juhliin tai mihin tahansa tilanteeseesi sopivat kuoret ja tee tabletistasi osa asustettasi!

Apple iPad 2 / 3 / 4 kuoret ja muut tilaukset toimitetaan suoraan kotiin Suomen varastosta pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Postimaksuja, toimituskuluja tai muita lisäkuluja ei aiheudu, joten maksat vain tuotteiden hinnan.

Tutustu myös muihin valmistajiin ja tuotteisiin:

Apple, Alcatel , Google, HTC, Huawei, Jolla, LG, Microsoft, Nokia, Samsung, Sony, OnePlus, ZTE